#MASALAH KESIHATAN · TESTIMONIAL · VIVIX

NAK TAHU RAHSIA KEJELITAAN SELEBRITI TERKENAL NI?

vivix: pilihan selebriti
vivix: pilihan selebriti

RAHSIA DAH TERBONGKAR! TERTANYA-TANYA RAHSIA KEJELITAAN MEREKA?

Ini baru 4 orang artis tau..belum masuk artis indonesia lagi..waduh..cair dong!
.
.
Siapa tak kenal Rita, Ayu raudhah, emma maembong. Semua tahu kejelitaan diorang ni..kulit cerah, licin, tegang, badan solid molid, padahal anak pun dah ade tau..”SENTIASA NAMPAK MUDA!!” .
.Mereka sendiri tak cover2 dah..rahsia mereka sihat jelita adalah dengan VIVIX SHAKLEE! . Memang sesuai dengan ungkapan “25 YEARS YOUNGER!”
.
.

KENAPA VIVIX MENJADI PILIHAN PARA ARTIS?
.
🌿🍇Ianya LENGKAP dengan pelbagai kebaikan.Hanya 1 botol boleh membantu artis ini untuk kelihatan menawan,kurus,aktif & bertenaga,sihat sentiasa dan TAMPAK MUDA! .
.
🌿🍇Mudah untuk dimakan kerana hanya perlu tuang dan ambil 1 sudu kecil sahaja setiap hari. .
.
🌿🍇Vivix tentunya BERKESAN kerana terbukti ramai telah mengikut jejak langkah selebriti ini kerana siapa tak nak kelihatan “muda dari usia” bukan?Shaklee telah mengeluarkan kenyataan jika amalkan anggur shaklee ni anda akan kelihatan muda 25tahun daripada usia asal anda. .
.
🌿🍇Vivix mencantikkan kulit bukan sahaja wajah,MALAH SELURUH BADAN! .
.
🌿🍇Ramuan terpilih dari 6 buah negara mampu membuatkan anggota badan yang kendur dan lembik menjadi TEGANG,MUDA,ANJAL,TERLETAK dan MENAWAN😍 .
.
🌿🍇Selain mencantikkan,VIVIX turut membantu menurunkan berat badan.WOW!bukan saja cantik tapi dapat kurus ramping pula . Inilah rahsia kelangsingan wanita Perancis u olls!
.
🌿🍇Sesuai untuk wanita yang mementingkan kecantikan kerana Vivix merawat sel rosak dalam badan kita hingga ke peringkat DNA iaitu sel badan paling halus .
.
🌿🍇1 sudu kecil Vivix = 100 gelas pati anggur pekat yang berkualiti! .
.
🌿🍇Teknologi penghasilan dihasilkan oleh para DOKTOR dan SAINTIS dan kos kajiannya melibatkan berbillion USD.Vivix terbukti NATURAL,SELAMAT & BERKESAN .
.
.

BERAPA HARGANYA? .
Anda semua memang beruntung sangat2 sebab bulan ni Shaklee menawarkan penjimatan lebih 5% untuk Twin set. Nak satu jer?? Pon boleh sangat…HARGA RUNTUH bulan ni tau 🙂 Beratus ringgit jimatnya! .
Nak grab HARGA RUNTUH tu? hubungi adaa ok?

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements