SHAKLEE RELATED

PROMOSI HEBAT SHAKLEE JULAI 2017

PROMOSI HEBAT SHAKLEE JULAI 2017

Dah masuk hari ke 6 bulan ni baru Adaa nak bagitahu? Oklah tu kan, masih belum terlambat lagi nak rebut semua promosi shaklee bulan ni.

Setiap bulan, memang inilah yang Adaa tunggu-tunggu. “Apa lagi promosi shaklee bulan ni agaknya ya?” Sebab Adaa tahu mesti ada promosi yang best. Barangan shaklee semuanya setakat ni tak pernah mengecewakan, pasti menarik dan tertarik hehe berkualiti tinggi gitu dan jarang ada dipasaran. Jadi lebih eksklusif.

Jadi, kali ni apa lagi promosi dari shaklee?

july promo 1
ANDA BOLEH DAPAT FREE MEMBERSHIP & POSTAGE SEKALI TAU! JIMAT SEHINGGA BERATUS RINGGIT!!
july promo 2
bukan sebarang tumbler, memang high quality material.

july promo 3

july promo 4
set PALING LARIS SELEPAS RAYA 🙂

Kalau berminat nak tahu lebih lanjut tentang promo ni, jangan lepaskan sebab korang boleh miliki semua ni pada harga sangat berpatutan tau. Hanya whatsapp Adaa ok?

Nak lihat REAL testmoni SHAKLEE?? —–> http://bit.ly/2bdTci0

Berminat?
➡️whatsapp 017-9329859
☎️whatsapp 017-9329859
➡️whatsapp 017-9329859
Penghantaran seluruh malaysia!!
.

#SHAKLEE #shakleeterengganu #sayajualshaklee #shakleemurah #esp #setkulit #kulit #masalahkulit #setpantang #sethamil #setbersalin #setmenyusu #supplementsemulajadi #vivix #jerawat #jeragat #setkurusshaklee #testimonishaklee #sidterengganu

Advertisements
BASIC H · TESTIMONIAL

Basic H: MENCUCI CUCIAN PUTIH KINI LEBIH SENANG

Tadi duk belek2 baju anak2 ni teringat pulak baju Adam yang kene muntah mase nk gi beraya ari tuh..kisahnya, nak ke melaka..pakailah baju baru..dalam kete, br je separuh jalan, dia muntah (Adam mmg sgt2 selalu muntah)..kesan minyak kat baju tuh x ilang2 walaupun dah dibasuh, sayang sgt sbb x sempat lg nk pakai dah kotor..frust nih, duk pk2 mcm mana nak hilangkan..jumpa pulak testimoni mommy lina ni..uih buleh kot try lepas ni hehe

Pagi tadiweekend tuhari saya membasuh sarung kusyen yang Ya Rabbi sangat kasihan akibat dilenjan anak-anak.

akhir JUN 037
Kotoran degil!
akhir JUN 038
Lihat kotoran tu!
 akhir JUN 039
Rendam dalam bancuhan Basic-H. Pakai sikiiiit je OK. Sebenarnya ni gambar selepas 7 jam direndam. Lupa pula nak ambil gambar semasa mula-mula merendam.
akhir JUN 040
Hasilnyaaa….

Basic-H memang power. Ia boleh cuci macam-macam benda dan boleh gantikan peluntur. Yang bestnya ia tiada bahan kimia. Ini dibuktikan oleh teman saya, Zyd, yang mana BF nya seorang jurutera kimia, yang memberitahu Basic-H tiada bahan kimia setelah Zid mendapati ada jentik2 dalam air rendaman bajunya (yang dibiarkan 2-3 hari sebab dia lupa nak keluarkan masa weekend balik kampung).
Basic-H jugak best sebab saya rendam 2-3 hari, kain tak berbau.
So marilah kita sama-sama bertukar kepada Basic-H yang mesra alam ini!

Selain mencuci kain (pakaian) basic H ni banyaaaaak kegunaaannya. Termasuk boleh jadi ubat ulser.

nak beli sebotol boleh, satu set lagi boleh siap dapat FREE GIFT! ada basic H, dish wash, sabun basuh dah softener.

get cle
get clean set

Apa lagi…satu set ni pon murah sangat-sangat dan tahan pon berbulan..worth for money

Untuk pembelian GET CLEAN HOME SET (hubungi Adaa jika ingin mendapat gift tadi) atau pembelian produk secara berasingan menggunakan DEBIT/CREDIT card anda, anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus 😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian boleh hubungi adaa ok?)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
CAROTOMAX · ESP · GLA · MY STORY · SKIN CARE · TESTIMONIAL · VITAMIN C · VIVIX

TESTIMONIAL: RISAU KULIT BERMASALAH, BERJERAWAT, KERING, JERAGAT?

