#CADANGAN DAN SET RAWATAN · ESP · GLA · SHAKLEE COLLAGEN POWDER · SHAKLEE RELATED · SKIN CARE · VITAMIN C · VITAMIN E COMPLEX

PETUA MASKER UNTUK MENGECILKAN LIANG PORI DAN MELICINKAN KULIT

Pernah tak ada lebihan sayur kat dapur? Buah ke kan..pernah tak terfikir apa yang boleh dibuat dengan sayur dan buah tu? Orang dulu-dulu bermasker dengan bahan semulajadi tau..tiada bahan kimia..pastinya yang semulajadi adalah yang terbaik untuk kita kan?

Hari ni adaa nak kongsi sikit petua bermasker dengan bahan-bahan mudah dan semulajadi jer..senang gitu ..

Beautiful face Alena Ozerova

MASKER SENGKUANG

Sengkuang amat digemari oleh mereka yang sering mengamalkan petua kecantikan semulajadi. Sengkuang dipercayai dapat mencerahkan dan menghilangkan bintik-bintik hitam serta pigmentasi kulit. Paling elok sekiranya dikisar kemudian disapukan di muka yang telah dibersihkan. Masker sengkuang ini dikatakan mampu menghasilkan kulit yang cerah dan berseri seperti yang anda idam-idamkan.

MASKER KENTANG

Tidak ramai yang menggemari kentang kerana agak leceh untuk dikupas. Namun tidak dinafikan kentang mengandungi banyak khasiat dalam bidang kecantikan. Jangan tidak tahu, kentang turut dipercayai dapat melembutkan dan mencerahkan kulit secara semulajadi. Kentang juga mengandungi banyak khasiat dalam bidang kecantikan. .

MASKER  TIMUN

Tidak perlu bersusah payah dengan pelbagai jenama kosmetik. Cuba gunakan cara ini. Parut hujung mentimun dan campurkan dengan tepung jagung. Kacau dan sapukan pada keseluruhan wajah dan biarkan ia kering. Lakukan selama tiga kali seminggu. Hasilnya, wajah anda pasti lebih berseri dan cerah sentiasa.

MASKER LIMAU NIPIS

Selain digunakan dalam bidang masakan, limau nipis juga terkenal dalam bidang kecantikan. Dalam bidang kecantikan, airnya amat berguna untuk cantik dan sihat. Air perahan limau nipis dipercayai dapat mengecilkan pori-pori dan menghilangkan lebihan lemak pada kulit berminyak.  Caranya, ambil isi limau nipis dan dicampur dengan tepung jagung kemudian sapu pada kulit wajah terutama sekitar hidung dan pipi yang besar pori-porinya. Gosok perlahan-lahan isinya pada wajah dan badan.

MASKER APRIKOT

Aprikot banyak manafaatnya dalam bidang kecantikan. Aprikot sememangnya kaya dengan vitamin, mineral dan minyak semulajadi. Aprikot mengandungi vitamin A, C, E, zat besi, potassium, niasin serta protein yang jarang didapati dalam buah-buahan yang lain. Untuk melembapkan kulit, ambil isinya dan campur dengan tepung dan gosok dengan lembut ke wajah. Biarkan selama 15 minit. Cuci dengan air suam. Lakukan pada setiap malam sebelum tidur.

MASKER TOMATO

Membantu menghalus dan melicinkan kulit. Lakukan luluran atau skrub secara teratur iaitu sekali dalam seminggu atau dua minggu. Sel kulit mati akan hilang dengan mudah. Ia mempercepatkan penggantian lapisan sel kulit yang lebih muda. Kulit akan lebih segar dan bercahaya. Sapu pelindung matahari jika keluar di siang hari. Penggunaan tomato dapat menjadikan pipi anjal, licin dan  kemerah-merahan bak sutera –here

senang kan? nak tahu lebih banyak cara bermasker? Adaa ada kongsikan pelbagai tips masker menggunakan produk shaklee yang cukup mudah dalam blog ni. Dan yang pastinya semulajadi ok..makan boleh sapu pon boleh..kan untung..2 in 1 gitu 😀

Rajin-rajinkan klik JOM MASKER

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements
CAROTOMAX · ESP · GLA · MY STORY · SKIN CARE · TESTIMONIAL · VITAMIN C · VIVIX

TESTIMONIAL: RISAU KULIT BERMASALAH, BERJERAWAT, KERING, JERAGAT?

