MEMBERSHIP SHAKLEE

CARA MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE

BAGAIMANA CARA MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE?

Adaa dah pun kongsi sebelum ni cara mendaftar sebagai ahli Shaklee tapi rasanya dah gak berkurun, jadi hari ni Adaa kongsi sekali lagi. Senang aja. Anda ada dua pilihan untuk mula mendaftar sebagai ahli Shaklee atau pengedar sah Shaklee.

CARA MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE

PILIHAN 1

Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan bayaran sebanyak RM68.90 (sila tambah kos penghantaran sebanyak RM11 untuk semenanjung dan RM22 untuk Sabah/Sarawak).

PILIHAN 2

Anda boleh melakukan pembelian produk Shaklee bernilai 200uv atau sekitar RM700 keatas untuk mendapatkan keahlian secara PERCUMA.

APA YANG PERLU ANDA LAKUKAN?

Anda hanya perlu hubungi Adaa untuk sebarang perbincangan, kemusykilan atau pertanyaan. Kemudian Adaa akan daftarkan untuk anda secara online sahaja. Atau sekiranya anda memang yakin dah nak beli produk sambil mendaftar atau nak mendaftar sahaja tanpa pembelian produk, boleh terus isi borang Pendaftaran Keahlian Shaklee ini.

Sekiranya anda hendak mendaftar sendiri di branch atau HQ shaklee, anda juga boleh melakukan sedemikian dengan hanya mengisi borang keahlian di kaunter dan daftar menggunakan ID saya 858777 sebagai sponsor/upline anda.

Kalau boleh, hubungi Adaa dahulu supaya Adaa dapat berikan panduan untuk anda mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan betul.

PERLUKAH BUAT PEMBELIAN SETIAP BULAN UNTUK KEKALKAN KEAHLIAN?

Tak perlu. Anda tak wajib buat pembelian setiap bulan. Jadi tak perlu risau. Hanya daftar sebagai ahli Shaklee dan nikmati pelbagai kelebihan sebagai ahli Shaklee!

KELEBIHAN MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

 

Sekarang, senarai kelebihan menjadi ahli shaklee dah makin banyak:

  1. Akses ke web pembelian onlineย http://www.shaklee2u.com.myย . Anda boleh melakukan pembelian sendiri, hanya masukkan id dan password anda, pilih barang yang nak dibeli, pilih cara pembayaran dan barang akan terus sampai ke pintu rumah anda. Sangat mudah!
  2. Anda boleh menyemak senarai promosi setiap bulan dari shaklee, info dan perkembangan shaklee, aktiviti shaklee, dan pelbagai resepi dan tips kesihatan secara terus dari web tersebut. Kalau bukan ahli tak dapat tau kelebihan ni.
  3. Penjimatan yang berganda. Sudahlah dapat beli pada harga ahli, lepas tu anda juga layak menerima duit lagi jika pembelian anda pada bulan tersebut melebihi 150uv/point. Dapat โ€˜cashbackโ€™ tu! lagi best sebab shaklee transfer terus ke akaun anda setiap pertengahan bulan.
  4. Bagi yang nak tambah pendapatan, ini peluang anda. Tak susah pun, hanya jadi pengguna, jatuh cinta dah kat produk, senang kongsikan dengan rakan dan keluarga. Hanya dengan itu anda dah boleh jana pendapatan tambahan tau. Ramai dah berjaya, jadi jika berminat, adaa sarankan anda patut sangatlah cuba. alang-alang dah guna kan..Kami menyediakan kumpulan sokongan untuk anda.

Jadi, itu sebahagian kelebihan atau keseronokan menjadi ahli shaklee. Belum cerita peluang pendapatan yang lebih besar, pelbagai jenis bonus, peluang mengerjakan umrah, trip dalam dan luar negara dan banyak lagi! nak bincang lebih lanjut, whatsapp aja adaa ya-0179329859

Untuk lebih info tentang ahli Shaklee boleh baca diSINI ya

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
PELUANG BIZ DENGAN SHAKLEE

TIPS UNTUK BERJAYA: KATAK PEKAK~

Adaa nak share satu video yang pendek dan menarik ni..tonton dulu baru baca ulasan ye hehe.