MORNING! dah tengok-tengok blog adaa? Terima kasih pada pembaca yang sudi komen blog adaa..sebab tu adaa cuba sediakan blog yang mudah untuk anda semua dapatkan info ke, cari entry atau kategori yang anda nak ke..kritikan yang membina adaa sangat alu-alukan.

Semalam adaa ada up satu testimoni tentang kecantikan kulit dua beradik di facebook. Rasanya semua ada baca kot kan entry TESTIMONI TERKINI: JERAWAT KRONIK KINI MULA PUDAR dan ada kawan facebook minta testimoni adaa sendiri..jadi ha ni adaa kongsikan kat sini

Sebelum ni pun dah banyak testimoni adaa sendiri adaa tulis, tapi kali ni yang terbaru lah

photo_2015-05-21_07-02-53
JERAWAT BESAR DI DAHI, SEKITAR ATAS KENING, MUKA BERMINYAK

Ok ni gambar pertama..gambar yang ‘sebelum’ tu adaa ambil lama dah..dan tak seteruk mana..sebenarnya minggu lepas lagi teruk..walaupun taklah sampai bernanah ke ape ke tapi muka sangat ‘bumpy’ jerawat macam naik merah-merah cuma tak nampak sangat, tapi kita rasalah sakitnya dan menggerutunya tu..

Gambar ‘selepas’ tu pulak..memang terkini..adaa ambil sejurus selepas sudah masak, megemop rumah haha dua dua gambar memang takda secalit bedak atau foundation ke ape ke..totally 0.

Boleh nampak kan beza? Lighting beza sket tapi yang tekstur dan struktur kulit tu yang penting..fokus disitu hehe

photo_2015-05-21_07-03-04
PARUT, KULIT KASAR, JERAWAT

Ini pun sama..fokus pada tekstur kulit tu..tang dagu tu parut jerawat degil..sebenarnya masa ni adaa siap ada kesan cakar di pipi tapi gambar lak takda..kes kene cakar dengan Fahry huhu jatuh sekejap reputasi haha

yang dahi pun sama, berjerawat dan berminyak sangat.

Apa yang adaa ambil? adaa cuba konsisten ambil VIVIX+VITAMIN C ha..memang best..kalau buat masker vitamin c masa jerawat, jerawat cepat kecut!

cuma dengan vivix dan vitamin c boleh dapat kulit yang sihat..bukan sekadar kulit tau,.vivix juga membantu keseluruhan kesihatan..

Orang yang berjerawat ni punca dia bukan 1 tapi banyak..ada sebab hormon tak stabil, sebab cuaca, persekitaran, kelenjar minyak, toksin dalam badan..jadi bagi adaa vivix ni bantu menyelesaikan semua tu ..macam sesetengah orang mungkin perlukan bantuan lain..contoh  hormon tak stabil, tambah GLA, yang berminyak dan kusam, tambah ESP..macam contoh 2 beradik tu..yang pasti ada vivix dan vitamin c…yang takda alahan seafood, cuba ambil kolagen..fuuuuu gebu dan anjal lagi! orang korea pon jeles tau..

nak tips lebih lagi, kene cuba dulu ok?

PROMOSI MAY 2015

PROMOSI MAY 2015

YES (PROMOSI MAY-OCT 2015)

YES

Untuk mendapatkan promosi MAY 2015 DAN YES SET boleh hubungi adaa ye.Untuk pembelian SET KECANTIKAN KULIT  menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease ::

CAROTOMAX · ESP · GLA · SKIN CARE · TESTIMONIAL · VITAMIN C · VITAMIN E COMPLEX · VIVIX

TESTIMONI TERKINI: JERAWAT KRONIK KINI MULA PUDAR

Semalam sempat berwhatsapp dengan customer yang Adaa kenal baru 2 3 bulan..sebelum ni cik adik ni dia pernah guna pelbagai produk, habis beratus ringgit malah mungkin cecah ribuan..tetapi masalah tak selesai..jadi dia cari-cari dan jumpalah SHAKLEE ni..

Mula-mula dia kata kulit dia teruk, Adaa tengok profile picture, lawa orangnya..mana ada teruk muka nya..dia kata ‘tu guna apps kak huhu’ ..dia dan adiknya mengalami masalah kulit yang teruk..teruk tak teruk, kang adaa tempek gambar kat sini..tengok sendiri ok?

