SHAKLEE RELATED

ARGANNE FACE OIL COMPLEX ATAU PURE ORGANIC ARGAN OIL?

Ramai customer yang keliru apa bezanya dua minyak argan ni..apa gunanya, apa kandungannya? jangan pening-pening, mudah aja

14568205_10210290596318306_6895722676348504066_n.jpg

Apa beza ARGANNE FACE OIL COMPLEX dgn 100% pure ORGANIC ARGAN OIL yang dijual di freshpicks?
.

 

14671135_10210232870395194_6509824579445366147_n.jpg

100% PURE ORGANIC ARGAN OIL 50ml Rm49

✔100% Argan Oil.

✔Tiada campuran lain.

✔Multipurpose head to toe. Argan oil sangat terkenal dengan khasiat untuk RAMBUT, KULIT..

✔Antara khasiat argan oil, ia melembapkan kulit, perapi rambut, merawat masalah rambut, merawat masalah kulit, stretchmark, antiaging serum,merawat masalah tangan, kuku, sunburn

✔ MULTIPURPOSE. Pekat dan tidak dicairkan atau ditambah bahan2 lain

photo_2016-10-18_10-19-50

ARGANNE FACE OIL COMPLEX 15ml RM49 (or beli set primo)

✔Lebih khusus utk merawat masalah

✔Lebih MEWAH dan lebih kaya khasiat. disamping khasiat argan oil seperti yang dinyatakan di atas, ia juga kaya khasiat campuran MINYAK ROSEHIP SEED, JOJOBA OIL, ESSENTIAL OILS

✔Mengandungi organic argan oil (80%) dan 20% lagi campuran rosehipseed oil, jojoba oil, essential oil seperti geranium, frankincense, carrotseed, tea tree, rosemary yg memang sangat bagus utk kulit. thats why ia dinamakan FACE OIL COMPLEX

✔ 15ml RM49 @ 5ml RM39

✔ Boleh dapatkan dalam set PRIMO ataupun beli loose 15ml RM49 (harga pengenalan)

✔ Juga sesuai untuk disapukan ke rambut, head to toe

sebenarnya, ARGANNE FACE OIL COMPLEX juga sangat sesuai kalau nak sapu kat rambut dan lain-;ain bahagian badan yg ada masalah kulit cuma sayang lahhh 😄. ARGANNE FACE OIL COMPLEX lebih premium bahannya. Kalau big budget, bleh guna arganne face oil complex utk head to toe tapi kalau nak gune utk multipurpose contoh sebagai pelembap kulit seluruh badan, hair conditioner, nail moisturizer, stretchmark, boleh guna 100% PURE ORGANIC ARGAN OIL. Lebih jimat sebab memerlukan penggunaan yang lebih banyak berbanding hanya dimuka kan. jadi satu keluarga boleh guna memandangkan khasiat ARGAN oil ni sangat Bagus! .

Yang pasti, dua2 sangat istimewa dari kami untuk anda ❤❤

jelas?

Untuk lihat info produk,  testimoni,  gambar produk rupa macam mana,  segala macam tentang produk,  boleh tengok sini

—>https://www.facebook.com/myfreshpicksboutique/photos/

Berminat?
➡️whatsapp 017-9329859
☎️whatsapp 017-9329859
➡️whatsapp 017-9329859
Penghantaran seluruh malaysia!!
.

#FRESHPICKSBYCHERRYNAZRI #cherrybeautysoap #feelbeautifulnaturally #freshpicksbyCN #freshpickbyCNTerengganu #muslimproduk #homemade #homespa #bebasbahankimiabahaya #naturaldanorganik #natural #organic #kulit #kulitsensitif #jerawat #pencucimukasemulajadi #homemadecosmetic #skincare #bodycare #kulitcantik #sensitiveskin #whitening #antiaging #freshpickslover #AperfectGiftforU #theRiseofFreshPicks #AgentFreshpicksTerengganu
#homemadesoapmalaysia #testimonifreshpicks

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s