Dalam hidup ni semua orang nak berjaya tapi selalu kita tewas sebab asyik dengar kata2 orang, bak kata orang macam nyamuk lah..duk berbunyi kat telinga..buat sakit hati je kan?

Ramai nak turut sama berjaya dengan Shaklee, tapi syaratnya, kenelah jd mcm katak pekak tadi..kene kuat semangat, jangan pedulikan kata-kata yang menjatuhkan kita..kalo pekak senang, kalo tak pekak, cuba pekak kan telinga tu..Adaa just nk ulas 2 perkara yang dapat dikongsi dari video ni..PENGAJARAN gitu..tak kisahlah dalam biz apa pon anda sekarang ni..basic nya sama..

1. BUAT KEPUTUSAN, SEMANGAT KENTAL

Kalau nak berjaya, dari awal2 lagi kita dah set nak berjaya, bukan sekadar mencuba. kalau nak cuba2 hasilnya pon suam2 kuku jelah kan..tapi kalau kita betul2 nak, datanglah nyamuk bisik kat telinga berpuluh ekor pon, tak kan heran punya kan..dunia ni memang lumrah, orang tak boleh tengok kita lebih, berada diatas..mulalah ‘berdengung’ masing2 kan..jadi kuatkan hati..pekak kan telinga..jadikan satu cemuhan ke sindiran ke sebagai sesuatu yang POSITIVE..mcm katak tadi..’thanx for the encouragement’ relax je dia cakap kan..dan akhirnya katak2 lain malu sendiri dan berhanti mencemuh malah mula memberi dorongan.

2. CABAR DIRI

Kalau biasa berada di COMFORT ZONE dan tentu kejayaan tu susah nk datang..mcm mana yang dikata kan comfort zone ni? dah selesa dengan apa yang ada..dah selesa dengan rumah yang ada, kereta yang ada, gaji yang ada..selesa dengan rutin harian yang ada..kalo tengok graf tu mendatar je hehe

Tapi sampai bila kan..orang dah berlumba, barang makin mahal, sana2 sini semua makin meningkat, org gi travel, kita melopong je, orang beli itu ini kita pon nak sama tapi usaha takda..mcm mana? tak dapek nak nolong..hehe

Zaman sekarang ni zaman majukan diri, tak kisahlah awk ni surirumah ke, cikgu ke, doktor ke engineer ke, tukangkebun ke, janji nak maju kedepan..tapi janganlah pulak suam2 kuku je nak nye..kat sini lah datangnya STRONG PUSH FACTOR. kene ada satu KEINGINAN yang kuat..

Pernah tengok EXTREME MAKE OVER: LOSE WEIGHT EDITION? orang yang obese, smp 400 pound nak jadi kurus smp 100 pound..bukan senang ye..dalam 150kg nk kene buang..uih bnyk tu..tapi disebabkan HARI2 dia tanam dalam fikiran, nak kurus, nak sihat, nak berjaya, dia usaha mcm nak tercabut nyawa, CABAR diri daki gunung, join marathon, triathlon, stop eating fast food..agak2 kalo tak kuat keinginan tu mampu ke dia buat semua tu sampai kurus jadinya dia?

Sama mcm kita, nak berjaya, setiap hari cabar diri, tetap kan GOAL dan ingat semua kenapa kita buat biz ni..apa FAKTOR PENDORONG kita sebenarnya, tanya hati apa yang kita inginkan..ingatkan diri kita setiap hari kenapa kita mula buat biz ni awal2 dulu..mesti ada sebab kan?

mcm katak tadi, dia betul2 nak keluar perigi, dia cabar diri dia melompat setinggi yang mungkin, siap shake2 the butt nak dapat DAYA TUJAHAN dan akhirnya, berjaya!

So, bagi yang ingin berjaya, ingin join group kami, fikirkan, adakah anda seorang ‘katak pekak’ atau ingin menjadi ‘katak pekak’? JOM!

