FRESHPICKSBYCHERRYNAZRI · SHAKLEE RELATED

OH BAYI ECZEMA, RUAM, SENSITIF! NAK GUNA APA NI?

 

15171240_10157721853300117_7902633909955622641_n.jpg

Kalau bayi baru lahir tu pening jugak fikir nak guna apa kalau naik ruam penuh satu badan. Fahry dulu memula lahir, umur 2 hari ruam penuh satu badan..tak tahu kenapa..sebab sabun ke, baju ke, habuk ke..pening juga..last2 mandi tak bersabun..basuh baju pun dengan air panas..sebab tak tahu sabun mana yang sesuai dan elok..berpinar mata i baca ingredient kat setiap sabun hehe

BAYI/ ANAK ada masalah 👇?

KULIT SENSITIF, SUPERDRY, MILD ECZEMA, RUAM, SUNBURN atau seangkatan dengannya tak?

Susahkan nak cari sabun yang sesuai dan bebas bahan kimia bahaya??

Adaa syorkan alternatif ini. 😊

Diperbuat daripada coconut oil, olive oil, apricot kernel oil, palm oil, fragrance oil- fresh peach.

Sangat SELAMAT untuk bayi dan kanak-kanak. 👶👦👧 Boleh from Head to toe lagi! Semua ramuan selamat tau.

Untuk dewasa yang berkulit sensitif juga boleh. Oh ya, Adaa pun guna Criansa untuk muka 🙂

============================

LIP BALM tu baby n kids boleh guna ke?

Ini bukan sebarang lip balm.. Kenapa?

Diadun dengan dan diperbuat daripada shea butter, prime pressed cocoabutter, avocado oil, goatsmilk dan beeswax,

Menjadikan lipbalm ini MULTIPURPOSE!

Boleh disapu pada kulit kering, tidak terhad kepada bibir shj.

Pada kulit eczema
Pada ruam anak
Kulit yang merengsa
Kulit yang pedih

Yang paling Best, baunya sangat sedap dan selamat. Termakan pun takda masalah!

Homemade🏠, handmade, natural🌸 & organic.

FRESHLYMADE. saya tak simpan Stock berbulan-bulan.

Jadi setiap bulan saya akan clearkan apa yang ada inhand ni.

Lipbalm RM18
Criansa soap RM25

Fell gud with #FRESHPICKS

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s