SHAKLEE RELATED

ALFATIHAH SAHABAT..

Hari isnin macam ni Adaa dah plan nak update blog macam biasa, tapi hari ni nampaknya entry ini bukan lagi entry biasa.

Bangun pagi tadi, adaa bukak whatsapp group batch Sekolah Tun Fatimah #stf9701 dan alangkah sedihnya hati ni bila dapat khabar tentang pemergian sahabat seperjuangan kami ke pangkuan Ilahi..

Memang beberapa hari ni kami diberitahu keadaan arwah semakin memburuk.. Jadi setiap hari Adaa bukak whatsapp, adaa berdebar.. Akhirnya, apa yang dirisaukan terjadi.

Selepas tamat sekolah tahun 2001, Adaa tak berpeluang pun untuk jumpa arwah.. Yang adaa ingat, pernah chat di facebook sekali sahaja.. Dan maaf sahabat, adaa tak pernah tahi yang dali tak sihat..

Last conversation.. Tahun 2012

Maaf juga adaa tak ingat banyak memori kita tapi Adaa sangat ingat betapa baik dan pandainya awak dalina. Leader yang sangat berkaliber..adaa masih ingat betapa sopannya awak..

Arwah sangat baik.. Sahabat yang tak pernah gaduh dengan Adaa.. Merendah diri..

Dalina, walaupun awak pergi, tapi kami semua bersyukur awak pergi dibulan mulia.. Semoga Allah memelihara sahabat kami dalam limpahan rahmatNya..

Damailah kamu disana..

Alfatihah..

#stf9701

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s