#CADANGAN DAN SET RAWATAN · #MASALAH KESIHATAN · CAROTOMAX · SHAKLEE RELATED · VITAMIN C · VITAMIN E COMPLEX

VITAMIN TERBAIK MENCEGAH MASALAH RESDUNG

MASALAH RESDUNG
MASALAH RESDUNG

Sinus kita merembeskan mukus bagi tujuan membersihkan saluran laluan udara dan juga melembapkan. Tetapi bila sinus tersumbat, ianya boleh menyebabkan jangkitan kuman, ketidakselesaan, dan masalah kulit muka. Selalunya mereka yang sensitif terhadap habuk akan mudah dijangkiti kuman seterusnya menyebabkan masalah resdung ni..jadi kesihatan badan yang menyeluruh terutamanya sistem imun badan yang tinggi amat penting bagi mencegah masalah resdung ni.

APA VITAMIN TERBAIK MENCEGAH RESDUNG?

VITAMIN A

Vitamin A terdiri dari dua jenis iaitu Vitamin A yang boleh kita dapat dari makanan seharian atau pun Provitamin A dikenali juga sebagai carotenoids (the safest way to take Vitamin A) yang akan ditukarkan kepada Vitamin A bila badan memerlukan dan akan disingkirkan dari tubuh jika berlebihan. 

Perlu diingatkan, Vitamin A  tidak boleh diambil secara berlebihan. Ini adalah kerana ia merupakan salah satu vitamin larut lemak dan jika diambil melebihi dos yang ditetapkan, ia akan tersimpan di dalam organ-organ dalaman kita terutamanya hati.Dalam kata lain, ianya boleh menjadi toksik sekiranya diambil berlebihan 

Carotomax shaklee berbeza dr yang lain kerana ia dalam bentuk provitamin A, yang mana HANYA akan diaktifkan apabila ia diperlukan sahaja. Jadi tiada kes Vitamin A tersimpan dan menjadi toksik seterusnya membahayakan kesihatan. Jadi, jika ingin mendapatkan sumber Vitamin A yang selamat, anda perlu dapatkan carotomax shaklee. 

Vitamin A membantu mengawal selia sistem imun tubuh kita. Dengan Vitamin A yang mencukupi, ianya membantu tubuh untuk kekal sihat dan tidak mudah jatuh sakit. Vitamin A juga membantu kesihatan kulit yang baik dan membran yang sihat. Keduanya ini merupakan ‘tembok’ yang perlu kita pastikan sentiasa sihat bagi mengelakkan kemasukan kuman dan virus yang seterusnya boleh menyebabkan resdung.

VITAMIN C

Vitamin C merupakan Vitamin yang sangat penting bagi mencegah sebarang jangkitan dan juga merawat jangkitan sekiranya sudah terjadi. Bagi Adaa, inilah vitamin yang sangat laris dikalangan pelanggan adaa kerana sekiranya anda selesema atau demam, ianya mampu membantu anda sihat kembali. Kiranya Vitamin WAJIB ada dirumah lah ni.

Jordan S. Josephson , pengarang ” Sinus Relief Now,” menunjukkan bahawa vitamin C adalah antioksidan yang kuat yang boleh membantu untuk menghadkan kerosakan yang dilakukan oleh radikal bebas. Penyakit seperti selesema, jangkitan virus merupakan salah satu punca paling biasa yang mengundang resdung. Jadi amat penting untuk kita memastikan diri kita supaya tidak selesema.

Deborah Rosin , pengarang ” The Sinus Sourcebook ,” mengesyorkan bahawa orang-orang yang mudah dijangkiti selsema supaya mengambil dos 1,000mg vitamin C (2 biji vitamin C shaklee) setiap hari sebagai langkah pencegahan dan dua kali ganda dos untuk 2,000mg jika dijangkiti selesema.

VITAMIN E

Vitamin E merupakan antioksidan yang kuat yang membantu merangsang sistem imun tubuh manusia dan melawan sebarang jangkitan termasuklah jangkitan yang melibatkan sinus. Salah satu fungsi utama Vitamin E dalam menangani masalah resdung ialah ianya membantu melancarkan peredaran darah disekitar tisu saluran sinus/resdung. Ini membantu tisu sinus yang telah dijangkiti pulih dengan lebih cepat. Cadangan pengambilan harian vitamin E ialah 400-1000IU setiap hari (1-2 biji Vitamin E shaklee)

Dengan pengambilan 3 vitamin ini secara konsisten, ia bukan sahaja dapat mencegah resdung dari terus terjadi, malah secara tidak langsung, anda turut mendapat manfaat lain daripada vitamin berkenaan seperti kulit yang cerah dan cantik, imun sistem yang tinggi dan banyak lagi. Untung kan?

