ESP · SHAKLEE RELATED

ESP DAH KEMBALI LAGI!

Alhamdulillah..hari tu sepi sekejap tanpa ESP..ramai yang mencari terutama menjelang nak puasa..

Ibu menyusu memang suka sangat lah sebab boleh membantu beri tenaga sepanjang menyusukan bayi dan berpuasa..barulah stok EBM banyak kan..penuh je peti ais dengan susu ibu.

Adaa dah bertahun minum ESP ni..dari tahun 2010..memang favourite and must have item lah yang ni..bukan setakat bantu penyusuan, bagus sangat untuk kulit tau.

Sebab tu lah, ESP ni macam goreng pisang panas.

yang nak kulit cantik

yang nak kan tenaga harian

yang nak diet cara sihat

yang nak menyusukan anak

yang ada diabetes

yang kulit muka kusam, jerawat bagai

macam-macam..sebab soya ni protein terbaik dari Shaklee. Kalau dah nama protein, inilah makanan asas untuk sel kita. kalau sel sihat, insyaAllah banyak masalah dapat dielakkan sebab pokok pangkal tubuh kita ni kan kejadiannya dari sel ..kira prevention from the root lah.

siapa yang nak dapatkan dah boleh ya.

*oh ya, Shaklee dah mula naik harga bulan depan tau 🙂

esp-april

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s