#MASALAH KESIHATAN · TESTIMONIAL · VIVIX

NAK TAHU RAHSIA KEJELITAAN SELEBRITI TERKENAL NI?

vivix: pilihan selebriti
vivix: pilihan selebriti

RAHSIA DAH TERBONGKAR! TERTANYA-TANYA RAHSIA KEJELITAAN MEREKA?

Ini baru 4 orang artis tau..belum masuk artis indonesia lagi..waduh..cair dong!
.
.
Siapa tak kenal Rita, Ayu raudhah, emma maembong. Semua tahu kejelitaan diorang ni..kulit cerah, licin, tegang, badan solid molid, padahal anak pun dah ade tau..”SENTIASA NAMPAK MUDA!!” .
.Mereka sendiri tak cover2 dah..rahsia mereka sihat jelita adalah dengan VIVIX SHAKLEE! . Memang sesuai dengan ungkapan “25 YEARS YOUNGER!”
.
.

KENAPA VIVIX MENJADI PILIHAN PARA ARTIS?
.
🌿🍇Ianya LENGKAP dengan pelbagai kebaikan.Hanya 1 botol boleh membantu artis ini untuk kelihatan menawan,kurus,aktif & bertenaga,sihat sentiasa dan TAMPAK MUDA! .
.
🌿🍇Mudah untuk dimakan kerana hanya perlu tuang dan ambil 1 sudu kecil sahaja setiap hari. .
.
🌿🍇Vivix tentunya BERKESAN kerana terbukti ramai telah mengikut jejak langkah selebriti ini kerana siapa tak nak kelihatan “muda dari usia” bukan?Shaklee telah mengeluarkan kenyataan jika amalkan anggur shaklee ni anda akan kelihatan muda 25tahun daripada usia asal anda. .
.
🌿🍇Vivix mencantikkan kulit bukan sahaja wajah,MALAH SELURUH BADAN! .
.
🌿🍇Ramuan terpilih dari 6 buah negara mampu membuatkan anggota badan yang kendur dan lembik menjadi TEGANG,MUDA,ANJAL,TERLETAK dan MENAWAN😍 .
.
🌿🍇Selain mencantikkan,VIVIX turut membantu menurunkan berat badan.WOW!bukan saja cantik tapi dapat kurus ramping pula . Inilah rahsia kelangsingan wanita Perancis u olls!
.
🌿🍇Sesuai untuk wanita yang mementingkan kecantikan kerana Vivix merawat sel rosak dalam badan kita hingga ke peringkat DNA iaitu sel badan paling halus .
.
🌿🍇1 sudu kecil Vivix = 100 gelas pati anggur pekat yang berkualiti! .
.
🌿🍇Teknologi penghasilan dihasilkan oleh para DOKTOR dan SAINTIS dan kos kajiannya melibatkan berbillion USD.Vivix terbukti NATURAL,SELAMAT & BERKESAN .
.
.

BERAPA HARGANYA? .
Anda semua memang beruntung sangat2 sebab bulan ni Shaklee menawarkan penjimatan lebih 5% untuk Twin set. Nak satu jer?? Pon boleh sangat…HARGA RUNTUH bulan ni tau 🙂 Beratus ringgit jimatnya! .
Nak grab HARGA RUNTUH tu? hubungi adaa ok?

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements
BASIC H · TESTIMONIAL

Basic H: MENCUCI CUCIAN PUTIH KINI LEBIH SENANG

Tadi duk belek2 baju anak2 ni teringat pulak baju Adam yang kene muntah mase nk gi beraya ari tuh..kisahnya, nak ke melaka..pakailah baju baru..dalam kete, br je separuh jalan, dia muntah (Adam mmg sgt2 selalu muntah)..kesan minyak kat baju tuh x ilang2 walaupun dah dibasuh, sayang sgt sbb x sempat lg nk pakai dah kotor..frust nih, duk pk2 mcm mana nak hilangkan..jumpa pulak testimoni mommy lina ni..uih buleh kot try lepas ni hehe

Pagi tadiweekend tuhari saya membasuh sarung kusyen yang Ya Rabbi sangat kasihan akibat dilenjan anak-anak.

akhir JUN 037
Kotoran degil!
akhir JUN 038
Lihat kotoran tu!
 akhir JUN 039
Rendam dalam bancuhan Basic-H. Pakai sikiiiit je OK. Sebenarnya ni gambar selepas 7 jam direndam. Lupa pula nak ambil gambar semasa mula-mula merendam.
akhir JUN 040
Hasilnyaaa….

Basic-H memang power. Ia boleh cuci macam-macam benda dan boleh gantikan peluntur. Yang bestnya ia tiada bahan kimia. Ini dibuktikan oleh teman saya, Zyd, yang mana BF nya seorang jurutera kimia, yang memberitahu Basic-H tiada bahan kimia setelah Zid mendapati ada jentik2 dalam air rendaman bajunya (yang dibiarkan 2-3 hari sebab dia lupa nak keluarkan masa weekend balik kampung).
Basic-H jugak best sebab saya rendam 2-3 hari, kain tak berbau.
So marilah kita sama-sama bertukar kepada Basic-H yang mesra alam ini!

