ESP · SHAKLEE RELATED

RESEPI SNEK SIHAT: BEBOLA PROTEIN BERSAMA MADU DAN MENTEGA KACANG

Sekarang ni orang asyik share resepi kat fb kan..nak join jugak hehe

gambar hiasan: peanutbutter protein ball

Kali ni resepi sangat MUDAH, pejam mata pun boleh buat. Dan lebih menarik, anak-nak pun boleh join buat.

Resepi snek yang berkhasiat ni bukan sahaja untuk anak-anak, tetapi orang dewasa pun sesuai tau..memberikan anda lebih TENAGA gitu..dan untuk resepi ni, bahan istimewanya ialah ESP SHAKLEE!

senang kan? meh adaa rumuskan

10928907_823544257681699_1079466427703917555_o

BAHAN-BAHAN

  • 1/2 cawan serbuk protein ESP SHAKLEE
  • 1/2 cawan mentega kacang (peanut butter)
  • 1/4 cawan madu

CARA-CARA

  • Campurkan semuanya kedalam mangkuk
  • Gaul sebati dan bulat-bulatkan
  • Sejukkan dalam peti ais
  • Nikmati!!

Senang kan? senang bebenor..nak lagi sedap, golek2kan dalam ‘chocolate rice’ ke, kacang hancur ke..’chocolate chips’ ke..terpulang ikut selera anda.

Jadi anda-anda yang ada ESP kat rumah tu, bukan setakat buat minum, masker,buat snek pon boleh ok?

Selamat mencuba!

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s