 

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
MEMBERSHIP SHAKLEE · PELUANG BIZ DENGAN SHAKLEE

NAK JADI JUTAWAN SHAKLEE? IKUTI PROGRAM Y.E.S SEKARANG!

YESAdakah anda sekarang macam ni? stress siang malam..nak bayar itu nak bayar ini adui..takkan nak buat 10 kerja..badan ada 1 je ni..jadi macam mana?

Paling tidak sekarang ni hampir setiap orang perlu buat kerja tambahan kan? nak cari ‘side income’ atau pendapatan sampingan. Kalau dah ada kerja, mereka buat cara online pulak..yang takda kerja, lagilah kena buat online dan offline hehe tapi kalau takda kerja, tapi sebok duk kejar anak sana sini mungkin offline agak terhad, jadi boleh mulakan perniagaan online ๐Ÿ˜€

Shaklee kini membuka peluang untuk lebih ramai jana pendapatan melalui program YES dan program ini kita tumpukan pada golongan muda..yang tak muda pun boleh janji ada kemahuan..cuma namanya ni Youth Entrepreneur System..program ni dijadualkan berjalan selama 13 bulan bagi setiap orang..kiranya shaklee ingin membantu anda mendapatkan semua ini dalam masa 13 bulan!

photo_2015-07-08_06-14-02

Mustahil atau tidak? bergantung pada diri anda sendiri sejauh mana anda ingin dan sanggup berusaha. Ok, apa dia program yes ni?

TARGET PROGRAM YES

  1. Membantu anda mencapai tahap tertinggi dalam shaklee iaitu Master coordinator dalam 13 bulan

  2. Memperolehi pendapatan terkumpul lebih RM100,000 dalam 13 bulan

  3. Melahirkan sekurang-kurangnya 3 Leader baru dengan pangkat Coordinator atau lebih tinggi

Jika anda berjaya, anda bukan sahaja dapat mengubah hidup anda, malah mendapat anugerah dan pengiktirafan dari shaklee dalam bentuk trofi dan wang tunai sehingga RM10k! (terma dan syarat)

Untuk memastikan anda berjaya, shaklee telah menyediakan 2 model duplikasi iaitu

  1. YES 300PUV DUPLICATION FAST TRACK MODEL

  2. YES 500PUV DUPLICATION FAST TRACT MODEL

dah disediakan kita cuma ikut je..sedikit illustrasi ye untuk 300puv duplication fast track model

photo_2015-07-08_06-15-47 photo_2015-07-08_06-15-52tak faham? takpe..slow2..

kirenya semakin ramai orang yang kita bantu semakin besar juga faedah yang kita dapat. yang angka-angka tu kalau pening abaikan dulu..nanti kita coaching. yang penting, cuma faham tekniknya.

photo_2015-07-08_06-16-28

 

senang bukan?

Dengan program ini anda bukan sahaja belajar untuk menambah pendapatan, membina empayar perniagaan malah Shaklee juga menawarkan pelbagai insentif tambahan tau.Salah satunya?

4 SET YES terbaru dari shaklee (mei-oktober) siap dengan FREE VITALEA sekali.

Bulan lain tak dapat tau macam ni..ini baru 1..ade 5 untuk anda.

y.e.s set
y.e.s set

Ingat, untuk mengubah hidup kita, kita perlu ubah diri kita dulu..jadi jika anda dah bersedia, jom rebut peluang keemasan ni. Jadi yang terawal!

TIME TO CHANGE!
TIME TO CHANGE!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

 

 

MEMBERSHIP SHAKLEE · PELUANG BIZ DENGAN SHAKLEE

MULAKAN BISNES SHAKLEE ANDA!

Ramai yang nak bisnes tapi masih tak tahu nak buat apa..nak duit tapi buntu..macam Adaa dulu, adaa sendiri tak tahu nak mulakan bisnes apa..hari-hari duk hadap komputer cari peluang kerja dari rumah..

