FRESHPICKSBYCHERRYNAZRI · SHAKLEE RELATED

NEW CHERISH CHERRY SKINCARE!

Nak cari produk penjagaan kulit memang banyak sangat dipasaran, tak dinafikan. Ni Adaa nak tambah lagi satu pilihan untuk korang semua. The more the merrier kan hehe

Istimewanya set CCS ni, ianya bebas bahan kimia bahaya jadi kalau adaalah kan, adaa rasa lebih yakin dan selamat sebab what can go wrong? Paling tidak pun, healing crisis je sekejap. Healing crisis tu biasa sebab itu proses kulit kita detoks dan menyesuaikan diri dengan produk tersebut. Tapi kalau salah pilih produk yang tinggi bahan kimia bahaya, kalau menggelupas, makin berkerutu, yang paling teruk, kesannya kekal dengan kita buat jangka masa lama..seram oiiii..Ramai yang dah jadi kes gini, muka rosak sebab ikut kawan..kawan kata guna produk ni cepat lawa, cepat putih..akhirnya..merana..huhu sebab bukan sikit-sikit rosaknya..berjerawat berdarah bagai..seram hakak.

tahu tak, di luar negara, produk organic dan natural ni dah jadi sangat ‘common’ ..diorang memang elak guna yang ada bahan kimia bahaya. Diorang dah lama tahu bahayanya terhadap kulit. Beza dengan kita di Malaysia, kita lebih kepada ikut populariti..mana yang nampak popular kita cuba..tak kisah lah ada bahan kimia bahaya sekali pun janji CEPAT cantik. bahaya tu dek oi.

Kalau boleh beralihlah kepada yang lebih selamat..pilihan banyak..ni adaa share lagi satu pilihan untuk korang

photo_2016-11-04_07-15-43.jpg
new look, more items.

Kalau dalam set CCS sebelum ni, pada harga yang sama, anda cuma dapat 4 item iaitu:

  1. cherry beauty soap classic edition
  2. Cherry beauty soap special edition
  3. fresh all in one cream
  4. fresh finishing DD cream

ya ini sahaja. Tapi kali ni, bukan sahaja beg tu makin lawa, item pun lebih banyak

Pada harga sama anda dapat:

  1. Cherry beauty soap classic edition
  2. Hyaluronic face serum
  3. fresh all in one cream
  4. fresh finishing DD cream
  5. Chocoffee face mask/scrub 2 in 1
  6. Rosewater facemist

dan of course FREE HANDMADE COSMETIC BAG

best kan? mau tak best hehe

Semua item ini ada yang tahan sebulan, ada yang berbulan tak luak-luak pun 😛 jadi, memang berbaloi beli tau.

Nak tahu apa fungsi setiap satu tu?

photo_2016-10-17_10-49-00

photo_2016-10-17_10-49-32

photo_2016-10-17_10-52-18

photo_2016-10-17_10-53-44

photo_2016-10-17_10-53-53

1-4

Nak lihat REAL testmoni #freshpicks? —–> https://www.facebook.com/myfreshpicksboutique/photos/

Berminat?
➡️whatsapp 017-9329859
☎️whatsapp 017-9329859
➡️whatsapp 017-9329859
Penghantaran seluruh malaysia!!
.

#FRESHPICKSBYCHERRYNAZRI #cherrybeautysoap #feelbeautifulnaturally #freshpicksbyCN #freshpickbyCNTerengganu #muslimproduk #homemade #homespa #bebasbahankimiabahaya #naturaldanorganik #natural #organic #kulit #kulitsensitif #jerawat #pencucimukasemulajadi #homemadecosmetic #skincare #bodycare #kulitcantik #sensitiveskin #whitening #antiaging #freshpickslover #AperfectGiftforU #theRiseofFreshPicks #AgentFreshpicksTerengganu
#homemadesoapmalaysia #testimonifreshpicks

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s