TESTIMONI VIVIX 1
2 BULAN LEPAS

 

Memandangkan selama ni dah macam-macam produk guna, kali ni dia lebih berhati-hati..dia guna dulu, kalau menajdi, baru adik dia guna sekali..elak membazir kan..jadi bulan pertama, dia ambil vivix, dan vitamin c..tak sempat habis pun lagi tapi dah mula menunjukkan perubahan positif.

TESTIMONI VIVIX 2

kulit mula elok, gembira tak terkata..tengok bahagian dahi tu, dagu dan pipi..jerawat menipis, kat pipi, hampir licin! tapi 3 hari sebelum ‘period’ bulan lepas dia whatsapp..

”akak, muka naik jerawat besar2..huhu macam mana ni..” …eh hari tu dah elok, nak dekat2 period naik balik jerawat besar-besar tu..

testi nadia 1
SEBULAN LEPAS

 

 

Tu dia..walaupun tak seteruk mula-mula dia contact adaa dulu..tapi merisaukan dia sebab naik balik jearwat kan..jadi, mulalah adaa selidik..period teratur ke tak, sistem penghadaman macam mana ..lancar ke tak..bab-bab makan minum, adaa selidik..Adaa cadangkan untuk tambah GLA+CAROTOMAX ..jadi, 3 hari sebelum ‘period bulan ni..cik adik ni anta gambar lagi..

TERBAIK!
BULAN NI..TERBAIK!

Tengok tu..nampak tak perubahan ketara pada tekstur kulit cik adik sorang ni? dah licin! parut hilang, pori-pori mula mengecil, muka pun dah tak berminyak!! cuba bandingkan balik gambar pertama tadi dengan yang terkini..best kan? bahagian pipi tu ketara sangat. dia kata..taknak dah cari yang lain..akan kekal dengan Shaklee! Cik adik ni amalkan VIVIX, VITAMIN C, CAROTOMAX & GLA.

Ok tu cerita si kakak..ni pulak adiknya..jom tengok kulit adiknye pulak..

BULAN LEPAS
BULAN LEPAS

Tu dia..lebih kurang kulit kakaknya juga masa sebelum ambil shaklee kan? Tapi, yang adiknya ni Adaa tengok, parutnya yang teruk..jerawat besar-besar tak lah banyak sangat tapi parutnya tu sampai hitam, kulit jadi kusam sebab parut hitam tu menutupi pipi tu..tesktur muka pon kasar..

TERKINI
TERKINI

Ha nampak tak perubahan tu? jerawat mengecil, parut hitam tadi dah mula menipis dan hilang, kulit makin cerah, tak kusam, tekstur kulit juga semakin cantik! bandingkan bahagian pipi tu..ini baru sebulan tau! dah makin lawa kan? si adik cuma ambil VIVIX, VITAMIN C & ESP. semalam repeat order lagi..puas hati katanya. 😀

Semalam bila dapat je testimoni dua beradik ni, sengih sampai telinga sebab bahagia sangat hehe ..adaa tahu rasanya bila kulit kita menggerutu, berparut..rasa orang pandang je kita betul tak? rimas! jadi bila dapat membantu Adaa rasa sangat seronok!!

Harap-harap lepas ni dua beradik ni makin jelita lah ye..barulah best beraya hehe

PROMOSI MAY 2015

PROMOSI MAY 2015

YES (PROMOSI MAY-OCT 2015)

YES

Untuk mendapatkan promosi MAY 2015 DAN YES SET boleh hubungi adaa ye.Untuk pembelian SET KECANTIKAN KULIT  menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
ALFALFA · B COMPLEX · BREASTFEEDING · ESP · GLA · KALSIUM · MY STORY · OMEGA GUARD · PREGNANT · TESTIMONIAL · VITAMIN C · ZINC

BERITA BAIK UNTUK IBU MENGANDUNG DAN BERPANTANG!

Bulan ni terlalu banyak offer menarik dari shaklee dan salah satunya yang menarik perhatian adaa pastinya yang berkaitan wanita lah kan..set berpantang dan mengandung.

Mulai may-oct 2015 tahun ni Shaklee menawarkan set khas untuk ibu mengandung dan ibu berpantang.

