MY STORY · SHAKLEE RELATED

my book: QURANIC LAW OF ATTRACTION

my book: QURANIC LAW OF ATTRACTION

Hujung minggu ni buat apa semuanya? Kat sini dah mula sekolah pun..Jadi macam biasa ajalah rutin nya 🙂

Dah pernah baca buku ‘Quranic Law of Attraction’?

atau buku ‘Law of Attraction’?

2 buku ini hampir sama tapi berbeza. Buku Quranic Law of Attraction merungkai dari perspektif Al-Quran pula. Memang menarik.

buku 3.jpg

LAW OF ATTRACTION mengajar kita tentang KUASA MINDA. Bagaimana ia berfungsi, bagaimana ia boleh digunapakai dalam kehidupan untuk menarik perkara yang baik-baik dalam hidup kita.

Apa yang kita fikir, itu yang menentukan apa akan terjadi pada masa hadapan. Kalau nakkan kecemerlangan, jadi kita mesti mula berfikir dan mencipta keinginan untuk kearah kecemerlangan tersebut.

buku 2.jpg

‘QURANIC LAW OF ATTRACTION’ pula?

Ia membimbing kita untuk mencipta, berfikir dan menggunakan kuasa tarikan dalam kerangka agama. Bukan secara keterlaluan atau diluar batas agama.

Best kan? Cubalah baca..Adaa baca kedua-duanya..memang menarik..tapi lepas tu kena apply lah..memang susah nak buat perubahan dan banyak kali terkandas, tapi tak salah mencuba asalkan tak putus asa kan?

buku 1.jpg

Ini pulak? takda kene mengena pun dengan buku ni hehe. Ini adalah bookmark yang dihadiahkan oleh Mentor terhebat Adaa sejak adaa mula menjebakkan diri sendiri dalam dunia perniagaan online. Dah bertahun lamanya, tapi adaa masih simpan dan guna..dan dah 6 tahun pun hakak mentor ku bertahan dengan adaa ni hehe tq so much kak. Saja tayang alang-alang dah ada sekali dengan buku ni hehe

Enjoy reading!

Advertisements

One thought on “my book: QURANIC LAW OF ATTRACTION

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s