MORNING! dah tengok-tengok blog adaa? Terima kasih pada pembaca yang sudi komen blog adaa..sebab tu adaa cuba sediakan blog yang mudah untuk anda semua dapatkan info ke, cari entry atau kategori yang anda nak ke..kritikan yang membina adaa sangat alu-alukan.

Semalam adaa ada up satu testimoni tentang kecantikan kulit dua beradik di facebook. Rasanya semua ada baca kot kan entry TESTIMONI TERKINI: JERAWAT KRONIK KINI MULA PUDAR dan ada kawan facebook minta testimoni adaa sendiri..jadi ha ni adaa kongsikan kat sini

Sebelum ni pun dah banyak testimoni adaa sendiri adaa tulis, tapi kali ni yang terbaru lah

photo_2015-05-21_07-02-53
JERAWAT BESAR DI DAHI, SEKITAR ATAS KENING, MUKA BERMINYAK

Ok ni gambar pertama..gambar yang ‘sebelum’ tu adaa ambil lama dah..dan tak seteruk mana..sebenarnya minggu lepas lagi teruk..walaupun taklah sampai bernanah ke ape ke tapi muka sangat ‘bumpy’ jerawat macam naik merah-merah cuma tak nampak sangat, tapi kita rasalah sakitnya dan menggerutunya tu..

Gambar ‘selepas’ tu pulak..memang terkini..adaa ambil sejurus selepas sudah masak, megemop rumah haha dua dua gambar memang takda secalit bedak atau foundation ke ape ke..totally 0.

Boleh nampak kan beza? Lighting beza sket tapi yang tekstur dan struktur kulit tu yang penting..fokus disitu hehe

photo_2015-05-21_07-03-04
PARUT, KULIT KASAR, JERAWAT

Ini pun sama..fokus pada tekstur kulit tu..tang dagu tu parut jerawat degil..sebenarnya masa ni adaa siap ada kesan cakar di pipi tapi gambar lak takda..kes kene cakar dengan Fahry huhu jatuh sekejap reputasi haha

yang dahi pun sama, berjerawat dan berminyak sangat.

Apa yang adaa ambil? adaa cuba konsisten ambil VIVIX+VITAMIN C ha..memang best..kalau buat masker vitamin c masa jerawat, jerawat cepat kecut!

cuma dengan vivix dan vitamin c boleh dapat kulit yang sihat..bukan sekadar kulit tau,.vivix juga membantu keseluruhan kesihatan..

Orang yang berjerawat ni punca dia bukan 1 tapi banyak..ada sebab hormon tak stabil, sebab cuaca, persekitaran, kelenjar minyak, toksin dalam badan..jadi bagi adaa vivix ni bantu menyelesaikan semua tu ..macam sesetengah orang mungkin perlukan bantuan lain..contoh  hormon tak stabil, tambah GLA, yang berminyak dan kusam, tambah ESP..macam contoh 2 beradik tu..yang pasti ada vivix dan vitamin c…yang takda alahan seafood, cuba ambil kolagen..fuuuuu gebu dan anjal lagi! orang korea pon jeles tau..

nak tips lebih lagi, kene cuba dulu ok?

PROMOSI MAY 2015

PROMOSI MAY 2015

YES (PROMOSI MAY-OCT 2015)

YES

Untuk mendapatkan promosi MAY 2015 DAN YES SET boleh hubungi adaa ye.Untuk pembelian SET KECANTIKAN KULIT  menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease ::

CAROTOMAX · ESP · GLA · SKIN CARE · TESTIMONIAL · VITAMIN C · VITAMIN E COMPLEX · VIVIX

TESTIMONI TERKINI: JERAWAT KRONIK KINI MULA PUDAR

Semalam sempat berwhatsapp dengan customer yang Adaa kenal baru 2 3 bulan..sebelum ni cik adik ni dia pernah guna pelbagai produk, habis beratus ringgit malah mungkin cecah ribuan..tetapi masalah tak selesai..jadi dia cari-cari dan jumpalah SHAKLEE ni..

Mula-mula dia kata kulit dia teruk, Adaa tengok profile picture, lawa orangnya..mana ada teruk muka nya..dia kata ‘tu guna apps kak huhu’ ..dia dan adiknya mengalami masalah kulit yang teruk..teruk tak teruk, kang adaa tempek gambar kat sini..tengok sendiri ok?