Mula-mula jual baju bayi online..lepas tu jadi ‘freelance interpreter’, ‘surveyor’, bisnes affiliate ntah macam-macam lagi sampai lupa dah..memang buntu..

entah macam mana, dalam duk melayari internet tu..jumpa pulak pasal shaklee tu pun bukan nak bisnes, nak cari multivitamin..siapa sangka, lepas hampir setahun kot barulah tergerak hati nak buat shaklee, dan kini, saya disini setelah hampir 5 tahun! dah jadi kerjaya dah ๐Ÿ˜€

Dulu bukan tak dapat kerja..ada tawaran jurutera tapi masa tu anak lebih menjadi keutamaan dan lebih memerlukan..kemudian mintak kerja lagi tapi cantiknya aturan Allah, walaupun lulusan Master luar negara, satu kerja pun adaa tak dapat..rupanya Allah nak suruh adaa bisnes..dan adaa masih ingat, arwah Umi sangat menggalakkan adaa berbisnes..dia lebih suka adaa duk dirumah jaga cucu-cucunya ni sambil berbisnes..dan terima kasih Umi, akhirnya adik di sini sekarang ๐Ÿ™‚ dan Alhamdulillah..pendapatan berganda lebihnya dari jawatan yang ditawarkan dulu..siapa sangka..

Jadi, anda kalau yang buntu tak tahu nak bisnes apa tu..apa kata anda cuba shaklee, tapi cuba pun bukan main-main..kenalah betul-betul..kalau setakat hangat-hangat tahi ayam, mana nak berjaya..

3 cara sertai shaklee
3 cara sertai shaklee

Senang sahaja..hanya bermodalkan keahlian sebanyak RM68.90 (Tidak termasuk kos penghantaran), anda dah boleh mulakan perniagaan anda.

Shaklee adalah perniagaan produk dan produk yang berkualiti tidak memerlukan kerja yang susah untuk kita yakinkan pengguna..hanya guna dan kongsikan kebaikan anda dengan mereka. semakin banyak yang kita kongsikan, semakin banyak yang kita dapat.

ringkas kan? Dan mulai mei-oktober 2015, shaklee dah melancarkan satu model perniagaan ala-ala fast track untuk anda jana pendapatan…rugi tak cuba. Shaklee dah siapkan satu persatu jalan untuk anda, cuma ikut sahaja..

  1. Pilih mentor terbaik untuk dijadikan upline anda

  2. Daftar dibawah saya eh eh..dibawah mentor yang anda pilih tadi, boleh jadi saya, boleh jadi anda memang dah ada mentor pilihan pujaan hati

  3. Kongsikan kebaikan produk, peluang pendapatan bersama shaklee kepada sahabat dan keluarga anda

  4. Bina empayar anda dan bergerak bersama-sama untuk mencapai sasaran!

Mudah kan?

Untuk lebih info, boleh layari SINI

Adaa akan cerita lebih lagi tentang YES nanti..tungguuuu

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
MEMBERSHIP SHAKLEE · PELUANG BIZ DENGAN SHAKLEE

HAMPIR KE SITU-MENDUA

 

Aku sadar bukan mudah
Untuk mengejar mimpi indah
Pernah suatu ketika dulu ku punya
Harapan besar
Kini aku tak pasti
Dapatkah ku miliki

Sudah jauh kita temu
Kekalkanlah impian lalu
Mungkin ada hikmah yg akan menunggu di penghujung jalan
Biar nanti kecewa
Setidak-tidaknya cuba

*korus

Jika halangan menduga
Perjalanan kita
Janganlah kau putus asa
Kerna ku ada di sisi
Setia menemani
Andai semangat mu gugur
Genggamlah tanganku
Kita hampir ke situ

Adakala ku terasa
Ketabahan tak setegah
Tetapi apakan andainya
Berhenti separuh jalan
Percayalah padaku
Aku yakin kita mampu

Biar orang katakan
Rapuhnya harapan
Bukan mereka tentukan tapi
Kau atau aku
Tandaku punya kamu
Apa telah akhirnya
Tetap bersama.