VITAMIN UNTUK RESDUNG
VITAMIN UNTUK RESDUNG

slide 36 slide 37

Apa lagi?

nak dapatkan harga istimewa bulan ni boleh roger2 ok?

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease ::
Advertisements
SHAKLEE RELATED · VIVIX

SET HEALTHY LIVING: PENJIMATAN LEBIH RM390 UNTUK ANDA!

Selalu penjimatan sepuluh ringgit, dua puluh ringgit..paling tinggi seratus kot untuk produk ni..tapi kali ni lebih best terutama yang belum jadi ahli..memang beratus ringgit penjimatan. Apa yang jimat? meh tengok

HEALTHY YOUNG LIVING  (MAY-OCT 2015 ONLY)
HEALTHY YOUNG LIVING
(MAY-OCT 2015 ONLY)

Sekarang ni semua kena GST kan? postage, produk, semua makin mahal..mula-mula dulu pergi pejabat pos, beli sampul prepaid pon rupanya kena GST. Lagi mahal kotak prepaid ..lagi banyak kene GST betul tak..tapi nak buat macam mana, kenalah bayar..tapi kali ni bukan kena bayar lebih..berkurang pulak bayar nya..serius best. adaa sendiri dah beli set ni memang puas hati.

Apa bagusnya vivix?

VIVIX ni formulasi terunggul dari Shaklee..bahan yang digunakan bukan calang-calang didapati. Pernah dengar resveratrol? Resveratrol telah menjadi fenomena sebelum ni dan beribu kajian serta jurnal dikeluarkan berkenaan bahan yang dikatakan dapat mengubati banyak penyakit. Tak caya?

Kalau dilihat diluar negara, makanan tambahan resveratrol ni dah lama dipasarkan dan mendapat sambutan yang luar biasa! Di Malaysia, mungkin kurang tahu..mungkin sebab kos pembuatan yang agak mahal jadi ianya kurang dihasilkan disini. Lihat apa kata mereka:

 

resveratrol

Itu baru sedikit kebaikan resveratrol tapi bayangkan, ianya menjadi fenomena! sekarang, tentang vivix pula:

Slide3

 

Kalau resveratrol dah hebat, vivix 10 kali ganda dari itu. Anda bayangkan ajalah..ini adaa boleh katakan best selling produk tau sebab keberkesanannya dalam pelbagai masalah kesihatan. Adaa sendiri sangat suka siap chenta lagi vivix ni. sungguh!

vivix poster

VIVIX 3

Ini baru sedikit ye manfaat yang boleh didapati dari vivix. Ada banyak lagi.

  • memutihkan kulit
  • masalah merokok
  • Masalah berat badan
  • Kulit berjerawat
  • Resdung kronik
  • Masalah kulit kusam, jeragat
  • Masalah rambut gugur
  • Masalah prostat
  • Tekstur kulit..dan banyak lagi!

Jadi, bagi adaa VIVIX ni macam satu bonus..Rasa berry yang sedap, dan dapat pelbagai kebaikan dalam satu sudu. Mudah.

Bagi yang belum cuba, cubalah..mesti jatuh hati nanti..tapi ingat ya, apa juga yang kita makan, ubat ke, supplement ke..ambil sekurang-kurangnya 3 bulan untuk tindakbalas dengan tubuh. Jangan terlalu gopoh untuk kesan yang hebat. Sabar..baru tahu kehebatannya. Sebotol boleh tahan 1 hingga 1 bulan setengah. lama kan? Untung!

Lebih baik beli sesuatu yang berkesan dari menghabiskan beratus ringgit pada produk yang belum tentu hasilnya. Adaa dah cuba dan sebab tulah masih setia dengan shaklee selepas hampir 5 tahun!

Untuk mendapatkan promosi MAY 2015  boleh hubungi adaa ye. SET INI DARI MAY-OCT SAHAJA TAU. Untuk pembelian VIVIX tanpa promosi menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

ESP · TESTIMONIAL

HANYA DENGAN ESP! WAJAH BERJERAWAT, BERPARUT KINI HILANG!

