MEMBERSHIP SHAKLEE

CARA MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE

BAGAIMANA CARA MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE?

Adaa dah pun kongsi sebelum ni cara mendaftar sebagai ahli Shaklee tapi rasanya dah gak berkurun, jadi hari ni Adaa kongsi sekali lagi. Senang aja. Anda ada dua pilihan untuk mula mendaftar sebagai ahli Shaklee atau pengedar sah Shaklee.

CARA MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE

PILIHAN 1

Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan bayaran sebanyak RM68.90 (sila tambah kos penghantaran sebanyak RM11 untuk semenanjung dan RM22 untuk Sabah/Sarawak).

PILIHAN 2

Anda boleh melakukan pembelian produk Shaklee bernilai 200uv atau sekitar RM700 keatas untuk mendapatkan keahlian secara PERCUMA.

APA YANG PERLU ANDA LAKUKAN?

Anda hanya perlu hubungi Adaa untuk sebarang perbincangan, kemusykilan atau pertanyaan. Kemudian Adaa akan daftarkan untuk anda secara online sahaja. Atau sekiranya anda memang yakin dah nak beli produk sambil mendaftar atau nak mendaftar sahaja tanpa pembelian produk, boleh terus isi borang Pendaftaran Keahlian Shaklee ini.

Sekiranya anda hendak mendaftar sendiri di branch atau HQ shaklee, anda juga boleh melakukan sedemikian dengan hanya mengisi borang keahlian di kaunter dan daftar menggunakan ID saya 858777 sebagai sponsor/upline anda.

Kalau boleh, hubungi Adaa dahulu supaya Adaa dapat berikan panduan untuk anda mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan betul.

PERLUKAH BUAT PEMBELIAN SETIAP BULAN UNTUK KEKALKAN KEAHLIAN?

Tak perlu. Anda tak wajib buat pembelian setiap bulan. Jadi tak perlu risau. Hanya daftar sebagai ahli Shaklee dan nikmati pelbagai kelebihan sebagai ahli Shaklee!

KELEBIHAN MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

 

Sekarang, senarai kelebihan menjadi ahli shaklee dah makin banyak:

  1. Akses ke web pembelian online http://www.shaklee2u.com.my . Anda boleh melakukan pembelian sendiri, hanya masukkan id dan password anda, pilih barang yang nak dibeli, pilih cara pembayaran dan barang akan terus sampai ke pintu rumah anda. Sangat mudah!
  2. Anda boleh menyemak senarai promosi setiap bulan dari shaklee, info dan perkembangan shaklee, aktiviti shaklee, dan pelbagai resepi dan tips kesihatan secara terus dari web tersebut. Kalau bukan ahli tak dapat tau kelebihan ni.
  3. Penjimatan yang berganda. Sudahlah dapat beli pada harga ahli, lepas tu anda juga layak menerima duit lagi jika pembelian anda pada bulan tersebut melebihi 150uv/point. Dapat ‘cashback’ tu! lagi best sebab shaklee transfer terus ke akaun anda setiap pertengahan bulan.
  4. Bagi yang nak tambah pendapatan, ini peluang anda. Tak susah pun, hanya jadi pengguna, jatuh cinta dah kat produk, senang kongsikan dengan rakan dan keluarga. Hanya dengan itu anda dah boleh jana pendapatan tambahan tau. Ramai dah berjaya, jadi jika berminat, adaa sarankan anda patut sangatlah cuba. alang-alang dah guna kan..Kami menyediakan kumpulan sokongan untuk anda.

Jadi, itu sebahagian kelebihan atau keseronokan menjadi ahli shaklee. Belum cerita peluang pendapatan yang lebih besar, pelbagai jenis bonus, peluang mengerjakan umrah, trip dalam dan luar negara dan banyak lagi! nak bincang lebih lanjut, whatsapp aja adaa ya-0179329859

Untuk lebih info tentang ahli Shaklee boleh baca diSINI ya

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s