SHAKLEE RELATED

PERCUMA SYAMPU CHEVIE BAGI 100 PEMBELI TRAVEL KIT YANG TERAWAL!

PERCUMA SYAMPU CHEVIE BAGI 100 PEMBELI TRAVEL KIT YANG TERAWAL!
Bulan November hari tu dah ada travel kit yang limited edition..siap free macam-macam..hasilnya, sold out!! Bulan ni kita bagi lagi tapi NEW VERSION ok..tadaa!!
travel-set
Apa yang korang dapat dalam kit ni?
1 facial soap (cherry beauty soap/criansa soap)- kulit lebih lembut lebih sihat bebas jerawat pori mengecil,tona sekata,jeragat pudar,kulit lebih moist…dan macam2 lah feedback diorang bagi..yang pasti memang best!
1 100%  pure organic argan oil – minyak penggalak kecantikan kulit,rambut,wajah,badan..dalam entry Adaa sebelum ni ada banyak info dan kelebihan argan oil ni. Best item/seller so far.
1 irresistable lip treatment- ni best seller untuk bibir-melembap, merawat,memberi sedikit warna
1 travel case pink- casing yg sangat special tahan lasak tak dpt kat mana2.. imported
And
Complimentary miniature CHEVIE (latest collection dari freshpicks, ini liquid shampoo.. buh olive oil, argan oil, macam2 essential oil, glicerin tumbuhan, provit b5, vit e.. wallaaaaa memang taraf spa 6star)
Semua ni worth rm115.. tapi limited edition ni cuma rm59 je…
Semuanya pun exclusively handmade bebas tok nenek kimia yang bahaya2
Sesuai kalau
– nak beli untuk buat gift ke kawan2
– nak beli untuk diri sendiri kalau baru nak try produk organik freshpicks
– nak beli untuk travel
Limited okay… december sahaja. Yang complimentary gift CHEVIE miniature tu pun untuk 100 yang pertama je… pat pat siku lipat siapa cepat dia dapat
Jangan sampai melepas..

Nak lihat REAL testmoni #freshpicks? —–> https://www.facebook.com/myfreshpicksboutique/photos/

Berminat?
➡️whatsapp 017-9329859
☎️whatsapp 017-9329859
➡️whatsapp 017-9329859
Penghantaran seluruh malaysia!!
.

#FRESHPICKSBYCHERRYNAZRI #cherrybeautysoap #feelbeautifulnaturally #freshpicksbyCN #freshpickbyCNTerengganu #muslimproduk #homemade #homespa #bebasbahankimiabahaya #naturaldanorganik #natural #organic #kulit #kulitsensitif #jerawat #pencucimukasemulajadi #homemadecosmetic #skincare #bodycare #kulitcantik #sensitiveskin #whitening #antiaging #freshpickslover #AperfectGiftforU #theRiseofFreshPicks #AgentFreshpicksTerengganu
#homemadesoapmalaysia #testimonifreshpicks

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s