Bulan ni banyak sangat testimonial ESP dan adaa rasa ini yang paling menarik hati adaa setakat ini hehe

Siapa sangka dengan ESP sahaja boleh ubat kulit muka yang tak berapa nak lawa tu ye tak?  (ups!) jom tengok sendiri

HANYA 2 MINGGU PENGGUNAAN ESP
HANYA 2 MINGGU PENGGUNAAN ESP

Wah, lain betul rupa dia..

Dulu ada masalah resdung yg teruk.. Dan jugak salah guna produk macam sy.. Sampai jerawat pun dah tahap kronik.. Besar2, bernanah dan berparut yg agak sukar utk hilang..

After consume ESP in juz 2 week 2 day.. Woww!! Masalah beransur2 pulih..

Betul la yg badan manusia ni memang berbeza2..
Ada yg cepat nampak kesan, ada yg lambat..

Dan kesannya kepada dia sangat AWESOME!!
Mungkin sebab dia ambik ESP 3x sehari.. Katanya ESP sedapp sangat.. Hari2 cakap kat sy, tak boleh kalau tak minum ESP sehari.. Bukan pasal mau kulit cantik atau apa.. Tapi, sebab ESP sedap sangat2 katanya..

Tapi, dia sendiri pun tak sangka.. ESP yg dia minum hari2 bagi efek WOWWWW!!

Jerawat Berkurangan
Kulit Makin Cerah
Parut Jerawat Semakin Pudar
Muka Kurang Berminyak
Pori2 Makin Mengecil
Lubang2 kat Muka Berkurang
Resdung Makin Kurang
Tak Cepat Rasa Lapar

Untuk pengetahuan, supplement yg dia ambik hanya la ESP!

Siap buat MASKER ESP tau..

Sekarang, hari2 senyum sendiri bila tengok cermin.. Hehehe

 

soya mempunyai pelbagai manfaat pada kulit dan buktinya, adaa tak perlu cakap banyaklah kan..tu tengok gambar pun dah nampak hehe insyaAllah esok, adaa kongsikan manfaat soya pada kulit ok?

Bagi yang ingin mencuba, inilah peluang anda. Ada promosi tau. sebelum tibanya GST bulan depan, baik grab 😀

MARCH PROMO 1

MARCH PROMO

Apalagi..boleh buat stok ni, nanti lepas GST dah lain harganya 😛

Untuk mendapatkan promosi MARCH 2015  boleh hubungi adaa ye.Untuk pembelian ESP tanpa promosi menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

VIVIX

RAWAT ASMA DENGAN VIVIX?

sejak akhir2 ni ramai yang berkongsi kebaikan vivix ni..dan salah satu testimoni yang paling kerap adaa dengar ialah ianya mampu merawat asma..tertanya jugak lah macam mana tu? Almaklumlah, adaa ni berminat dengan cara ianya berfungsi..kadang2 doktor pon rimas agaknya sebab asyik bertanya..bukan apa, kalo sakit, pastu gi hospital, doktor cuma bagi ubat, adaa sungguh lah tak suka..adaa suka doktor yang chitchat dgn kita..terangkan macam mana boleh kena sakit xxx, apa rawatan xxx, kalo dia bagi ubat, kenapa ubat ni, tak ubat lain, bagaimana ia bertindak..so next time kita tau dah lebih arif tentang penyakit tu dan pada masa yang sama tu, tambah lah ilmu kan..jangan duk ikut je..kene tahu apa yang kita makan 🙂

So kali ni nak share pasal vivix dan asma..penyakit asma ni sangat2 lazim sebab dunia kita sekarang ni semakin kotor..yang takda asma pon boleh kena tau..jerebu je dah berapa kali setahun, takyah tunggu jerebu, gi stesen bas je dah kelam..huhu macam hari tu selepas banjir besar di Kelantan, habuk tuhan saja yang tahu..disebabkan air lumpur yang membenam Kelantan, selepas kering, semuanya  merah..cuaca panas menyebabkan lumpur-lumpur kering dan bila kenderaan lalu, habuk berterbangan diudara, tu belum campur dengan asap orang membakar barang-barang yang dah musnah dalam banjir..memang kena lengkap memakai penutup hidung. Kalau orang yang jenis sensitif, cepat sangat terkena batuk teruk dan asma.

Jadi, betul ke vivix boleh merawat asma? How?

Apa ada dalam Vivix?

 Anggur muskat, Elderberry, Lobak Ungu dan Polygonum Cuspidatum.

