FRESHPICKSBYCHERRYNAZRI · SHAKLEE RELATED

BELI LIPCARE FRESHPICKS DAPAT HADIAH? WOW!

Disebabkan permintaan yang sangat menggalakkan, jadi kali ni kita bagi peluang untuk semua orang merasa barangan Premium ni pada harga yang lebih menarik, tertarik deBOOm gitu. Bonus, dapat hadiah lagi tau.

Harga memang mampu milik. Dan trust me, walaupun nampak setiap set boleh tahan sebulan jer, tapi sebenarnya berbulan-bulan tahan. Puas calit tak jugak luak. Value for money? Yup 100%!!!

Hari ni adaa up untuk Lip care dulu..Esok skincare pulak insyaAllah ย (totally into it! more items, same price, crazy? yup!)

photo_2016-11-03_08-47-35

korang boleh pilih nak SET BASIC ke,SET PREMIUM ke..hadiah pon boleh pilih.best kan?

Set basic- Lip balm for dry lips + Irresistable Lip Colour (coloured lip balm)

Set premium- Lip balm for dry lips + Cherry Beauty Tinted Lip moist (macam gloss gitu)

PRODUK: CHERRY BEAUTY TINTED LIP MOIST

BAHAN PREMIUM: Secret blended oil, vegetable oil, mix of natural colour red

KELEBIHAN:
> Memberi kesegaran pada bibir
> Melembapkan bibir
> bibir lebih mulus dan berseri
> Bibir tampak lebih muda
> memberikan warna semulajadi pada bibir
> menggunakan bahan semulajadi dan organik
> bebas bahan kimia bahaya
> sesuai untuk dewasa dan kanak-kanak

SIAPA PERLUKAN?
๐Ÿ˜€ Wanita yang inginkan warna semualajdi pada bibir

๐Ÿ˜€ Mereka yang mengalami masalah bibir hitam atau pucat

๐Ÿ˜€ Mengalami masalah bibir kering dan menggelupas

PRODUK: LIPBALM FOR DRYLIPS

BAHAN PREMIUM: shea butter, prime pressed, cocoabutter, avocado oil, goatsmilk, beeswax

KELEBIHAN:
> Merawat bibir gelap
> Melembapkan bibir
> Bantu merawat bibir sensitif, merekah,dan kering
> Bibir tampak lebih cantik dan mungil
> menggunakan bahan semulajadi dan organik
> bebas bahan kimia bahaya
> sesuai untuk dewasa dan kanak-kanak, lelaki atau perempuan
> tidak mengandungi petrolatum atau bahan kimia yang bahaya
> selamat dan edible

SIAPA PERLUKAN?
๐Ÿ˜€ Sesiapa sahaja yang mengalami masalah bibir kering, sensitif

๐Ÿ˜€ Kerap terdedah pada penghawa dingin dan cahaya matahari

๐Ÿ˜€ Bibir sentiasa luka, merekah dan kurang menarik

๐Ÿ˜€ merawat bibir alergik

PRODUK: IRRESISTABLE LIP TREATMENT/COLOUR

BAHAN PREMIUM: coconut oil, jojoba oil, argan oil, beeswax, sheabutter, pure pressed cocoabutter

KELEBIHAN:
> Memberikan warna semulajadi pada bibir
> Menyerap pada bibir bagi tujuan merawat bibir bermasalah
> Merawat bibir gelap
> Melembapkan bibir
> Bantu merawat bibir sensitif, merekah,dan kering
> Bibir tampak lebih cantik dan mungil
> menggunakan bahan semulajadi dan organik
> bebas bahan kimia bahaya
> sesuai untuk dewasa dan kanak-kanak
> tidak mengandungi petrolatum atau bahan kimia yang bahaya
> selamat dan edible

SIAPA PERLUKAN?
๐Ÿ˜€ Wanita yang inginkan warna semualajdi pada bibir

๐Ÿ˜€ Mereka yang mengalami masalah bibir hitam atau pucat

๐Ÿ˜€ Mengalami masalah bibir kering dan menggelupas

๐Ÿ˜€ Sering terdedah kepada persekitaran yang berhawa dingin

๐Ÿ˜€ Mereka yang ingin kelihatan ‘fresh’ tanpa penggunakan make up atau lipstick

Free gift pulak boleh pilih..yang honey FrenchT Lip Scrub tu sangat glemer dan popular sebab rasanya seperti creme brulee ..macam makan dessert pulak tau..

Untuk lihat info produk, ย testimoni, ย gambar produk rupa macam mana, ย segala macam tentang produk, ย boleh tengok sini

โ€”>https://www.facebook.com/myfreshpicksboutique/photos/

Berminat?
โžก๏ธwhatsapp 017-9329859
โ˜Ž๏ธwhatsapp 017-9329859
โžก๏ธwhatsapp 017-9329859
Penghantaran seluruh malaysia!!
.

#FRESHPICKSBYCHERRYNAZRI #cherrybeautysoap #feelbeautifulnaturally #freshpicksbyCN #freshpickbyCNTerengganu #muslimproduk #homemade #homespa #bebasbahankimiabahaya #naturaldanorganik #natural #organic #kulit #kulitsensitif #jerawat #pencucimukasemulajadi #homemadecosmetic #skincare #bodycare #kulitcantik #sensitiveskin #whitening #antiaging #freshpickslover #AperfectGiftforU #theRiseofFreshPicks #AgentFreshpicksTerengganu
#homemadesoapmalaysia #testimonifreshpicks

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s