TESTIMONI VIVIX 1
2 BULAN LEPAS

 

Memandangkan selama ni dah macam-macam produk guna, kali ni dia lebih berhati-hati..dia guna dulu, kalau menajdi, baru adik dia guna sekali..elak membazir kan..jadi bulan pertama, dia ambil vivix, dan vitamin c..tak sempat habis pun lagi tapi dah mula menunjukkan perubahan positif.

TESTIMONI VIVIX 2

kulit mula elok, gembira tak terkata..tengok bahagian dahi tu, dagu dan pipi..jerawat menipis, kat pipi, hampir licin! tapi 3 hari sebelum ‘period’ bulan lepas dia whatsapp..

”akak, muka naik jerawat besar2..huhu macam mana ni..” …eh hari tu dah elok, nak dekat2 period naik balik jerawat besar-besar tu..

testi nadia 1
SEBULAN LEPAS

 

 

Tu dia..walaupun tak seteruk mula-mula dia contact adaa dulu..tapi merisaukan dia sebab naik balik jearwat kan..jadi, mulalah adaa selidik..period teratur ke tak, sistem penghadaman macam mana ..lancar ke tak..bab-bab makan minum, adaa selidik..Adaa cadangkan untuk tambah GLA+CAROTOMAX ..jadi, 3 hari sebelum ‘period bulan ni..cik adik ni anta gambar lagi..

TERBAIK!
BULAN NI..TERBAIK!

Tengok tu..nampak tak perubahan ketara pada tekstur kulit cik adik sorang ni? dah licin! parut hilang, pori-pori mula mengecil, muka pun dah tak berminyak!! cuba bandingkan balik gambar pertama tadi dengan yang terkini..best kan? bahagian pipi tu ketara sangat. dia kata..taknak dah cari yang lain..akan kekal dengan Shaklee! Cik adik ni amalkan VIVIX, VITAMIN C, CAROTOMAX & GLA.

Ok tu cerita si kakak..ni pulak adiknya..jom tengok kulit adiknye pulak..

BULAN LEPAS
BULAN LEPAS

Tu dia..lebih kurang kulit kakaknya juga masa sebelum ambil shaklee kan? Tapi, yang adiknya ni Adaa tengok, parutnya yang teruk..jerawat besar-besar tak lah banyak sangat tapi parutnya tu sampai hitam, kulit jadi kusam sebab parut hitam tu menutupi pipi tu..tesktur muka pon kasar..

TERKINI
TERKINI

Ha nampak tak perubahan tu? jerawat mengecil, parut hitam tadi dah mula menipis dan hilang, kulit makin cerah, tak kusam, tekstur kulit juga semakin cantik! bandingkan bahagian pipi tu..ini baru sebulan tau! dah makin lawa kan? si adik cuma ambil VIVIX, VITAMIN C & ESP. semalam repeat order lagi..puas hati katanya. 😀

Semalam bila dapat je testimoni dua beradik ni, sengih sampai telinga sebab bahagia sangat hehe ..adaa tahu rasanya bila kulit kita menggerutu, berparut..rasa orang pandang je kita betul tak? rimas! jadi bila dapat membantu Adaa rasa sangat seronok!!

Harap-harap lepas ni dua beradik ni makin jelita lah ye..barulah best beraya hehe

PROMOSI MAY 2015

PROMOSI MAY 2015

YES (PROMOSI MAY-OCT 2015)

YES

Untuk mendapatkan promosi MAY 2015 DAN YES SET boleh hubungi adaa ye.Untuk pembelian SET KECANTIKAN KULIT  menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Uncategorized

SHAKLEE SEJENIS UBAT?

Selamat pagi! Hari ni adaa cuma ingin berkongsi sedikit pendapat dengan semua masyarakat diluar sana. Sejak akhir-akhir ni suplemen semakin mendapat tempat di kalangan rakyat malaysia kan. Tapi tak kurang juga yang ‘anti’ dengan penggunaan suplemen. Kenapa ya?

Semua perlu tahu yang suplemen cuma lah makanan tambahan atau penambah nutrien kepada tubuh kita dan ianya berbeza sama sekali dengan UBAT. Kalau perasan, disetiap hujung entry adaa, Adaa ade tulis yang Shaklee bukan bertujuan untuk merawat penyakit. TETAPI ianya mungkin dapat membantu dari pelbagai segi.

Ada pengguna yang tersalah anggap bahawa shaklee ni boleh mengubat penyakit dan taknak ke hospital atau klinik. Jika anda ada penyakit yang serius, anda wajib ke hospital ya. Dapatkan rawatan yang sepatutnya.