Muscadine Grape

Satu-satunya anggur di dunia yang memiliki lebih daripada 1 kromosom. Muscadine Grape ini memiliki 20 kromosom sebab tu lah saintis buat kajian yang lebih mendalam ke atas anggur hebat ni. Hasil kajian mereka terbuktilah bahawa anggur ini memang mempunyai ciri-ciri yang boleh menghentikan perkembangan kimia penyebab kanser, anti virus dan anti-bakteria. Salah satu nutrisi terpenting yang diekstrak daripada Anggur hebat ini ialah RESVERATROL yang amat penting untuk alternatif pelbagai masalah seperti penuaan, kanser, diabetis, gout, darah tinggi dan pelbagai lagi.

Purple Carrot

Daripada warnanya yang unk iaitu ungu-kuning dan ungu-oren juga telah menunjukkan ciri-ciri istimewa yang ada pada Purple Carrot ini. Ia adalah sumber vitamin A terbaik dan juga antioksidan yang berkualiti tinggi. Memalui pelbagai kajian yang telah dilakukan kepada tumbuhan istimewa ini terbuktilah bahawa ia adalalah sumber antioksidan, anti-radang dan pelbagai ‘anti’ lain lagi yang penting untuk tubuh. Selain itu,ia juga boleh membantu mengurangkan risiko penyakit koronari jantung.

Elderberry

elderberry

Kandungan terpenting dalam Elderberry ialah flavonoidsnya yang sangat penting iaitu sebagai antioksidan yang kuat. Antioksidan ini diperlukan tubuh untuk menguatkan sistem imun dan melawan jangkitan-jangkitan virus dan bakteria. Elderberry juga sangat kaya dengan vitamin A, B, C dan pelbagai lagi. Ia sangat bermanfaat untuk mengurangkan simptom Influenza,  menguatkan sistem imun, meredakan asthma, merendahkan tahap kolestrol, diabetis, meningkatkan kesihatan mata dan melindungi daripada serangan jantung dan strok.

Knotweed Jepun

polyganum

Merupakan sumber resveratrol selain daripada Muscadine Grape. Reservatrol  sangat penting untuk anti-penuaan,merendahkan koletsrol, merendahkan tekanan darah, meningkatkan prestasi atlit sukan dan mengurangkan berat badan.

Dalam banyak2 kandungan vivix ni yang menjurus lebih kepada asma ialah European Elderberry.

european elderberry ni merupakan antioksidan yang kuat dan sangat bagus dalam meningkatkan imun sistem serta melawan virus..kalau asma ni, memang sangat penting lah bab2 menghindar diri dari kuman, virus dan meningkatkatkan sistem imun..bila paru2 dijangkiti kuman, virus, itu yang menyebabkan jadi asma..jadi kajian menunjukkan peningkatan dalam sistem imun itu lah membantu dalam memulihkan asma..bila badan kuat, sistem tubuh sukar dijangkiti, jadi asma pon dapat dicegah.

selain itu elderberry ni juga mampu mengurangkan penghasilan mukus atau lendir di bahagian salur pernafasan dan mengurangkan radang di bahagian tersebut. sebab itu elderberry ni bukan sahaja bagus dalam merawat asma, malah segala masalah yang berkaitan dengan sistem respirasi seperti resdung, batuk, selesema, bronkitis, sakit tekak dan influenza. 

sebab itulah, VIVIX merupakan pilihan yang baik jika anda mengalami masalah disaluran respirasi. so buat pilihan yang bijak 😀

Untuk mendapatkan promosi FEB 2015  boleh hubungi adaa ye. Untuk pembelian VIVIX tanpa promosi menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
TESTIMONIAL · VIVIX

TESTIMONIAL: BEBAS RESDUNG, 100% BEBAS ROKOK, HILANG 12 KG

Hari ni bersiaran dari Taman Dato’ Wan Seremban..rumah MIL..malam tadi dapat testimonial dari keluarga Shaklee adaa, Zurina..Cik kak ni mula-mula jadi pengguna shaklee jer, tapi sekarang dah jadi Supervisor dalam SHAKLEE pun..bukan biasa-biasa, yang terbaik tau 😀

Malam tadi dengan senang hati Ju berkongsi testimonial yang Adaa rasa sangat hebat..siapa sangka dengan penggunaan yang istiqamah mampu merubah tahap kesihatan seseorang dengan begitu drastik sekali.