Pernah dengar lagu ni? Lagu ni dicipta oleh KRU sebagai OST filem Duyung yang dilakonkan oleh Maya Karin, Saiful Apek, Yasmin Hani dan ramai lagi..Filemnya boleh tahan tapi adaa nak cerita hari ni pasal lagunya..

Ini adalah salah satu lagu yang sangat menyuntik semangat..bicara tentang IMPIAN, CITA-CITA, SEMANGAT JUANG & KEBERSAMAAN dalam menuju impian..tiada yang mustahil didunia ni kan..

Bila time-time down, lagu ni berjaya menyuntik semangat Adaa kembali..lirik yang cukup ringkas tetapi maksud yang mendalam dan sangat dekat dengan hati.

Walau apa jua yang kita lakukan, jangan sekali kali separuh jalan..teruskan..walau dalam perjalanan kita banyak terluka, atau hasilnya tidak seperti yang kita impikan, sekurang-kurangnya kita dah cuba.

Biasa dengar kisah pencipta terkenal dunia?

THOMAS EDISON
THOMAS EDISON

Mentol

Thomas Edison tidak mempunyai bakat luar biasa. Beliau hanya memiliki imaginasi dan keinginan yang tinggi untuk menghasilkan sesuatu yang memberi manfaat kepada manusia. Ciptaan mentol lampunya mengambil masa yang lama dengan perancangan yang teliti, mengulangi ujian dan eksperimen berkali-kali tanpa jemu dengan kegagalan. Akhirnya beliau berjaya menghasilkan mentol lampu yang berjaya menerangi alam ini melalui teknologi ciptaannya. Di peringkat permulaan, pada tahun 1879, mentol-mentol lampunya telah digunakan di bangunan yang menempatkan makmalnya di sebuah jalan di New Jersey. Revolusi perindustrian dan peningkatan permintaan pasaran lampu membuaatkan Thomas Edison menjadi sangat terkenal di dunia hasil dengan hasil ciptaanya

WRIGHT BROTHERS
WRIGHT BROTHERS

Kapal Terbang

Dua Bersaudara Oliver dan Wilbur Wright dari Ohio merupakan orang yang pertama menerbangkan pesawat pada tahun 1903. Kejayaan mereka telah mendorong penerokaan dunia pesawat terbang yang telah memendekkan masa perjalanan manusia dari satu benua ke benua lain. Terbang selama 12 saat di kawasan lapang berangin di North Carolina, era sains dan teknologi selepas itu tidak lagi menoleh ke belakang.

Albert Einstein

Dialah Ilmuwan terkenal abad 20 yang terkenal dengan teori relativifnya. Dia juga salah satu pemenang Nobel. Siapa sangka dia adalah semasa kanak-kanak, beliau ialah terlambat bercakap dan juga mengidap Autisme iaitu penyakit yang sukar untuk berkomunikasi dengan orang lain. Waktu kecil dia juga suka lalai dengan pelajaran.

 

Abraham Lincoln

Kisah Lincoln merupakan contoh klasik orang-orang yang benar-benar berani gagal.

Gagal dalam bisnes pada tahun 1831.

Dikalahkan di Badan Legislatif pada tahun 1832.

Gagal sekali lagi dalam bisnes pada tahun1833.

Mengalami patah semangat pada tahun 1836.

Gagal memenangkan pertandingan pidato pada tahun1838.

Gagal menduduki dewan pemilih pada tahun 1840.

Gagal dipilih menjadi anggota Kongres pada tahun 1843.

Dilantik menjadi anggota Kongres pada tahun 1846.

Gagal menjadi anggota Kongres pada tahun 1848.

Gagal menjadi anggota senat pada tahun 1855.

Gagal Menjadi Presiden Pada Tahun 1856.

Gagal Menjadi anggota Dewan Senat pada tahun 1858.

Akhirnya pada tahun 1860 dilantik sebagai presiden Amerika yang ke-16 dan salah seorang presiden yang sukses dalam sejarah Amerika.

