CINCH · CINCH TEA · ESP · MEALSHAKE · PERFORMANCE DRINK · resepi · SHAKLEE RELATED

4 RESEPI SMOOTHIES SIHAT DAN SEDAP

Selamat pagi!! Pagi ni Adaa nak kongsi 4 resepi smoothies yang sangat sedap dan yang lebih penting resepi smoothies ni sangat berkhasiat dan sesuai untuk sesiapa yang ingin mengamalkan pemakanan secara sihat, kekal langsing dan bertenaga.

Resepi smoothies ni mungkin sedikit berbeza dari yang anda pernah cuba kerana ianya menggunakan rangkaian produk shaklee.

”Habis kalau takda produk shaklee tak boleh buat ke??”

Jangan risau, anda boleh olah mengikut kesukaan anda tetapi adalah lebih afdal 🙂 jika anda dapat menggunakan produk tersebut.

Adaa dah pernah cuba ESP, mealshake, Cinch coklat, Performance Drink dari Shaklee dan jujurnya, ianya sangat sedap. Apa lagi dengan resepi smoothies yang menarik macam ni. Memang kaw!!

Apa pun layan video dulu 🙂

Resepi smoothies yang coklat tu sangatlah menggoda iman ok..Adaa memang kalah dengan coklat-coklat ni hehe

Bagi yang nak sangat sarapan atau meal replacement yang tak membosankan, sihat, berkhasiat, membekalkan tenaga berpanjangan, kenyang dengan lebih lama..silalah cuba resepi smoothies ni ok. Adaa berani jamin anda takkan menyesal!

Selamat mencuba!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements
ESP

MARCH SPECIAL: ESP BUY 6 FREE 1

waahhhhhhh dah lama sangat2 promo ESP ni takde..last rasanya oct 2012 kot..sekarang dah march 2014!! ingatkan takkan ade dah promo ni sebab bulan tak promo pon permintaan mencanak2 ..Ini soya terbaik bro..best bro..hehhee

Kali ni sapa yang makan hati je melepas nak beli haritu boleh lah borong..tak rugi..itu je yang adaa boleh cakap..Adaa sendiri hantu ESP tau..semenjak kenal Shaklee, memang peti ais tu tak pernah takde ESP..serius..

Bulan ni adaa akan canang dan terus mencanang sebab nak make sure semua orang tahu..takdalah menangis tak berlagu kang tak dapat grab tawaran hebat ni..apa yang hebat?

promo esp

 

Tak clear? nak tahu lebih lagi? Boleh..pm je adaa..kita boleh borak hehe dan sepanjang bulan ini nantikan info2 tentang ESP dari adaa ok?

Baca jgn tak baca

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::