 

TESTIMONIAL VIVIX
TESTIMONIAL VIVIX

 

jom baca kisah detail sikit

vivix
vivix

 

Zurina Star, [13.01.15 19:09]
nak sharing testimoni suami tercinta..
tahun 2012 husband selalu keluar masuk hospital sebab sakit selalu..bebanan keje.lifrstyle menyebabkan suami jue kena penyakit batu karang dalam hempedu..

lepas dah operate dan buang batu karang tu..kesihatan suami agak kurang sikit..selalu demam dan selalu pening kepala sampai satu tahap mase driving pun bole nak pitam..

memang takut..mase tu die dah terfikir nak mati dah..jumpe doktor pakar..doktor cakap resdung akut..dan yg pitam tu tanda2 awal nak kena strok..Allah ya Allah anak2 masih kecil..

Zurina Star, [13.01.15 19:09]
2013 baby kedua lahir..suami nekad stop smoking dan jue bagi try vivix..

Zurina Star, [13.01.15 19:11]
alhamdulillah dah setahun..kesihatan makin baik..dah stop smoking..tahun 2014 langsung xde masuk hospital..dan yg best suami makin hensem hehe turun 12kg tau..nampak awet muda la..

Alhamdulillah..sebenarnya banyak lagi testimonial vivix yang memukau hehe keberkesanan vivix ni bukan sahaja baru di malaysia malah dah tersebar di serata dunia. Apa pun, adaa rasa tak rugi melabur untuk kesihatan, kesihatan itu satu nikmat yang sangat besar bagi adaa. Kalau pening sikit pun dah rasa risau, siapa nak urus anak, urus rumah, nak masak, nak kemas..macam-macam..apatah lagi kalau demam dan ada sakit kronik kan? Jadi pepatah HEALTH IS WEALTH memang ternyata benar dari sudut pandangan Adaa.

Nak tahu banyak lagi manfaat vivix untuk anda? Jom tekan VIVIX dan untuk testimonial, SHAKLEE EFFECT

Bagi yang nak mencuba, boleh mulakan dari sekarang sebab bulan ni ada promosi yang sangat berbaloi!

NAK DAPATKAN HARGA PROMO?

JAN 2015 PROMO

 

ATAU UNTUK LEBIH PENJIMATAN

 

JAN 2015 PROMO 2

 

Untuk mendapatkan promosi JAN 2015  boleh hubungi adaa ye. Untuk pembelian VIVIX tanpa promosi menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
ALFALFA

20 MANFAAT DAN KELEBIHAN ALFALFA

Semalam share English version, yang ni Malay version pulak hehe sebenarnya dah tulis dulu, puas godek2 blog ni tak jumpa pulak..so Adaa just tulis lagi sekali lah..

Ramai yang bertanya apa kelebihan Alfalfa or the king of herbs ni..Nak tau? Ni dia 20 adaa bagi 🙂

  1. Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian tubuh manusia.
  2. Melegakan sakit sendi dan belakang.
  3. Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
  4. Memberi sensasi ‘rasa sejuk’ (alfalfa Shaklee mengandungi minyak Peppermint)
  5. Memberi kelegaan semasa haid (untuk wanita).
  6. Merawat arthitis
  7. Bagus untuk elergi dan ekzema (sangat betul..adaa memang suke lah..no more swollen face heheh)
  8. Merawat athma
  9. Mencuci usus bagi membuang toksik
  10. Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor disebabkan jangkitan dalam buah pinggang
  11. Meneutralkan asid dalam badan
  12. Merawat masalah keputihan pada wanita (untuk wanita).
  13. Membesar dan menegangkan payudara (untuk wanita).
  14. Bertindak sepertkacip fatimah kepada para isteri (untuk wanita).
  15. Memulihkan urat selepas bersalin (untuk wanita).
  16. Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
  17. Meningkatkan stamina seorang suami
  18. Melegakan sembelit (air mesti 1-2liter)
  19. Membuang angin dalam badan
  20. Milk booster (totally agreed!)

ni secara ringkas nya lah..nak dihurai satu2 nanti ye ..hehe sedap tau alfalfa ni..adaa pernah juga goreng2 bestttt

 

Ade yang kata buat buh dalam sandwich sedap..belum try maybe next time..nak jumpe yg fresh ni bukan slalu, so tiap2 hari inilah yang menjadi santapan rasmi ku..

 

Dengan promo bulan ni, lagi lah best heheh boleh lah telan 10 biji heheheh dah kata murah kannn

NAK DAPATKAN HARGA PROMO?

JAN 2015 PROMO

 

ATAU UNTUK LEBIH PENJIMATAN

 

JAN 2015 PROMO 2

 

Untuk mendapatkan promosi JAN 2015   boleh hubungi Adaa ya, Untuk pembelian PRODUK SECARA INDIVIDU (ALA CARTE) menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::