 


Bill Gates

William Henry Gates III, atau yang lebih dikenal Bill Gates adalah CEO Microsoft. Ia juga merupakan seorang yang dermawan melalui kegiatannya di Yayasan Bill & Melinda Gates. Ia adalah pertama dalam orang terkaya di dunia versi majalah Forbes selama 13 tahun (1995 hingga 2007). Siapa sangka dia sebelumnya pernah dibuang dari Harvard dan bekerja sebagai Office Boy

Chris Gardner

 

Sudah pernah menonton filem atau baca buku Pursuit of Happiness ? Itulah kisah benar kehidupan Christoper Paul Gardner yang dilakonkan oleh Will Smith.(cerita yang sangat menyentuh hati..) Pahit manisnya kehidupan sudah dirasakan olehnya. Kehilangan tempat tinggal, ditinggal isteri, ditangkap polis, kesulitan membayar kredit, semuanya sudah dirasakan. Dia bukanlah orang berpendidikan tinggi tapi dia terus berusaha dan berjuang, Kini dia menjadi seorang jutawan yang sukses, motivator, entrepeneur dan filantropis. Sekarang dia mempunyai Gardner Rich & Co, sebuah perniagaan saham.


Ludwig Van Beethoven

 

Jika anda mengenal seorang wanita yang sedang hamil, yang telah mempunyai 8 anak, tiga diantaranya pekak, dua buta, satu mengalami gangguan mental dan wanita itu sendiri mengidap siplis, apakah anda akan menyarankannya untuk menggugurkan kandungannya? Jika anda menjawab ya, maka anda baru saja membunuh salah seorang termasyur dunia. Kerana anak yang dikandung oleh ibu tersebut adalah Ludwig Van Beethoven. Ketika Beethoven berumur di hujung dua puluhan, tanda-tanda pekaknya mulai tampak, tapi akhirnya ia menjadi ahli muzik yang terkenal dengan karya 9 simfoni, 32 sonata piano, 5 piano concerto, 10 sonata untuk piano dan biola, serangkaian penggesek biola yang menakjubkan, muzik vokal, muzik teater, dan banyak lagi.

 

Mark Zuckerberg

Pemuda ini dinobatkan sebagai jutawan termuda dalam sejarah yang bermula dari keringatnya sendiri. Mark adalah seorang anak muda yang suka berhibur dengan internet. Dimulai dari sebuah laman penghubung mahasiswa Harvard, ternyata ramai yang menyukainya, dengan nekad ia mengikuti jejak seniornya, Bill Gates, pelajar buangan dari Harvard untuk mengembangkan laman tersebut menjadi Facebook yang kita kenal sekarang. Tahukah Anda? Mark pernah menolak tawaran Friendster yang ingin membeli Facebook 10 juta US$, tawaran dari viacom 750 juta dolar dan yang paling mengkagumkan tawaran dari yahoo satu billion dolar.

sumber: SINI

inilah antara orang yang dahulunya ‘nobody’ kini tertulis dalam sejarah dunia. Kita tak tahu apa kebolehan sebenar kita dan jika kita tak berputus asa, tak mustahil kita juga boleh menjadi seperti mereka.

Ini baru sikit, belum lagi ilmuan Islam..lagi banyak..jadi, dalam apa jua yang kita lakukan..jangan berputus asa..kerana siapa tahu, kita sudah terlalu HAMPIR KE SITU..

photo_2015-06-11_07-34-31
soon..

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
MEMBERSHIP SHAKLEE · PELUANG BIZ DENGAN SHAKLEE

SHAKLEE NATIONAL CONFERENCE 2014/2015

5-7 Jun yang lepas Adaa berpeluang untuk menghadiri Shaklee national conference yang diadakan di Palace of The Golden Horses Hotel dan MIECC. Alhamdulillah semuanya ditanggung 100% oleh shaklee ๐Ÿ˜€ Bukan semua layak untuk menginap disana..bagi yang berjaya, kami diberikan penginapan dan aktiviti yang menarik oleh Shaklee sepanjang 3 hari berada disana. Dan seperti biasa, kami diberikan pelbagai kejutan dan hadiah ๐Ÿ˜€ dah tiap-tiap tahun pun masih ‘terkejut’ juga tau. Shaklee menawarkan 2 jenis trip iaitu national dan international. Tahun ni national trip di Palace of The Golden Horses dan sekitar Kuala Lumpur, manakala untuk trip international pula nanti, tahun ni semua yang layak akan diterbangkan ke ITALI!! best kan? haruslaaaa sampai-sampai aje disana untuk pendaftaran, kami disambut dengan meriah..siap ada kalungan bunga tau..ala hawaii gitu..bergambar, register dan setelah selesai urusan untuk ‘check-in’, barulah menuju ke Grand Ballroom untuk makan tengah hari..alhamdulillah..kenyang!

