FRESHPICKS BY CHERRYNAZRI · SHAKLEE RELATED

ARGAN OIL by FRESHPICKS BERBEZA?

ARGAN OIL FRESHPICKS BERBEZA?

“….Dah try macam2 jenis argan oil tapi serius tak serupa dengan Argan Oil freshpicks ni. Yang ni meresap ke kulit dan tidak berminyak…”😍😍

Ini memang betul.. Saya sendiri dah cuba. Walaupun muka berminyak tapi bila sapu argan oil ni taklah bertambah berminyak malah makin kurang minyak! πŸ‘πŸ‘β€β€β€

Argan oil ni ‘mimic’ sebum dikulit kita jadi bila kita sapu, kulit kita takkan over produce sebum/minyak.Dalam entry Adaa yang ni–>β€˜FACE OIL’ BANTU RAWAT MASALAH KULITΒ BERMINYAK?Β Adaa ade terangkan bagaimana face oil ni membantu mengurangkan minyak/sebum bagi mereka yang kulitnya jenis berminyak.

Sebab tu lah orang kulit berminyak, apatah lagi yang berkulit kering, memang sangat sesuai guna argan oil ni.
================================

ORGANIC ARGAN OIL freshpicks adalah 100% certified organic usda. Dipilih dari kualiti yang paling baik. Malah ESSENTIAL OIL yang digunakan juga 100% pure high grade.

Secara umumnya ORGANIC & PURE ARGAN OIL mampu:

MENEGANGKAN kulit kerana kacang argan KAYA dengan PROTEIN bagus untuk KEANJALAN kulit
MEMULIHKAN struktur kulit yang mengalami proses penuaan (serum ANTIPENUAAN)
sebagai PELEMBAP SEMULJADI tanpa rasa berminyak
mengatasi masalahJERAGAT
mengatasi masalah kesan PARUT di semua bahagian kulit (muka,badan, kaki)
mengawal KEGUGURAN RAMBUT dan ANTI KELEMUMUR
merawat KULIT KEPALA& rambut agak lebih LEBAT, kuat, BERSINAR
melindung dan merawat KUKU agar cantik kukuh dan tak mudah patah
menghilangkan SELULIT dan STRETCHMARK pada perut

Yang paling Best, harga MAMPU MILIK. ❀❀
semua boleh guna dari bayi sampai dewasa

di Freshpicks kita ada dua Versi Argan oil tau

  1. 100% pure organic argan oil
  2. Arganne Face oil complex ( 100% argan oil + apricot kernel oil +jojoba oil+ rosehip oil+ Essential oil)

15085688_10210498469875015_4191862282892920318_n

15326562_10157788002485117_5723176713152897814_n

100% pure organic argan oil

15 ml (RM39)
30 ml (RM69)
50 ml (RM109)

Arganne face oil complex

15 ml (RM49)
30 ml (RM79)
50 ml (RM119)

Β adaa 0179329859
Adaa 0179429859

jangan tunggu lama-lama, nanti harga berubah…melepassss πŸ˜€

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s