CINCH · CINCH TEA · ESP · MEALSHAKE · PERFORMANCE DRINK · resepi · SHAKLEE RELATED

4 RESEPI SMOOTHIES SIHAT DAN SEDAP

Selamat pagi!! Pagi ni Adaa nak kongsi 4 resepi smoothies yang sangat sedap dan yang lebih penting resepi smoothies ni sangat berkhasiat dan sesuai untuk sesiapa yang ingin mengamalkan pemakanan secara sihat, kekal langsing dan bertenaga.

Resepi smoothies ni mungkin sedikit berbeza dari yang anda pernah cuba kerana ianya menggunakan rangkaian produk shaklee.

”Habis kalau takda produk shaklee tak boleh buat ke??”

Jangan risau, anda boleh olah mengikut kesukaan anda tetapi adalah lebih afdal 🙂 jika anda dapat menggunakan produk tersebut.

Adaa dah pernah cuba ESP, mealshake, Cinch coklat, Performance Drink dari Shaklee dan jujurnya, ianya sangat sedap. Apa lagi dengan resepi smoothies yang menarik macam ni. Memang kaw!!

Apa pun layan video dulu 🙂

Resepi smoothies yang coklat tu sangatlah menggoda iman ok..Adaa memang kalah dengan coklat-coklat ni hehe

Bagi yang nak sangat sarapan atau meal replacement yang tak membosankan, sihat, berkhasiat, membekalkan tenaga berpanjangan, kenyang dengan lebih lama..silalah cuba resepi smoothies ni ok. Adaa berani jamin anda takkan menyesal!

Selamat mencuba!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s