Uncategorized

PEMENANG SEGMEN: HARMONIZE WITH NATURE

PERTAMA sekali maaf atas kelewatan mengumumkan pemenang. Alah..tua-tua ni pelupa haih!  hihi

terima kasih kepada yang menyertai segmen ni:

  1. http://cowament.blogspot.com/2015/03/segment-harmonize-with-nature.html
  2. http://ohresepiku.blogspot.com/2015/03/segmen-harmonize-with-nature-by.html
  3. http://jombercontest.blogspot.com/2015/02/segmen-harmonize-with-nature-by.html
  4. http://duniamrsrongoks.blogspot.com/2015/02/segmen-harmonize-with-nature-by.html
  5. http://www.aimisyahirah.com/2015/02/segmen-harmonize-with-nature-by.html
  6. http://narumihuda.blogspot.com/2015/02/segment-harmonize-with-nature.html
  7. http://www.papaglamz.com/2015/02/segment-harmonize-with-nature.html
  8. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2015/02/segmen-harmonize-with-nature-by.html

jadi, setelah di timbang kira ditolak ditambah, ini lah 2 orang pemenang bertuah tersebut!

 

  1. http://jombercontest.blogspot.com/2015/02/segmen-harmonize-with-nature-by.html
  2. http://www.aimisyahirah.com/2015/02/segmen-harmonize-with-nature-by.html

tahniah ye! semoga dapat manfaat dari produk tersebut 😀

InsyaAllah lain kali adaa buat lagi segmen macam ni

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements
Uncategorized

1ST MINI CASH GIVEAWAY 2015 : WWW.BUBBLYNOTES.COM

BISMILLAH..mulakan pagi ni dengan join satu giveaway..

 

 

Adaa jalan-jalan bw pagi ni terjumpa blog cik kak ni hehe dan adaa join dengan harapan dapat berkawan, share-share cerita pasal anak ke kan..insyaAllah akan terus ikuti blog ni 😀

 

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Uncategorized

GIVEAWAY UNTUK BLOGGERS

GIVEAWAY UNTUK BLOGGERS

Join give away dulu pagi ni jom!

HADIAH GIVEAWAY UNTUK BLOGGERS
Hadiah pertama
Telekung dan Mini Tasbih x 1 orang
Hadiah kedua
Custom made clock lokal produk x 1 orang
Custom Made Clock-WORLD FLY WHITE (Jam Dinding) yang bernilai RM 75.00 termasuk penghantaran, sumbangan dari pop clock Inc. untuk view Custom made lokal produk tekan SINI
Hadiah ketiga
Topup tambah nilai prabayar RM 10.00 x 3 orang
Hadiah ke Empat
2 Pcs SHISEIDO FACE MASK ( pencerahan wajah dan pemutihan) x3 Orang
PENAMBAHAN 1  lagi pemenang (last updated : 25/12/2014 1:03AM)
Hadiah kelima 
Wang Tunai bernilai RM 70.00 x 1orang
Hadiah Keenam
Wang Tunai RM 20.00 x 1orang
Hadiah Ketujuh 
Wang Tunai RM 10.00 x 1orang
memang terbaik, apa lagi, serbu!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Uncategorized

PEMENANG SEGMEN ‘BLOGGER GET TOGETHER’ WITH ADAA’S INSPIRATION

Dah lepas segmen ni..punyalah lupa..maklumlah pertama kali bersegmen hehe apa pun terima kasih tak terhingga buat semua yang join..Alhamdulillah ada sambutan walau pertama kali buat..

moga ukhuwah kita berpanjangan..

blogger yang join dan bakal dapat token dari Adaa ialah

1. http://pengemudamerahjambu.blogspot.com/2014/11/blogger-get-together-with-adaas.html

2. http://loveyoucontest.blogspot.com/2014/11/blogger-get-together-with.html

3. http://sweetsouryaya.blogspot.com/2014/11/blogger-get-together-with.html

4. http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/11/blogger-get-together-with-adaas.html

5. http://www.papaglamz.com/2014/11/tinta-papaglamz-ll-segmen-blogger-get.html?m=1

6. http://hzinnirah.blogspot.com/2014/11/blogger-get-together-with-adaas.html

thank you to all!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Uncategorized

IT’S GIVEAWAY TIME!!

Bulan ni adaa nak bagi GIVEAWAY untuk pengunjung setia blog adaa ni..tak pernah ek bagi? Kali ni adaa bagi..nak bagi apa? TAda!!

 Platinum-Plated Bracelet made with SWAROVSKI ELEMENTS
Platinum-Plated Bracelet made with SWAROVSKI ELEMENTS

NO TWIST

NO NEED TO PURCHASE ANYTHING = RM0

TOTALLY FREE OF CHARGE!!

tapi bukan semua reader lah ye..kopak I hehe..cuma untuk 1 special LUCKY READER!!

CARANYA?

1. FOLLOW THIS BLOG 

visit www.adaa-inspiration.com dan klik ‘follow’ button di penjuru bawah sebelah kanan.

Masukkan email address anda, done!

2. ‘LIKE’ fan page Adaa’s Inspiration

Klik hyperlink Adaa’s Inspiration diatas dan anda akan dibawa ke fanpage tersebut, dan klik ‘LIKE’

3. Tinggalkan comment anda di bawah entry ini, nyatakan

–> email address

–> penuhkan slogan ‘SAYA BERHARAP ADAA’S INSPIRATION …….’

(tak kisahlah berapa panjang pun) nyatakan cadangan bernas anda untuk menjadikan page dan blog Adaa’s Inspiration lebih bermanfaat dan menarik 😀

4. Pemenang akan dipilih berdasarkan idea yang paling menarik dalam memperbaiki blog dan fan page adaa..so jangan segan2 ok?

pemenang akan diumumkan pd 31hb May jam 12.00 malam

Penyertaan sehingga 30 hb may 2014

apa tunggu lagi? kalau dapat boleh pakai time raya haha

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Uncategorized

GIVEAWAY FROM ADAA’S INSPIRATION !!

salam to all readers!! wonderful wonderful day..

Bulan ni bulan terakhir dalam 2013..tahun yang penuh suka duka..tapi tak kisah lah..bulan ni adaa nak berterima kasih untuk semua pembaca blog ni dan juga fanpage adaa..so adaa nak bagi sesuatu untuk anda!!

Tada!!

mystery girft 1

NO TWIST

NO NEED TO PURCHASE ANYTHING = RM0

TOTALLY FREE OF CHARGE!!

tapi bukan semua reader lah ye..kopak I hehe..cuma untuk 2 LUCKY READER!!

CARANYA?

1. FOLLOW THIS BLOG 

visit www.adaa-inspiration.com dan klik ‘follow’ button di penjuru bawah sebelah kanan.

Masukkan email address anda, done!

2. ‘LIKE’ fan page Adaa’s Inspiration

Klik hyperlink Adaa’s Inspiration diatas dan anda akan dibawa ke fanpage tersebut, dan klik ‘LIKE’

3. Tinggalkan comment anda di bawah entry ini, nyatakan

–> email address

–> penuhkan slogan ‘SAYA BERHARAP ADAA’S INSPIRATION …….’

(tak kisahlah berapa panjang pun) nyatakan cadangan bernas anda untuk menjadikan page dan blog Adaa’s Inspiration lebih bermanfaat dan menarik 😀

4. Pemenang akan dipilih berdasarkan idea yang paling menarik dalam memperbaiki blog dan fan page adaa..so jangan segan2 ok?

pemenang akan diumumkan pd 31hb dec jam 12.00 malam

Penyertaan sehingga 30 hb Dec 2013

yuk yuk!!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::