Untuk pengedar shaklee pula, kita tidak boleh kata shaklee boleh mengubati penyakit itu penyakit ini. Kita cuma boleh membantu mereka mendapatkan suplemen yang sepatutnya. Sekiranya pelanggan kita ada darah tinggi ke, diabetes ke, kita tak boleh sewenang-wenang meminta mereka berhenti mengambil ubat doktor. Ubat doktor perlu diteruskan seperti biasa sehinggalah doktor tersebut sendiri yang mengurangkan dos atau memberhentikan ubat tersebut. Selagi doktor kata kita perlu ambil ubat, sila ambil ok?

Jelas kan? shaklee BUKAN ubat, TETAPI ianya boleh membantu dalam meningkatkan kesihatan anda. Jangan keliru ya.

Adaa sendiri tetap ke klinik atau hospital kalau sakit sebab kepakaran dalam bidang mengubati ni ada disana. Adaa tak pernah kata tak perlu pegi hospital ke klinik ke. Kita ambil langkah pencegahan dengan mengamalkan shaklee, tetapi jika anda memang sudah ada penyakit berat, dan memerlukan rawatan, perlulah rujuk pada hospital dan minta pendapat mereka sekiranya ingin mengamalkan suplemen.

Juga, perlu diingatkan, pilih yang BERKUALITI. Sekarang malaysia dilambakkan dengan pelbagai jenis suplemen kecantikan dan kesihatan. Kebanyakan darinya dijual hanya semata-mata atas tujuan keuntungan dan bukan kesihatan. Jadi, buat pilihan yang bijak. Jangan dera diri anda. Jangan hanya kerana nampak berkesan, murah, anda terus beli..no, pastikan anda kaji terlebih dahulu. Ambil masa untuk pelajari sesuatu.

Adaa dulu, bila doktor minta adaa beli multivitamin, adaa tak terus ke farmasi tau. Adaa kaji dan lihat dulu vitamin apa yang ada dipasaran..lama adaa hadap dan baca di internet, baca label di farmasi..takpe, ambil masa, janji kita yakin dan buat pilihan yang tepat. Biar sampai puas hati, sebab kita ambil suplemen ni atas risiko kita sendiri. Kita yang perlu bijak buat pilihan.

Jadi, semoga faham ya. Jangan keliru antara shaklee dan ubat. ;D

 

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
NUTRIWHITE · VITAMIN C

SELESEMA MERIMASKAN?

Selesema ni rasanya semua orang kena setiap bulan ke setiap dua bulan ke..sesuatu yang sangat biasa tetapi merimaskan. Adaa sangat tak selesa terutamanya bila mula-mula dijangkiti selesema. Dengan sakit kepalanya, tersumbat je rasa kan..lebih teruk kalau bergabung dengan sakit tekak, bengkak gusi..aduhai…rimas!

Adaa ingat masa di Uk, cuaca sejuk memanjang kan..jadi memang tak boleh nak elak sangat lah..pernah sekali tu selesema masa bulan puasa..nak tarawih sangat meyeksakan..asal rukuk je..macam air paip..hehehe ye, betul..sampaikan kene letak tisu setebal mungkin dekat tepi sejadah..habis je solat terus capai…hehe rimas!

Sebenarnya ianya boleh dikawal..memang selesema ni senang berjangkit tapi jika imun sistem kita kuat, insyaAllah tak kena punya 😀

Macam mana nak tingkatkan antibodi dan imun sistem?

  1. Makan makanan yang berkhasiat dan seimbang

  2. Pengambilan makanan tambahan seperti shaklee

  3. Elakkan merokok

  4. Bersenam

  5. Kekalkan berat badan ideal.

  6. elakkan pengambilan alkohol

  7. Tidur yang mencukupi

  8. Penjagaan kebersihan yang baik

  9. Pemeriksaan kesihatan secara berkala.

Senang kan? Dengan shaklee apa yang anda perlu ambil? ini dia untuk anda

Slide3

 

Dengan pengambilan yang berterusan, anda pasti rasa perbezaannya.

