SHAKLEE RELATED

VANILLA LATTE BODY SCRUB by FRESHPICKS

VANILLA LATTE BODY SCRUB by FRESHPICKS

Selalunya Adaa share pasal skincare kan, hari ni nak selit 1 lagi produk yang best! Skrub untuk badan pulak. agak-agak pernah tak scrub badan buang daki-daki degil dan kulit mati tu? Setahun sekali? waduh, harus kerap sikit kot kan..kalo guna vanilla latte ni mungkin lebih rajin sebab bau je dah menggoda 🙂

body scrub.jpg
Grapefruit pink & Vanilla latte sugar body scrub. Both are awesome!

 

RAMUAN UTAMA?

Antara bahan premium yang digunakan untuk Vanilla latte sugar scrub

 

Pure Coconut Oil – Secara semulajadi,coconut oil berfungsi melembapkan kulit dan menyuburkan kesihatan kulit
Castor Oil – Castor oil adalah minyak yang sangat bagus untuk tona kulit.Ia membuatkan kulit berasa sangat menakjubkan.
Coffee– Of course kena ada coffee lah kan. Caffeine ada efek perangsang untuk menegangkan kulit, merawat selulit,juga kaya khasiat untuk anti antiaging
Sugar– Sangat bagus sebagai ejen pengelupasan yg sangat lembut dan untuk membersihkan sel2 kulit mati.
Vanilla extracts – sebagai aromaterapi,meredakan stress,kurangkan mual(jika hamil), anti inflamasi,kaya vit B untuk mencerahkan kulit
Ramuan yang digunakan semuanya selamat, organik, semulajadi..jadi jangan risau..kita bawakan kelebihan alam semulajadi kepada anda gituuuu
HARGA: 100g RM20
Nak lihat REAL testmoni #freshpicks? —–> https://www.facebook.com/myfreshpicksboutique/photos/

Berminat?
➡️whatsapp 017-9329859
☎️whatsapp 017-9329859
➡️whatsapp 017-9329859
Penghantaran seluruh malaysia!!
.

#FRESHPICKSBYCHERRYNAZRI #cherrybeautysoap #feelbeautifulnaturally #freshpicksbyCN #freshpickbyCNTerengganu #muslimproduk #homemade #homespa #bebasbahankimiabahaya #naturaldanorganik #natural #organic #kulit #kulitsensitif #jerawat #pencucimukasemulajadi #homemadecosmetic #skincare #bodycare #kulitcantik #sensitiveskin #whitening #antiaging #freshpickslover #AperfectGiftforU #theRiseofFreshPicks #AgentFreshpicksTerengganu
#homemadesoapmalaysia #testimonifreshpicks

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s