SHAKLEE RELATED

SEGMEN 100 BLOGLIST BY ADAA’S INSPIRATION

SEGMEN

Salam semuaa..ini merupakan segmen pertama Adaa dalam mencari bloglist. Tinggi impian dan cita-cita ni tapi buat permulaan, adaa target nak 100 bloglist dulu..kita saling berblogwalking ok?

Untuk segment ni TIADA HAD WAKTU. cukup 100 bloglist baru tamat segmen ni..jangan sampai 5 tahun sudahlah 😛

syarat2? senang aje nak join

  1. Follow blog Adaa’sInspiration. (klik button biru ‘follow Myinspiration’ di sidebar kanan)

  2. Like fan page Adaa’s Inspiration (Klik hyperlink Adaa’s Inspiration dan anda akan dibawa ke fanpage tersebut, dan klik ‘LIKE’)

  3. Follow instagram (adaashaklee)

  4. Add to google circle (noor syuhada md noor)

5. Buat satu entri di blog korang bertajuk ‘SEGMEN 100 BLOGLIST BY ADAA’S INSPIRATION’

  1. COPY/MASUKKAN gambar ”SEGMEN 100 BLOGLIST BY ADAA’S INSPIRATION” di atas tadi ke entry tersebut dan pautkan gambar tersebut ke entri ini semula.
  1. NYATAKAN apa sahaja mengenai blog Adaa ini..nak panjang ke pendek ke, nak komen ke kritik ke tak kisah..terpulang pada korang.
  1. TINGGALKAN “link” penyertaan di ruangan kotak komen. done.

senangkan?

Jom join ramai-ramai..insyaAllah adaa harap akan lengkap 100 list dan dapat berjalan-jalan diblog korang semua nanti 😀

100 BLOGLIST

(Akan diupdate dari masa ke semasa)

Advertisements
Uncategorized

PEMENANG SEGMEN: HARMONIZE WITH NATURE

PERTAMA sekali maaf atas kelewatan mengumumkan pemenang. Alah..tua-tua ni pelupa haih!  hihi

terima kasih kepada yang menyertai segmen ni:

  1. http://cowament.blogspot.com/2015/03/segment-harmonize-with-nature.html
  2. http://ohresepiku.blogspot.com/2015/03/segmen-harmonize-with-nature-by.html
  3. http://jombercontest.blogspot.com/2015/02/segmen-harmonize-with-nature-by.html
  4. http://duniamrsrongoks.blogspot.com/2015/02/segmen-harmonize-with-nature-by.html
  5. http://www.aimisyahirah.com/2015/02/segmen-harmonize-with-nature-by.html
  6. http://narumihuda.blogspot.com/2015/02/segment-harmonize-with-nature.html
  7. http://www.papaglamz.com/2015/02/segment-harmonize-with-nature.html
  8. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2015/02/segmen-harmonize-with-nature-by.html

jadi, setelah di timbang kira ditolak ditambah, ini lah 2 orang pemenang bertuah tersebut!

 

  1. http://jombercontest.blogspot.com/2015/02/segmen-harmonize-with-nature-by.html
  2. http://www.aimisyahirah.com/2015/02/segmen-harmonize-with-nature-by.html

tahniah ye! semoga dapat manfaat dari produk tersebut 😀

InsyaAllah lain kali adaa buat lagi segmen macam ni

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Uncategorized

SEGMENT: HARMONIZE WITH NATURE

*ini adalah pinned entry, sila scroll untuk entry terbaru

HARMONIZE WITH NATURE
HARMONIZE WITH NATURE

Salam buat semua..hari ni Adaa nak adakan satu segmen untuk semua bloggers..tujuan adaa ialah untuk mengenali lebih ramai bloggers diluar sana disamping bertukar-tukar idea dan cerita lah kan..nak tambah bloglist juga 😀 terima kasih atas komen, kritikan atau apa sahaja pandangan anda terhadap blog Adaa yang masih bertatih ni..

Sebagai menghargai bloggers yang sudi join segmen ini, adaa akan berikan give away sebagai tanda TERIMA KASIH kepada 2 orang yang bertuah.

