#MASALAH KESIHATAN · SHAKLEE RELATED · VITAMIN C · VITAMIN E COMPLEX

TIPS MENGATASI LINGKARAN GELAP DIBAWAH MATA DENGAN SHAKLEE

TIPS MENGATASI LINGKARAN GELAP DIBAWAH MATA DENGAN SHAKLEE

Wanita dan kecantikan tak dapat dipisahkan ye tak? Jadi hari ni adaa nak kongsi satu lagi tips untuk mereka yang ada lingkaran gelap dibawah mata, atau eye bag, atau panda eye, atau dark circle..tak kisah lah apa nama yang anda guna.

Selalunya lingkaran gelap ni muncul sebab kita letih,  alergi, faktor umur dan pola tidur kita. Adaa rasa yang paling popular pola tidur kot..ramai orang sentiasa sibuk dengan tugas sehingga terpaksa berjaga sehingga lewat malam..jadi lama-lama muncullah lingkaran gelap ni..

Tapi jangan bimbang, semua masalah InsyaAllah ada penyelesaian nya kan..jadi macam mana ni?

VITAMIN C
VITAMIN C

VITAMIN C

Vitamin C merupakan salah satu nutrien penting untuk menghilangkan dark cirle. Vitamin C membantu penghasilan kolagen dan menghasilkan tona kulit yang lebih sekata serta penting untuk membaiki pigmentasi berlebihan.

SHAKLEE COLLAGEN POWDER

collagen-powder
shaklee collagen powder (SCP)

Macam Vitamin C tadi diambil sebab boleh membantu penghasilan kolagen kan? Sebab kolagen memainkan peranan penting dalam menghilangkan lingkaran hitam..jadi cara lebih mudah, ambil suplemen kolagen terus lah 🙂 Lebih cepat berkesan

VITAMIN E
VITAMIN E

VITAMIN E

Vitamin E shaklee dilengkapi dengan grape seed extract yang sangat penting untuk pengaliran darah yang lancar dan kesihatan saluran darah yang baik. Aliran darah yang lancar boleh membantu mengurangkan masalah lingkaran gelap di bawah mata.

EYE TREATMENT

enfuselle-eye-treatment.png

mungkin ramai yang belum tahu atau tidak perasan, shaklee juga ada produk untuk eye treatment. Ini juga membantu mata yang lebih sihat dan cantik. Eye Treatment Enfuselle ini untuk kegunaan luaran ye.

Selain pemakanan dan cara hidup yang sihat, anda juga boleh mengambil suplemen seperti yang dicadangkan untuk membantu mengurangkan masalah dark circle ni. Selamat mencuba!!
Nak lihat REAL testmoni SHAKLEE?? —–> http://bit.ly/2bdTci0

Berminat?
➡️whatsapp 017-9329859
☎️whatsapp 017-9329859
➡️whatsapp 017-9329859
Penghantaran seluruh malaysia!!
.

#SHAKLEE #shakleeterengganu #sayajualshaklee #shakleemurah #esp #setkulit #kulit #masalahkulit #setpantang #sethamil #setbersalin #setmenyusu #supplementsemulajadi #vivix #jerawat #jeragat #setkurusshaklee #testimonishaklee #sidterengganu

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s