Selain mencuci kain (pakaian) basic H ni banyaaaaak kegunaaannya. Termasuk boleh jadi ubat ulser.

nak beli sebotol boleh, satu set lagi boleh siap dapat FREE GIFT! ada basic H, dish wash, sabun basuh dah softener.

get cle
get clean set

Apa lagi…satu set ni pon murah sangat-sangat dan tahan pon berbulan..worth for money

Untuk pembelian GET CLEAN HOME SET (hubungi Adaa jika ingin mendapat gift tadi) atau pembelian produk secara berasingan menggunakan DEBIT/CREDIT card anda, anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus 😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian boleh hubungi adaa ok?)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
TESTIMONIAL · VITAMIN C

KULIT BERKERUTU, BERJERAWAT KINI LICIN HANYA DENGAN RM3 SEHARI!

Semalam adaa kongsikan di Fb dan Insta tentang masker vitamin C. Hari ni adaa nak kongsi kat sini beberapa testimonial vitamin C yang sangat menarik!

Selalu bila kulit menggerutu ni mulalah fikir produk mahal-mahal kan? Tambah-tambah kalau dah kronik..huhu haru jahhh..tak perlu pun..yang murah macam Vitamin C ni pun kalau konsisten, meletop tau hasilnya. sebiji baru 50 sen tau..kalau yang ahli shaklee tu lagilah murahhh

TESTIMONIAL VITAMIN C 1
TESTIMONIAL VITAMIN C 1

Tengok tu beza betul kan? Kalau rajin amalkan, insyaAllah tak rugi..jelita uolls..hehe

 

photo_2015-09-17_07-14-35
TESTIMONIAL VITAMIN C 2

 

photo_2015-09-17_07-14-44
TESTIMONIAL VITAMIN C 3

Baru 3 botol dah jelita macam ni..muka kemerahan, berseri kan?

 

Susah ke nak dapat kulit lawa macam ni? tak susah..macam yang adaa cakap tadi, dengan RM3 sehari je tau..kalau jadi ahli lagi murah lah hehe

TIPS PENGAMBILAN VITAMIN C UNTUK KULIT LICIN

Kalau untuk kesihatan biasa, boleh ambil 1-2 biji dah memadai. Tetapi jika untuk kecantikan, dos yang dibenarkan adalah hingga 3000mg. Jadi boleh ambil 6 biji sehari

  • 2 biji selepas sarapan
  • 2 biji selepas makan tengahhari
  • 2 biji selepas makan malam

amalkan dan nikmati hasilnya! untuk lebih testimonial dan info boleh ke SINI ye

 

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
TESTIMONIAL · VIVIX

JERAWAT NANAH KECUT 100% DALAM 3 HARI!

Dalam banyak-banyak testimonial, ini antara yang paling best..teruja sungguh mendengarnya.  siapa yang taknak wajah kembali berseri kan? jom lihat dan tonton testimonial ini

memang dah ramai yang mencuba vivix untuk mmasalah kulit. Bukan kulit sahaja, malah 1001 masalah kesihatan. jadi bagi adaa, tiada keraguan..testimoni mereka dah cukup membuktikan keberkesanan vivix kan?

Bulan depan adalah bulan terakhir untuk promosi vivix..rugi tak grab!

bagi yang ingin mendapatkan VIVIX PADA HARGA PROMOSI/HARGA RUNTUH, boleh dapatkan segera

OFFER

Untuk mendapatkan promosi SEPTEMBER 2015  boleh hubungi adaa ye. SET INI DARI MAY-OCT SAHAJA TAU. Untuk pembelian VIVIX tanpa promosi menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease ::

 

TESTIMONIAL · Vitalea

TAWARAN HEBAT UNTUK SET MENGANDUNG, SET BERPANTANG DAN MENYUSU! VITALEA PERCUMA UNTUK ANDA!

Seperti yang adaa tulis dalam tajuk tu, ye, anda tak salah baca..betul..best kan? dahlah percuma vitalea, ada potongan harga lagi 5% pulak lagi!!

SEPTEMBER SPECIAL 1
Dengan pembelian SET MENGANDUNG/HAMIL ini anda layak mendapat potongan harga 5% dan percuma sebotol vitalea!

 

SEPTEMBER SPECIAL 2
Dengan pembelian SET BERPANTANG/MENYUSU ini anda layak mendapat potongan harga 5% dan percuma sebotol vitalea!

 

Sempena ulangtahun ke 100 multivitamin Vitalea ni Shaklee bermurah hati untuk memberikan sebotol vitalea percuma tau untuk anda-anda semua..untung nye la badan…rugi tak rebut tau..

Sebotol Vitalea mengandungi 120 biji. Setiap 2 biji bersamaan 40 lauk!
Sebotol Vitalea mengandungi 120 biji.
Setiap 2 biji bersamaan 40 lauk!

