HERBLAX · KURUS · LECITHIN · SHAKLEE RELATED

ALFALFA & LECITHIN: TURUN 16KG DALAM 6 BULAN, WOW!

ALFALFA & LECITHIN: TURUN 16KG DALAM 6 BULAN, WOW!

Bulan ni entah kenapa sempena promo alfalfa ni ingat set menyusu yang lebih mendapat sambutan hangat, tapi rupanya set diet..agaknya sebab DOUBLE PROMO ALFALFA & LECITHIN kot kan? semua pakat ambil buy 3 free 1. terbaik!

Makin ramai mengalami masalah kegemukan atau obesiti ni..terutamanya wanita kan? selepas bersalin mesti nak dapatkan berat asal..bukan apa, demi kesihatan sebenarnya..adaa sendiri naik beberapa kg selepas melahirkan anak ke 3, yelah umur bukan makin muda..badan pun mudah sakit2 kalau tak dijaga ..ditambah pula dengan kegemukan yang tak perlu tu lagilah banyak penyakit datang ye tak?

Rata2 masalah kesihatan berpunca dari kegemukan..atau cara hidup kita..pemakanan yang tidak sihat..jadi solution nya, kene lah BERUBAH..berkorban sikit..kalo sepinggan nasik lemak boleh memanjangkan hayat selama sebulan, apa salahnya kan (cnth je, ajal maut ditangan Tuhan ok)

Sambil jaga pemakanan, keperluan nutrisi juga penting..dan bagi adaa, set ni bukan shj membantu menurunkan berat badan tetapi yang lebih penting, memenuhi keperluan nutrisi badan. memang terbaik lah SHAKLEE!

set diet

dah nama promo bulan ni Alfalfa kan lecithin pon sekali..ha terus sambar la Alfalfa yang large punye 700 biji..berbaloi tau..adaa pon dah ngap sebotol heheh

mana yang hilang 16 kg nye? ha ni bukan testimoni adaa..tapi pengguna shaklee..jom!

testimoni set diet

ini dia..dari 65kg tinggal 49 kg je tau..slim melim gitu..apa yang Za amik? cuma LECITHIN+ALFALFA+HERBLAX ha..belum omega lagi tu..


testimoni set diet 1

ini pula dengan pengambilan SET PANTANG+LECITHIN ..memang terbaik..cun tu..

Perlu diingatkan, supplemen bukan magic potion, bukan mesin buang lemak..kalau makan supplemen shj tanpa jaga pemakanan, senaman, memang sia-sia..SHAKLEE menyarankan cara hidup sihat..untuk sihat, WAJIB jaga pemakanan, YOU ARE WHAT YOU EAT..so, with or without shaklee, we have to eat healthy..

Shaklee sebagai pemangkin untuk lebih sihat, menurunkan berat badan, memenuhi keperluan nutrien. untuk menurunkan berat badan, tips asas tetap perlu..ni adaa selalu tekankan pd customer..

Tips:

  1. Jaga pemakanan (eat healthy and in the right potion)

  2. Minum banyak air suam (every 25kgs need 1Liter water)

  3. Take supplements on time and consistent

  4. Exercise (sikit2 pon takpe, janji buat)

Janji kena sabar..kalau kita dah gemuk bertahun tahun jangan expect untuk kurus dalam masa sehari dua atau sebulan. Perubahan gaya hidup juga penting tapi tak mustahil kan. Jadi chaiyok!!

perfect

Jangan lepaskan!!

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s