PENDAFTARAN
PENDAFTARAN
SANTAP DULU
SANTAP DULU

Kemudian barulah mengikuti trip sekitar Kuala Lumpur yang diatur dan ditanggung sepenuhnya oleh shaklee..reward diri gitu..gambar takde hehe Hari kedua dan ketiga bermula majlis penyampaian hadiah untuk penerima anugerah..kali ini dibuat di MIECC dan sangat meriah!! ini adaa kongsikan gambar sekitar 2 hari disana.

macam-macam ada..selain majlis anugerah, adaa persembahan dari ratu rock negara, ELLA! hehe diluar dewan ada demonstrasi produk, pemeriksaan kesihatan percuma, konsultasi percuma bersama nutritionist shaklee, pelbagai jualan barangan shaklee yang limited edition..jamuan produk shaklee percuma..nak minum apa..cuba aja..memang terbaik!!

photo_2015-06-11_07-02-27

BERSAMA RAKAN SEKAPAL
BERSAMA RAKAN SEKAPAL
photo_2015-06-11_07-34-27
BERSAMA GAMBAR ‘MAMA’ *agak skema posingku..seremm dengan mama kot!
photo_2015-06-11_07-34-31
INSYAALLAH VERY SOON TO BE ..
photo_2015-06-11_07-34-36
SEKITAR MAJESTIC DINNER *gelap sangat tak nampak nak bergambar ๐Ÿ˜€

malam ‘MAJECTIC DINNER’ ni kami dikehendaki memakai baju ala-ala majestic gitu..dan ramai yang datang dengan pakaian raja china lah, melayu lah, english lah..sangat cantik..sayangnya adaa tak dapat nak ambil gambar..gelap sangat hehe.. Dan hari bersama shaklee takkan lengkap tanpa hadiah-hadiah kejutan dan anugerah..syukur..

photo_2015-06-11_07-02-39
HADIAH YANG TIDAK TERNILAI *dari saat tiba hingga check-out..tak putus-putus hadiah..
photo_2015-06-11_07-02-21
SATU LAGI KEBANGGAANKU..
photo_2015-06-11_07-13-03
SEKALI LAGI TAHUN INI
KOLEKSI TERKINI
KOLEKSI TERKINI

Alhamdulillah..saat yang indah..moga tahun depan berjumpa lagi dengan 1001 kegembiraan lagi!

Tahun ini bukan adaa dan suami sahaja yang menerima anugerah, tetapi anak2 dibawah empayar adaa juga turut menerima anugerah. Tahun ini 3 4 orang layak tapi tidak dapat hadir..takpa..lain kali kita naik stage sama2 ok? kita naik ramai-ramai! hehee

InsyaAllah..segala yang dapat pada hari ini semua orang boleh dapat benda yang sama, malah lebih lagi..janji, kita usaha..kejayaan akan datang..itu hukum alam kan?

Jujur, adaa bersyukur ditemukan dengan shaklee, bisnes yang membolehkan adaa tetap bersama anak-anak dan suami, tiada kekangan waktu bercuti, dan boleh beroperasi dimana-mana selagi ada internet, tiada had masa, 24/7 syukur ..tak pernah terjangka jalan hidup akan kesini..moga Allah kurniakan adaa dan semua empayar adaa kesabaran, kesungguhan dalam membantu semua orang lebih sedar tentang kepentingan kesihatan sambil menjana ekonomi keluarga…insyaAllahJom, ingin bersama adaa menuju puncak?! jom!

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease ::