FRESHPICKS BY CHERRYNAZRI · FRESHPICKSBYCHERRYNAZRI · SHAKLEE RELATED

ARGAN OIL CERTUS SINDROM MERABA PIPI! :)

ARGAN OIL CERTUS SINDROM MERABA PIPI! 🙂

Kalau korang perasan kan, argan oil ni dah jadi satu fenomena dalam dunia kosmetik. Kalau yang diimport dan branded tu sampai beratus ringgit malah ada yang mencecah ribuan ringgit untuk satu botol kecik argan oil.

Disebabkan khasiatnya yang sangat bagus ni, dah tentu permintan pun makin tinggi kan..Tapi mungkin ramai yang memandang dari jauh sebab harganya tu, malahan bila yang dah ada jenama terkenal ni, dah pasti harga pun lain kan..Tapi Freshpicks kami nak lebih ramai rasai khasiat argan oil ni..Jadi, kami dengan baik hatinya (hehe) menyediakan homemade produk ini untuk anda. Kualiti rendah? Kami berani jamin, kualiti adalah tip top. Sebabnya, pengasas ni cuma menggunakan bahan dan ramuan bergred tinggi sebab nak guna untuk diri sendiri kan..Kalau diri sendiri nak guna, mesti kita nak beli yang paling bagus kan..

ORGANIC ARGAN OIL freshpicks adalah 100% certified organic usda. Dipilih dari kualiti yang paling baik. Argan oil terbaik adalah dari Morocco iaitu sumber asal cecair emas ni dan inilah yang kami sajikan untuk anda. Malah ESSENTIAL OIL yang digunakan juga 100% pure high grade.

Atas sebab ni lah makin ramai yang percaya dan dah mencuba. Jangan tak tahu..makin lama makin ramai yang dah berjangkit sindrom raba pipi ni hehe best, mulus, lembut, licin katanya!

ARGAN OIL FRESHPICKS.jpg

ARGANNE Face oil complex freshpicks dirumus menggunakan 100% pure organic argan oil dan ditambah rosehip seed oil, apricot kernel oil, jojoba oil dan juga essential oil seperti geranium frankincense, lavender, rosemary, carrot seed untk menjadikannya lebih kaya khasiat ke atas kulit
Kebaikan face oil
1) sebagai pelembap tanpa rasa berminyak
2) Mengurangkan garisan halus
3) kulit lebih bersih
4) untuk membantu mengawal iritasi kulit
5) Tinggi antioksida untuk melindungi kulit dari radikal bebas
6) Sebagai makeup primer
7) mengecilkan pori2
8) merawat masalah Jerawat
9) Membantu menyeimbangkan pengeluaran minyak muka
10) membantu memudarkan jeragat
Adaa belanja testimoni sikit..nak tengok lebih banyak testimoni? baca sampai habis 🙂

 

14671244_10210233079280416_1882543591735789903_n
3

2

Nak tengok lebih banyak testimoni argan oil? Nanti jenguk album kami ya

Harga pengenalan sampai bulan ni sahaja tau..lepas ni tak dapat dah harga ni..jadi jangan melepasss

Arganne Oil Complex(100% organic argan oil+ apricot kernel oil,jojoba oil,rosehip seed oil,essential oil)

RM49(15ml) RM79(30ml), RM119(50ml)

Nak lihat REAL testmoni #freshpicks? —–> https://www.facebook.com/myfreshpicksboutique/photos/

Berminat?
➡️whatsapp 017-9329859
☎️whatsapp 017-9329859
➡️whatsapp 017-9329859
Penghantaran seluruh malaysia!!
.

#FRESHPICKSBYCHERRYNAZRI #cherrybeautysoap #feelbeautifulnaturally #freshpicksbyCN #freshpickbyCNTerengganu #muslimproduk #homemade #homespa #bebasbahankimiabahaya #naturaldanorganik #natural #organic #kulit #kulitsensitif #jerawat #pencucimukasemulajadi #homemadecosmetic #skincare #bodycare #kulitcantik #sensitiveskin #whitening #antiaging #freshpickslover #AperfectGiftforU #theRiseofFreshPicks #AgentFreshpicksTerengganu
#homemadesoapmalaysia #testimonifreshpicks

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s