FRESHPICKS BY CHERRYNAZRI · FRESHPICKSBYCHERRYNAZRI · SHAKLEE RELATED

100% ORGANIC PURE ARGAN OIL: CECAIR EMAS UNTUK ANDA!

Kenapa cecair emas? Emas mahal tak? Berharga tak?

Gelaran ni bukan Adaa suka hati bagi ya..ianya digelar macam tu disebabkan betapa berharganya setiap titis cecair ni. Dah lah susah nak dapat yang top quality, ada 1001 kebaikan pulak dari kepala sampailah kat kaki nun.

Sekarang ni semua kosmetik pun nak tambah argan oil ni dalam senarai ingredient diorang tau. Syampu kanak-kanak pun dah ada sekarang.

photo_2017-02-09_07-54-06.jpg

APA BESTNYA ARGAN OIL NI?

💞MENYEGARKAN

Penyegar atau toner salah satu benda wajib dalam penjagaan kecantikan kan? Nak lebih bagus lagi, cuma titiskan 2-4 titis argan oil kedalam toner kegemaran anda.

💞SKRUB (EXFOLIATE)

Kalau kita guna argan oil dalam skrub kita, bukan sahaja dapat buang sel mati, tapi dapat ‘anti-aging effect’ juga tau. Hanya campurkan 1 sudu gula perang dengan beberapa titis argan oil dan skrub muka anda tu. Bilas dengan air sejuk. senang!

💞JERAWAT

Berita baik untuk orang kulit berminyak!! argan oil boleh membantu mengawal pengeluaran sebum! Kandungan linoleik asid yang tinggi dalam argan oil ni membantu merawat keradangan akibat jerawat disamping memulihkan sel yang telah rosak. Kalau dah guna argan oil sebagai pelembap tapi masih ada jerawat, cuba ‘lightly dap’ minyak ni ditempat yang jerawat degil tu. Ia bukan sahaja membantu merawat jerawat tapi parut jerawat sekali tau.

💞STRETCH MARK

Argan oil mampu mengelakkan stretch mark kerana ianya membantu memperbaiki elastisiti kulit kita, kekal anjal gitu. Hanya titiskan 2-3 titik argan oil pada tapak tangan, sapu rata dibahagian yang ada stretch mark atau bahagian yang berisiko. Kalau memang dah ada beberapa stretch mark, boleh cuba campurkan gula perang bersama minyak ini dan sapu ditempat tersebut, kemudian bilas.

💞PELEMBAP RAMBUT

Bukan jer muka, kulit, rambut pun boleh! Argan oil boleh menjadi pelembap (conditioner) yang sangat baik untuk rambut. Bagi yang mempunyai rambut kering, bercabang, bermasalah, kelemumur,anda boleh beralih kepada argan oil untuk rambut yang lebih sihat dan cantik dan pastinya bebas kimia! Ia juga terbukti boleh membantu pertumbuhan rambut, jadi silalah sapu kat kulit kepala juga ya.

💞PELEMBAP BIBIR

Muka, kulit, rambut dan sekarang bibir. Bagi yang ada masalah bibir kering, menggelupas, merekah, elok sangat sapu minyak ni. InsyaAllah sangat membantu. 😍

Nak cuba? 😋

di freshpicks kami ada 3size untuk anda pilih. Kalau agak-agak nak guna sorang, ambil yang kecil, kalau nak guna untuk keluarga, ambil yang besar. Berbaloi!

100% pure organic argan oil

15 ml (RM49)
30 ml (RM89)
50 ml (RM149)

 

Nak lihat REAL testmoni #freshpicks? —–> https://www.facebook.com/myfreshpicksboutique/photos/

Berminat?
➡️whatsapp 017-9329859
☎️whatsapp 017-9329859
➡️whatsapp 017-9329859
Penghantaran seluruh malaysia!!
.

#FRESHPICKSBYCHERRYNAZRI #cherrybeautysoap #feelbeautifulnaturally #freshpicksbyCN #freshpickbyCNTerengganu #muslimproduk #homemade #homespa #bebasbahankimiabahaya #naturaldanorganik #natural #organic #kulit #kulitsensitif #jerawat #pencucimukasemulajadi #homemadecosmetic #skincare #bodycare #kulitcantik #sensitiveskin #whitening #antiaging #freshpickslover #AperfectGiftforU #theRiseofFreshPicks #AgentFreshpicksTerengganu
#homemadesoapmalaysia #testimonifreshpicks

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s