SHAKLEE COLLAGEN POWDER · SHAKLEE RELATED · SKIN CARE

4 TIPS RINGKAS MEMILIH KOLAGEN: PILIH HANYA YANG TERBAIK!

4 TIPS RINGKAS MEMILIH KOLAGEN

Jangan rambang mata dengan lambakan kolagen dipasaran. Adaa tak kata semua tak elok, memang banyak yang berkualiti tapi nak tahu yang mana satu, kenalah ada info ye tak? macam mana nak pilih kolagen ni?

Collagen Powder Shaklee

Dulu adaa dah pernah share Dah cuba pelbagai kolagen tetapi tidak berkesan? Ketahui panduan memilih kolagen dengan betul~ Kali ni nak ringkas kan jer..mudah dan cepat..susah2 nak pilih kolagen? ni dia..

  1. Perhatikan berat/size molekul kolagen tersebut. Biasanya terdapat di label. Berat molekul kolagen berasaskan ikan yang mempunyai size kurang daripada 1000 Dalton adalah lebih kondusif dan lebih senang diserap oleh sistem tubuh. Lebih serapan, lebih cepat berkesan.

2. Kedua, serbuk kolagen ikan yang semula jadi tanpa pencemaran dan bahan tambahan adalah selamat.

  1. Kolagen berasaskan ikan dalam bentuk serbuk adalah yang terbaik. Ini kerana, kolagen dalam bentuk serbuk mempunyai kestabilan yang kukuh, dan tidak ada apa-apa tambahan tiruan, dan paling selamat. Produk-produk kolagen seperti produk cecair mungkin mempunyai bahan tambahan. Jadi kolagen ikan dalam bentuk serbuk adalah pilihan terbaik apabila anda membeli.

  2. Tidak hanyir. Proses penghasilan kolagen yang lemah lazimnya menghasilkan kolagen yang berbau hanyir. Shaklee sangat menitik beratkan penghasilan kolagen yang bermutu tinggi. Jika anda dah cuba, pasti anda tahu kolagen shaklee sama sekali tidak hanyir. Adaa minum ok jer pagi2 😀

Jadi mudah kan? Buat pilihan yang bijak

Bagi pembaca setia dan pelanggan tercinta, ada sesuatu yang istimewa untuk anda. Bagi yang berminat membeli 2 kotak kolagen pada bulan ni, jom2 contact adaa..kita cerita lagi 😀

TESTIMONIAL FAVORITE ADAA :D
TESTIMONIAL FAVORITE ADAA 😀

nak lawa mcm ni? sile lah cuba

148056448823616.jpg

Adaa ada customer dari Indonesia yang sangat suka dengan kolagen shaklee sampai sanggup borong buy 6 free 1 ..buat stock katanya..jimat duit postage, kulit pun lawa. dah cuba pelbagai kolagen dan akhirnya dia jatuh cinta dengan kualiti kolagen shaklee ni.

well, good product speak for itself right?
Nak lihat REAL testmoni SHAKLEE?? —–> http://bit.ly/2bdTci0

Berminat?
➡️whatsapp 017-9329859
☎️whatsapp 017-9329859
➡️whatsapp 017-9329859
Penghantaran seluruh malaysia!!
.

#SHAKLEE #shakleeterengganu #sayajualshaklee #shakleemurah #esp #setkulit #kulit #masalahkulit #setpantang #sethamil #setbersalin #setmenyusu #supplementsemulajadi #vivix #jerawat #jeragat #setkurusshaklee #testimonishaklee #sidterengganu

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s