Slide2

 

Slide3

Harga yang dipaparkan adalah harga retail. Dengan menjadi ahli shaklee pada MAY 2015 anda dapat satu lagi kelebihan..ha apa dia? ni diaaa…bulan ni Shaklee dengan bermurah hatinya nak berikan sebotol VITALEA percuma bagi setiap orang yang mendaftar DAN membuat pembelian tak kisahlah berapa UV (point) sekalipun..asalkan beli produk shaklee dan mendaftar sebagai ahli..nak beli produk paling murah ke paling mahal ke, 1 ke 2 345 ke tak kisah..untung kan? dan setelah jadi ahli, pastinya anda berhak menikmati harga ahli dan bukan harga retail lah kan..ha…saving lagi…jauh tau beza.

Kalau nak tanya adaa berbaloi ke tidak dapatkan set ni, atau jadi ahli..jawapan adaa dengan yakinnya YA BERBALOI. Nak tahu pengalaman adaa semasa berpantang dan mengandung boleh baca PENGALAMAN MENGGUNAKAN SET BERPANTANG SHAKLEE

Adaa tak jemu nak cerita sebab memang betul apa yang adaa rasa dan dah ramai ibu diluar sana rasa benda yang sama. Dan set ni bukan setakat ambil untuk mengandung dan berpantang tetapi bila-bila pon boleh..takda masalah malah lagi bagus.

Bagi yang nak lebih penjimatan, nak rebut set ni boleh pm adaa segera ok? Tawaran VITALEA percuma cuma untuk bulan ni jadi jangan lepaskan peluang.

Untuk mendapatkan promosi MAY 2015  boleh hubungi adaa ye. ini set yang istimewa jadi hubungi adaa segera ok. Untuk pembelian SET BERPANTANG  secara ala carte menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai) Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINIesellorder nowLOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

ALFALFA · B COMPLEX · BREASTFEEDING · ESP · GLA · KALSIUM · TESTIMONIAL · VITAMIN C · ZINC

PENGALAMAN MENGGUNAKAN SET BERPANTANG SHAKLEE

Masa anak pertama, Adaa tak berpeluang langsung menggunakan Shaklee sebab biasalah, anak pertama kan..belum banyak info. Masa tu adaa cuma kutip info dari kakak..tanya kakak apa set berpantang yang dia guna dan akhirnya adaa beli jamu Mustika Ratu pada ketika tu.

Iya, jamu tu bagus, berkesan pada kakak, malangnya tak berkesan langsung pada adaa. Sampai sekarang adaa tak tahu kenapa huhu akhirnya jamu tu terbiar begitu sahaja..sayang tapi nak buat macam mana kan..

Selepas melahirkan anak pertama, badan adaa sangat letih malah masa mengandung anak pertama lagi adaa terlalu banyak tidur sebab letih. Masa bersalin lagilah..tak dapat nak ingat sebab kondisi badan sangat lemah dan dah terlalu khayal…masa nak bersalin doktor cuba nak berikan adaa epidural dan cucuk 2 kali kat belakang, tapi tak berjaya. Jadi, adaa dapat 2 kali sakit masa tu, sakit nak bersalin dan sakit kepala yang sangat-sangat kesan daripada kegagalan nak masukkan epidural tadi. Adaa tak dapat mengiring pun dan hanya boleh baring menelentang menahan sakit bersalin.

Lepas bersalin, adaa alami sakit kepala kronik yang memerlukan adaa masuk air secara IV..jadi terpaksalah ulang alik ke klinik disaat anak kena demam kuning. Ibu ke klinik, anak ke hospital..huhu sedih memang sedih. Apatah lagi suami baru tamat belajar dan baru nak mula kerja. Mujur ada kawan yang sudi membantu.

Lepas tu keadaan adaa macam biasa. Tapi bila mula mengandung anak kedua, adaa kembali letih. Dalam sebulan berkali-kali ulang ke klinik. sampai satu tahap doktor tu kata ‘baliklah..awak tak sakit, cuma awak sangat lemah..balik google multivitamin ye’ dan itu saatnya adaa berkenalan dengan Shaklee. Blind date yang diatur dek encik google hehe Jadi, bermula dari situ adaa cuba satu persatu produk shaklee.

Mula-mula Vitalea, ESP, Fiber sebab masa tu adaa ada gestational diabetes. Walaupun terkawal tapi tetap merunsingkan dan adaa perlu diet ketika mengandung supaya bayi tak besar sangat. jadi adaa mula kawal melalui diet dan suplemen. Selama ni adaa dah cuba macam-macam jamu, ubat, tapi jarang yang berkesan dengan tubuh adaa. Tapi berbeza dengan shaklee, adaa rasa sangat serasi dan bantu adaa lebih bertenaga. 

