SHAKLEE RELATED

100% ARGAN OIL & ARGANNE OIL COMPLEX KINI DALAM 3 SIZE!

100% ARGAN OIL & ARGANNE OIL COMPLEX KINI DALAM 3 SIZE!

wah bestnya! dulu ada 15ml shj, sekarang dah ada yang lebih besar.

Kami di freshpicks ada dua versi argan oil tau.
Argan oil kedua2 versi pun merupakan organik imported dari Morocco.. CUMA

15073556_10210498469475005_3312691323171313705_n.jpg
arganne face oil complex & Organic argan oil both in amber bottle

ORGANIK ARGAN OIL

Yang ni 100% organik tanpa campuran minyak lain dan masih ada bau asal,tiada bahan kimia atau tidak dideodorize(nyahbau). Bau asal yakni bau kacang argan tu.. lemak2 kekacang

ARGANNE FACE OIL COMPLEX

Yang ni pun 100% organik Argan oil juga, cuma kami add on a little bit jojoba oil,rosehipseed oil,essential oil seperti geranium, frankincense, teatree,dan sebagainya, jadi bau dia wangi. Bau wangi bukan pewangi sintetik tapi bau dari pati essential oil. Kandungan 100% organik argan dalam ni sekitar 90%. Kiranya ini ada add on benefit lah dalam kata mudahnya.

Boleh pilih ikut kesesuaian dan bajet

Kerana kedua2nya boleh digunakan untuk skin/hair/body/nails/etc cuma yang ada tambahan carrier oil dan essential oil mempunyai khasiat tambahan.

15085688_10210498469875015_4191862282892920318_n.jpg

HARGA PENGENALAN until further notice

Arganne Oil Complex(100% organic argan oil+ apricot kernel oil,jojoba oil,rosehip seed oil,essential oil)

RM49(15ml) RM79(30ml), RM119(50ml)

 

100% Organic pure Argan Oil

RM39(15ml) RM69(30ml), RM109(50ml)

Nak lihat REAL testmoni #freshpicks? —–> https://www.facebook.com/myfreshpicksboutique/photos/

Berminat?
➡️whatsapp 017-9329859
☎️whatsapp 017-9329859
➡️whatsapp 017-9329859
Penghantaran seluruh malaysia!!
.

#FRESHPICKSBYCHERRYNAZRI #cherrybeautysoap #feelbeautifulnaturally #freshpicksbyCN #freshpickbyCNTerengganu #muslimproduk #homemade #homespa #bebasbahankimiabahaya #naturaldanorganik #natural #organic #kulit #kulitsensitif #jerawat #pencucimukasemulajadi #homemadecosmetic #skincare #bodycare #kulitcantik #sensitiveskin #whitening #antiaging #freshpickslover #AperfectGiftforU #theRiseofFreshPicks #AgentFreshpicksTerengganu
#homemadesoapmalaysia #testimonifreshpicks

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s