Buat masa ini hanya ini yang dapat adaa berikan kepada 2 bloggers yang bertuah

BASIC-H
BASIC-H*

Kenapa nama segmen adaa ni HARMONIZE WITH NATURE? sebabnya, disamping adaa mengenali bloggers diluar sana, adaa ingin mengajak anda semua untuk go green..menghargai alam sekitar kita yang indah ni..menggunakan produk yang SEMULAJADI dan SELAMAT..adaa ingin anda merasa dekat dengan alam ciptaan Tuhan ni..betapa semua yang ada disekeliling kita ni sebenarnya bermanfaat kepada kita selagi kita menggunakannya dengan cara yang betul. dan atas sebab itu jugalah adaa memilih produk ini sebagai gift untuk anda.

*hadiah 100% disponsor oleh Adaa’s Inspiration dan tiada kena mengena dengan Shaklee Malaysia.

Basic H adalah pencuci serbaguna dengan 1001 kegunaan. Dari mencuci lantai, kasut, cermin kereta, tandas, halau serangga hinggalah kepada segala kerja mencuci dan 1001 kegunaan. serius, sangat best! Nak tahu klik dan baca BASIC-H ok.

Macam mana nak join? simple aje

  1. FOLLOW THIS BLOG

Visit www.adaa-inspiration.com dan klik ‘follow me’ button di sidebar belah kiri.

Masukkan email address anda, done!

  1. ‘LIKE’ fan page Adaa’s Inspiration

Klik hyperlink Adaa’s Inspiration diatas dan anda akan dibawa ke fanpage tersebut, dan klik ‘LIKE’

  1. Buat satu entri di blog korang bertajuk “SEGMEN: ‘HARMONIZE WITH NATURE by http://www.adaa-inspiration.com“.
  1. COPY/MASUKKAN gambar “SEGMEN: ‘HARMONIZE WITH NATURE “di atas tadi ke entry tersebut dan pautkan gambar tersebut ke entri ini semula.
  1. NYATAKAN apa sahaja mengenai blog Adaa ini..nak panjang ke pendek ke, nak komen ke kritik ke tak kisah..terpulang pada korang.
  1. TINGGALKAN “link” penyertaan di ruangan kotak komen. Dan lassstttt sekali..
  1. ‘SHARE’ entry blog korang tadi di Facebook korang ok? DONE!

tu sahaja..2 blogger yang bertuah untuk mendapat BASIC H , adaa akan umumkan selepas segmen tamat ok? Terima kasih pada yang sudi join (hopefully ade hehe)..insyaAllah maybe dilain masa giveaway nya akan lebih menarik dan tertarik da boom hehe

thanx in advanced!

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Uncategorized

1ST MINI CASH GIVEAWAY 2015 : WWW.BUBBLYNOTES.COM

BISMILLAH..mulakan pagi ni dengan join satu giveaway..

 

 

Adaa jalan-jalan bw pagi ni terjumpa blog cik kak ni hehe dan adaa join dengan harapan dapat berkawan, share-share cerita pasal anak ke kan..insyaAllah akan terus ikuti blog ni 😀

 

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Uncategorized

GIVEAWAY UNTUK BLOGGERS

GIVEAWAY UNTUK BLOGGERS

Join give away dulu pagi ni jom!

HADIAH GIVEAWAY UNTUK BLOGGERS
Hadiah pertama
Telekung dan Mini Tasbih x 1 orang
Hadiah kedua
Custom made clock lokal produk x 1 orang
Custom Made Clock-WORLD FLY WHITE (Jam Dinding) yang bernilai RM 75.00 termasuk penghantaran, sumbangan dari pop clock Inc. untuk view Custom made lokal produk tekan SINI
Hadiah ketiga
Topup tambah nilai prabayar RM 10.00 x 3 orang
Hadiah ke Empat
2 Pcs SHISEIDO FACE MASK ( pencerahan wajah dan pemutihan) x3 Orang
PENAMBAHAN 1  lagi pemenang (last updated : 25/12/2014 1:03AM)
Hadiah kelima 
Wang Tunai bernilai RM 70.00 x 1orang
Hadiah Keenam
Wang Tunai RM 20.00 x 1orang
Hadiah Ketujuh 
Wang Tunai RM 10.00 x 1orang
memang terbaik, apa lagi, serbu!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Uncategorized

SEGMEN: Kapas Putih January 15 Bloglist

Jarang benar Adaa join segmen, kali ni nak lebih dekat dengan bloggers lain, so adaa join 😀

jom meriahkan!

SEGMEN: KAPAS PUTIH JANUARY 15 BLOGLIST

 

sambil berkenalan, sambil kita support each other dan sebarkan ilmu..dapat juga menambah kenalan baru ye tak?

thanx to Nadia untuk segmen ini 😀

 

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::