Dulu adaa tinggal ditingkat 5 tanpa lif. waktu mengandung 9 bulan adaa masih mampu naik tangga sampai ke tingkat 5 dengan mendukung anak yang waktu tu lebih 10kg. Selalu jugak naik dengan barang-barang dapur (shopping barang dapur) penuh dikiri kanan tangan. Alhamdulillah. dan disebabkan itu adaa pilih nak berpantang dengan Shaklee sepenuhnya. 100%. Apa yang adaa dapat? rasanya korang semua pun boleh teka.

Yup, ianya sangat membantu adaa sepanjang pantang dan menyusukan anak. Biasalah, dalam pantang, anak meragam, tak cukup tidur, letih, stress tapi alhamdulillah ianya membantu. dan atas sebab itu jugalah, bila anak kedua dan usia 4 bulan, adaa daftar sebagai ahli shaklee dan mula berkongsi kebaikan sebagai pengguna Shaklee dan Pengedar sah shaklee pada tahun 2011..dah hampir 5 tahun pun adaa gunakan shaklee 😀 Sampai sekarang bukan adaa jer yang guna, anak-anak, suami semua guna. Masa mengandung dan berpantang anak ketiga juga adaa 100% dengan shaklee. Dan adaa bukan suka-suka ye, adaa dah tanya Gyne (doktor sakit puan) dan mereka sangat menyokong dan minta adaa teruskan. Lepas bersalin pun, bawa anak check up 1 bulan, doktor terkejut tengok berat anak yang sangat montel dan memberansangkan dan minta adaa teruskan pengambilan shaklee 😀

Itu cerita adaa..korang pulak? perlu cuba dan rasakan sendiri 😀 Set berpantang shaklee semuanya vitamin semulajadi..jadi tiada yang bahaya untuk ibu dan anak ..sebab tu adaa ambil tanpa was-was. Semuanya memang nutrisi  asas yang diperlukan oleh seorang manusia, jadi memang patut ambil walaupun bukan masa mengandung ke, berpantang ke menyusukan anak ke. Lelaki pon boleh amalkan set ni tau.

SET BERPANTANG
SET BERPANTANG

APA BAGUSNYA SET NI?

VITALEA: Mengandungi 28 vitamin & mineral penting dan dilengkapi dengan zat besi untuk tenaga yang optimum. Ini kira paling asas dan wajib!

BCOMPLEX: Lengkap dengan 8 komponen vitamin B dan mempunyai sistem penyerapan bioaktif (penyerapan asid folik dengan lebih berkesan) . Membantu membekalkan tenaga kepada ibu dan juga membantu dalam pembakaran lemak dan pengurusan stress

VITAMIN C: Penting dalam penghasilan kolagen yang juga membantu pembentukan rawan, otot dan tulang fetus ketika mengandung. Juga meningkatkan sistem imun bayi dan ibu dan elak dari terkena jangkitan penyakit seperti selsema. Pengambilan vitamin c yang mencukupi ketika berpantang dan menyusukan anak juga membantu mencukupkan keperluan vitamin C bayi melalui penyusuan. Jadi bayi lebih sihat insyaAllah

ZINC: Membantu dalam penyembuhan luka dan juga mengelakkan sebarang jangkitan

OSTEMATRIX: 40% daripada susu ibu terdiri dari kalsium! jadi amat penting untuk ibu mendapat bekalan kalsium yang mencukupi. Ostematrix shaklee juga lengkap dengan magnesium dan vitamin D yang membantu penyerapan optimum.

ESP: Protein dari soya ini amat bagus untuk ibu dan bayi. Protein sangat membantu dalam penghasilan susu ibu, memberikan tenaga kepada ibu dan memberikan rasa kenyang lebih lama. Ia juga membantu tumbesaran bayi melalui susu ibu.

GLA: Mengimbangi hormon ibu selepas bersalin. Ketika hamil, hormon kita seperti roller coaster dan menggangu kitaran biasa. Jadi penting untuk kita imbangkan semula. Ia juga membantu dalam pembakaran lemak.

tu dia…lagi satu yang adaa ambil dan sangat bagus untuk ibu berpantang dan menyusukan anak ialah ALFALFA alfafa-complex-s Ianya membantu meningkatkan susu ibu, mengurangkan retensi air dan mencegah sembelit.  Nak tahu banyak lagi fungsi alfalfa, sini ye.

Untuk mendapatkan promosi APRIL 2015  boleh hubungi adaa ye.Untuk pembelian SET BERPANTANG  menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai) Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell order now LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::