#MASALAH KESIHATAN · SHAKLEE COLLAGEN POWDER · SHAKLEE RELATED

ANDA BERUMUR 20-AN? KENALI TANDA KEKURANGAN KOLAGEN~

KENALI TANDA KEKURANGAN KOLAGEN~

uuuihhh hari-hari pasal kolagen ni dah kenapa? Saja lah, bagi info..apa salahnya..refresh gitu..

Hari ni mode jatuh cinta lagi dengan kolagen shaklee..bangun pagi2, dah nampak orang update status pasal tanda kekurangan kolagen..aduhai..mmg betul kebanyakannya dah mula nampak pada diriku..apa lagi lepas dah 3 kali beranak kan..uih memang terasa sakit sendi nya dan tanda2 lain lah hehe

tanda kekurangan kolagen

Kita boleh cuba tak ambil kisah tapi kita tak dapat nak tipu mata kita ni kan..badan kita mula kekurangan kolagen bila usia semakin meningkat..dan ditambah pulak dengan faktor luaran, faktor melahirkan anak, faktor kesihatan, maka kolagen pun makin menyusut..dan cara terbaik untuk memulihkan keadaan tersebut ialah dengan pengambilan kolagen.

collagen-depletion-with-ageTengok tu, baru umur 40 tahun dah separuh hilangnye kolagen..aduhai..itu kalo takde faktor luaran..kalo ada..ha..ni umur belum pon cecah 3 series dah nampak tanda nya sana sini..sayangkan..badan nak pakai lama ni (dengan izin Allah)..

Adaa tak pernah guna sebarang kolagen sebelum ni sebab tak pernah tau kelebihan nya..tapi bila jumpa shaklee kolagen ni, dan dah cuba sendiri..memang jatuh cinta..memang terbaik lah!

kebaikan kolagen

Betul ke tidak kolagen ni berkesan, rasanya adaa takperlu jawab lah..tgk aje org yang membeli..terlalu ramai dan sentisa repeat order..bila time promo bulan ni lagilah..berkoyan koyan membeli..harga murah dari biasa, siapa taknak? yang best nya kalau dulu orang perempuan je yang suka nak ambil kolagen, sekarang lelaki pon tak ketinggalan sebab orang ramai dah mula faham, kolagen bukan shj untuk kecantikan tapi kesihatan dalaman..asas tubuh kita ialah protein, dan kolagen ialah protein terpenting.so kalo tak cukup kolagen ape jadi? u do the math!

148056448823616

taknak yang ni? Buy 6 free 1 pun ada. Siap dapat FREE POSTAGE & MEMBERSHIP LAGI TAU!

malas dah nak cakap..hehe rasa sendiri lah ye..untung berganda lagi bulan ni

*pi bancuh kolagen gi..
Nak lihat REAL testmoni SHAKLEE?? —–> http://bit.ly/2bdTci0

Berminat?
➡️whatsapp 017-9329859
☎️whatsapp 017-9329859
➡️whatsapp 017-9329859
Penghantaran seluruh malaysia!!
.

#SHAKLEE #shakleeterengganu #sayajualshaklee #shakleemurah #esp #setkulit #kulit #masalahkulit #setpantang #sethamil #setbersalin #setmenyusu #supplementsemulajadi #vivix #jerawat #jeragat #setkurusshaklee #testimonishaklee #sidterengganu

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s