FRESHPICKSBYCHERRYNAZRI · SHAKLEE RELATED

5 BULAN BERSAMA FRESHPICKS!

img-20161112-wa0000

 

img-20161112-wa0001

Lihatlah antara wajah2 duta freshpicks tak berbayar ni hehehe.. Ni ikhlas ok.. Mereka yang telah bersama freshpicks selama 5 bulan ni..

Kejap je.. Pejam celik dah 5 bulan.. Tahniah buat pengasas freshpicks ni kak cery atau shareeza 🙂 Produk akak memang Best!!

Selama bersama freshpicks ni banyak benda baru adaa belajar.. Yelah,  bidang kecantikan ni so not my forte.  Tapi bila dah semakin berusia ni,  barulah reti nak jaga kulit,  baru dapat kesedaran gitu hehe.  Dan melalui freshpicks ni adaa dapat belajar tentang bagaimana pentingnya untuk kita tahu apa yang kita sapukan dikulit ni.  Ada bahan kimia bahaya tak.. Apa khasiat dan manfaat bahan natural dan organik seperti madu asli,  argan oil,  jojoba oil dan banyak lagi tumbuhan diluar sana yang boleh kita jadikan kosmetik untuk kita.  Kenapa kena guna bahan natural dan organik..

Banyak ramuan adaa baru kenal.  Nama je duk muka bumi ni tapi nama tumbuhan,  khasiat,  semua tak tau.. Dan banyaknya tumbuhan,  buahan ciptaan Allah yang sebenarnya sangat berguna untuk diri kita.

Dan dari sinilah juga adaa kenal lebih ramai kawan baru disamping menjana pendapatan. Kita guna,  kita suka,  kita enjoy,  kita kongsikan lah kan.

Kalau nak kata puas hati,  ya produk freshpicks ni sangat memuaskan hati sebab tu semua pon rasa nak guna.  Pantang ada produk baru keluar semua nak try hehe

Yang nak sama-sama kongsi Jana pendapatan,  meh adaa masih open untuk dropship.

IMG_20161111_110133.jpg

Kalau berminat contact adaa ok?

(Internet connection sangat teruk hari ni.. So i have to stop here.  See u next time!)

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s