Vitalea untuk apa? cuba gerakkan cursor dan klik—>VITALEA

Nak tahu apa kelebihan shaklee untuk anda? apa yang Vitalea ni boleh berikan pada anda?

anda boleh baca dalam entry adaa Vitalea: ketahui kepentingannya dan testimoni mereka yang dah mencuba

Bila lagi nak merasa produk percuma kan? jadi jangan lepaskan peluang ok? Hubungi Adaa segera untuk rebut tawaran dari shaklee!

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
#MASALAH KESIHATAN · ALFALFA · ESP · GLA · SHAKLEE COLLAGEN POWDER · SHAKLEE RELATED · TESTIMONIAL · VIVIX

4 TIPS PENJAGAAN KULIT YANG SANGAT MUDAH

Ramai orang malas menjaga muka, tapi malas-malas pun cuba amalkan yang asas ni ye, mudah sahaja.kata nak cantik kan? Kalau bukan untuk cantik pun untuk kulit bersih dan bernafas kan..

  1. MENCUCI MUKA

Amalkan mencuci muka sekurang-kurangnya 2 kali sehari. Terlalu banyak kali cuci muka pun tak elok juga sebab nanti akan menyingkirkan semua minyak dimuka yang bertindak sebagai pelembap semulajadi. Kalau semua takda, kering pula kulit tu.

Pastikan anda menggunakan pencuci yang semulajadi..pencuci yang mempunyai bahan kimia akan membuatkan kulit cepat rosak!

  1. PELEMBAP

Untuk wajah lebih lembap dan sihat, jangan lupa sapukan pelembap selepas mencuci dan menyegar. Pilih pelembap yang bersesuaian dengan kulit ye.

Untuk kulit normal, senang sangat penjagaannya. Tidak memerlukan pelembap kerana minyak diwajah sudah mencukupi. walau bagaimanapun, atas sebab faktor cuaca dan persekitaran, pemakanan, mungkin ianya hilang dengan cepat, jadi anda mungkin ingin menggunakan pelembap yang ringan seperti losyen.

Untuk kulit kering, pelembap sangat penting bagi memastikan keanjalan dan kesihatan kulit, Jadi pilih yang dalam bentuk krim.

Untuk kulit berminyak pula, elakkan menggunakan pelembap kerana terlalu banyak minyak boleh menyebabkan peluang untuk jerawat tumbuh lebih tinggi. Jika masih ingin menggunakan pelembap, cari pelembap yang berasaskan air.

  1. PELINDUNG MATAHARI/UV

Kita ni duduk di Malaysia kan, tak lari dari sinaran matahari dan sinaran UV. Jika wajah kita terlalu kerap terdedah kepada cahaya matahari, kulit kita akan cepat berkedut! Jadi pastikan menggunakan pelindung Uv tak kisahlah SPF berapa sekurang-kurangnya 30. Untuk kulit berminyak, pastikan anda menggunakan pelindung UV yang mempunyai mineral dan organik.

  1. SKRUB

Ini cuma lakukan 3-4 kali seminggu. Terdapat pelbagai skrub semulajadi dipasaran..cukup mudah, rajinkan sikit aja lakukan untuk membuang sel-sel mati ok?

rujukan: RAPI

PENJAGAAN WAJAH GAYA SHAKLEE

  1. PENCUCI MUKA

Ini tak susah..shaklee bahannya semua semulajadi. Tiada masalah bahan kimia atau merosakkan muka. cuma pilih yang sesuai dengan anda dan cuci muka sekurang-kurangnya 2 kali sehari

PENCUCI MUKA NUTRIWHITE
PENCUCI MUKA NUTRIWHITE
  1. MELEMBAP

Shaklee mempunyai produk yang semulajadi dan efektif dalam melebapkan kulit. Anda boleh ambil kolagen, GLA atau vitamin E untuk melembapkan wajah. Bergantung pada jenis kulit. Jika kulit kering seeloknya amalkan pengambilan vitamin E dan kolagen..jika kulit berminyak, GLA dan kolagen. Itu penjagaan dari dalam..nak yang boleh disapu sebagai pelembap dikulit? Hanya picit sedikit minyak GLA dan sapu dikulit seperti anda memakai pelembap biasa dan ratakan..minyaknya akan segera meresap ke dalam tanpa meninggalkan kesan minyak! Bau? bau pun tiada 😀

  1. SKRUB

Nak scrub semulajadi? Guna saja Alfalfa shaklee!

  1. MASKER

Banyak produk shaklee yang boleh digunakan sebagai masker: ESP, KOLAGEN, VIVIX, VITAMIN E, VITAMIN C: ini salah satu resepinya.

nak bermasker dengan vivix?

photo_2015-08-25_16-58-58

nak pelbagai cara maskerdengan produk shaklee serta testimoni mereka yang dah mencuba klik MASKER!

Senang kan? takda alasan untuk malas jaga kulit ye..produk semua ada depan mata..gunakan sahaja. Untung kan 2 dalam 1, makan boleh sapu buat masker pun boleh 😀 gawat-gawat ni kenalah berjimat dek oi.

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::