SHAKLEE RELATED

KATALOG NOVEMBER FRESHPICKS: ISTIMEWA UNTUK SEMUA!

Yang dah pernah guna Freshpicks kami ada berita baik untuk anda, yang baru nak guna pun berita baik juga.

Dari masa ke semasa kami sentiasa buka ruang untuk penambahbaikan dan Alhamdulillah rupa pun dah makin lain, produk juga makin bertambah..Bagi yang nak cuba tapi tak tahu barang apa yang ada, harga berapa, ini adaa kongsikan ya.

photo_2016-11-06_18-34-35

photo_2016-11-06_18-34-43

photo_2016-11-06_18-38-05

photo_2016-11-06_18-38-15

Ini semua harga produk, tapi kami ada PROMOSI NOVEMBER tau, jeng jeng jeng

photo_2016-11-06_18-33-24

bagi yang nak cuba-cuba lip care kami, boleh cuba yang basic set atau premium set ni ya..pilih-pilih..

photo_2016-11-06_18-34-06

Yang nak cuba body care pulak, boleh pilih antara dua set ni..nanti boleh cuba yang lain pulak..body scrub, lotion ke pulak kan 😀
photo_2016-11-06_18-36-22

Yang ni, very LIMITED, bagi yang nak mencuba Freshpicks, tapi nak yang from HEAD TO TOE, nak merasa semua kan, boleh ambil set ni..yang ni bulan ni VERY HOT! set ni worth berganda-ganda dari harga yang ditawarkan bulan ni tau..

photo_2016-11-06_18-38-28

Dan yang ni macam yang Adaa tulis dalam entry kelmarin, set ni memang mendapat sambutan hangat. Mana taknya, ada 6 item, siap Free gift lagi dalam satu harga yang asalnya 210 tapi kami bagi RM130 sahaja. memang terbaik! Nak cuba yang mana, boleh pilih..tak tahu nak pilih, boleh tanya Adaa ok?

Nak lihat REAL testmoni #freshpicks? —–>https://www.facebook.com/myfreshpicksboutique/photos/

Berminat?
➡️whatsapp 017-9329859
☎️whatsapp 017-9329859
➡️whatsapp 017-9329859
Penghantaran seluruh malaysia!!
.

#FRESHPICKSBYCHERRYNAZRI #cherrybeautysoap #feelbeautifulnaturally #freshpicksbyCN #freshpickbyCNTerengganu #muslimproduk #homemade #homespa #bebasbahankimiabahaya #naturaldanorganik #natural #organic #kulit #kulitsensitif #jerawat #pencucimukasemulajadi #homemadecosmetic #skincare #bodycare #kulitcantik #sensitiveskin #whitening #antiaging #freshpickslover #AperfectGiftforU #theRiseofFreshPicks #AgentFreshpicksTerengganu
#homemadesoapmalaysia #testimonifreshpicks

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s