SHAKLEE RELATED

TESTIMONI: SET PRIMO BY FRESHPICKS, SKINCARE BERTARAF ANTARABANGSA PADA HARGA MAMPU MILIK

Masih lagi dengan skincare sebab bulan ni banyak sangat potongan harga untuk korang. Lagi best, kami sediakan set basic/ set exclusive untuk anda pilih sesuai dengan budget anda. Best kan? Jadi semua orang boleh guna 🙂

Kali ni Adaa nak kongsi testimonial tentang set primo pulak. Skincare kami ada dua set tau:

  1. CHERISH CHERRY SKINCARE
  2. PRIMO

Kalau primo ni umur 25 tahun keatas lebih sesuai sebab ada ramuan untuk anti-penuaan. Tetapi taklah wajib guna, yang umur 30 keatas tapi guna Cherish Cherry Skincare pun ramai tau. jadi boleh pilih ikut kesesuaian anda

This slideshow requires JavaScript.

SET BASIC & EXCLUSIVE CHERISH CHERRY SKINCARE

entry kali ni Adaa share testimonial Primo dulu ok? banyak sangat sampai kena pilih2 ni..selebihnya adaa akan kongsikan dalam album FB nanti. Baca sampai habis untuk ke link album fb adaa ok?

This slideshow requires JavaScript.

SET PRIMO BASIC & EXCLUSIVE

Harga dan item ada dinyatakan dalam gambar ..jemput tilik ye..

Ini pula adaa kongsikan testimoni mengancam jiwa yang diorang kongsikan

1

2

3

4

5

6

7

8

Menarik kan? kalau tak cuba memang tak rasa lah. Yang bestnya, semua ini adalah produk keluaran tempatan yang homemade, handmade, setanding antarabangsa, ingredient yang sama, dan harga mampu milik. Kenapa taknak cuba kan?

Nak lihat REAL testmoni #freshpicks? —–>https://www.facebook.com/myfreshpicksboutique/photos/

Berminat?
➡️whatsapp 017-9329859
☎️whatsapp 017-9329859
➡️whatsapp 017-9329859
Penghantaran seluruh malaysia!!
.

#FRESHPICKSBYCHERRYNAZRI #cherrybeautysoap #feelbeautifulnaturally #freshpicksbyCN #freshpickbyCNTerengganu #muslimproduk #homemade #homespa #bebasbahankimiabahaya #naturaldanorganik #natural #organic #kulit #kulitsensitif #jerawat #pencucimukasemulajadi #homemadecosmetic #skincare #bodycare #kulitcantik #sensitiveskin #whitening #antiaging #freshpickslover #AperfectGiftforU #theRiseofFreshPicks #AgentFreshpicksTerengganu

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s