Untuk mendapatkan promosi MAY 2015  boleh hubungi adaa ye.Untuk pembelian Set sistem imun secara ala carte tanpa promosi menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
SHAKLEE RELATED · VIVIX

VIVIX MEMUTIHKAN, MENGURANGKAN JERAGAT DAN PIGMENTASI

Slide4

Selamat berhujung minggu! Hari ni nak cerita tentang vivix lagi. Ramai yang mencari produk memutihkan kulit tapi kebanyakkannya hanyalah memberi kesan sementara dan tak kurang juga berbahaya. Terlalu banyak bahan kimia, bahan terlarang semata-mata ingin memberikan kesan drastik kepada kulit. Bahaya tau kalau putih serta merta ni..

putih dalam 4 hari

putih dengan sekali sapuan

putih dalam masa 7 hari

Kulit kita mengambil masa sekurang-kurangnya 90 hari untuk sel berganti..jadi jangan terlalu ghairah untuk kelihatan putih berseri sehingga membahayakan diri anda. Pilih produk yang benar-benar selamat ok?

Warna kulit kita berbeza antara satu sama lain. Ianya ditentukan oleh pigment yang dipanggil melanin. Enzim utama yang terlibat dalam penghasilan melanin adalah ‘tyrosinase’ . Setiap orang mempunyai warna kulit yang berlainan, ada yang gelap, ada yang kuning, ada yang putih merah, ada yang sawo matang..macam-macam.

FAKTOR YANG MEMPENGARUHI WARNA KULIT

  • Genetik dan bangsa; ini yang menentukan berapa banyak melanosomes dalam setiap melanocyte, bilangan melanosit ,dan bagaimana dan di mana ia diedarkan dalam setiap lapisan kulit. Lain bangsa, lain warna kulitnya..contohnya orang melayu sawo matang kebanyakannya, orang cina putih.
  • Faktor-faktor persekitaran yang mempengaruhi pengeluaran pigmen pada kulit seperti cahaya matahari dan sinaran uv.

Kebanyakan produk pemutih dipasaran menggunakan hydroquinone tetapi sejak isu keselamatan berkenaan bahan ini dipersoalkan, pengeluar mula mencari bahan alternatif yang lebih selamat dan semulajadi seperti:

  1. Flavanoid– bahan semulajadi yang terdapat dalam tumbuh-tumbuhan, seperti soya. Ianya mempunyai kesan biologi terhadap manusia dan haiwan (kesan baik)

2. RESVERATROL– subkumpulan flavanoid yang dapat menghalang penghasilan enzim tyrosinase secara terkawal dan selamat. Ini membantu pengeluaran melanin secara terkawal.

3. Piceatannol – bahan yang diperolehi daripada Resveratrol. Kajian menunjukkan ianya dapat menghalang pigmentasi akibat sinaran Uv yang berlebihan.

 

BAGAIMANA PRODUK PEMUTIH KULIT BERTINDAK?

  • Mengurangkan pengeluaran enzim ‘tyrosinase’
  • Meningkatkan penyingkiran lapisan sel-sel kulit mati untuk menghapuskan lebihan melanin.
  • Penyebaran melanin secara lebih nipis dan sekata; ini dilakukan dengan mengawal gen MITF yang menghasilkan protein dimana protein inilah yang membantu menggerakkan melanin daripada melanosit kepala sel kulit yang lain.
  • Mengurangkan jumlah melanosome yang sedia ada.

 

BAGAIMANA PULA VIVIX MEMBANTU MEMUTIHKAN KULIT?

Tadi adaa ade sebut tentang resveratrol dan peranannya dalam proses pemutihan kulit. Resveratrol merupakan salah satu ‘keajaiban sains’ yang mendapat perhatian dunia tentang keberkesannya dalam mengubati pelbagai penyakit dan betapa hebatnya kuasa resveratrol dalam bidang perubatan , kesihatan dan kecantikan. Beribu kajian dan jurnal telah dihasilkan berkaitan fungsi dan keberkesanan malah keselamatan resveratrol ni.

Resveratrol sahaja sudah cukup berkuasa. Tetapi dengan vivix, anda dapat lebih daripada itu.

Slide3

Bayangkan hanya dengan 1 sudu kecil vivix, anda dapat kesan 10x lebih hebat daripada resveratrol sahaja.

Adakah ianya selamat? Ya. Shaklee diiktiraf selama berpuluh tahun sebagai syarikat yang mesra alam, semulajadi, berkesan dan sentiasa dekat dengan alam.

DR.SHAKLEE 1

inilah sebabnya adaa yakin shaklee selamat dan berkesan untuk semua 😀

OFFER

 

Untuk mendapatkan promosi MAY 2015  boleh hubungi adaa ye. Untuk pembelian VIVIX tanpa promosi menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::