SHAKLEE RELATED

#GONUTS! PROJEK BERMULA

Ya Allah rindunya nak menulis..lama betul tergendala..atas sebab-sebab yang tak dapat nak dielakkan, jadi blog pun agak tergendala. Ada yang miss tak? 😛

Hari ni curi masa sekejap ..update sikit pun jadilah..

What’s new? Nothing much. Cuma Adaa sedang mengkaji dan mencuba dan membuat #GoNuts!.

Asalnya adaa nak makan sendiri jer..snack sendiri ..maklumlah, adaa ni sangat suka makan..tapi sejak ade GERD, banyak kena tolak tepi dan kena try and error lah makanan apa yang sesuai dan sihat supaya simptom tak semakin teruk. Jadinya, terhasillah gonuts ni..dan di suatu ketika, adaa poskan di facebook..to my surprise, ada pulak yang berminat.

Jadi, adaa cuba untuk buat supaya ianya boleh dipasarkan..kira dalam tempoh RND lah..adaa cuba berikan yang terbaik. Kalau kat rumah senang, kita buat terus makan memang fresh lah sedap sungguh. Bila nak dipasarkan ni kena kira banyak benda sebab adaa buat homemade, memang takda nak guna pengawet bagai..jadi bukan senang.

 

1.jpg
#GoNuts!

Semalam adaa dah mula buka untuk mereka yang nak tambah pendapatan..mula-mula ni kalau lepas duit minyak, susu anak ke pon dah Alhamdulillah..

Adaa akan cuba buat yang terbaik..sama-sama dapat faedah kan..moga Allah mudahkan..

Bagi yang nak cuba, boleh contact Adaa ok?

RM18/sebotol (140g)

Adaa.0179329859

Nanti adaa cerita lagi ok? Banyak sangat dalam kepala ni..

Freshpicks dan Shaklee pun adaa masih rancak. Adaa minat dengan barangan homemade, natural and orgnic..so i will try to keep my self on that track. so you guys can also expect such products from me..insyaallah moga diberikan ilham 🙂

Later!

Advertisements

2 thoughts on “#GONUTS! PROJEK BERMULA

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s