SHAKLEE RELATED

LIMITED EDITION SHAKLEE MERCHANDISE!! PROMO PROMO PROMO!

Bulan ni shaklee bermurah hati sikit. Kalau bulan biasa mungkin 1 atau 2 item sahaja..Bulan ni yang CORE nya Omega lah..

caldwell

Siapa penggemar omega guard, inilah masanya nak beli lebih. zaman ekonomi meleset ni, asalkan ada penjimatan, harrruusss segera rebut 😀

Bulan ni jugak shaklee ada menawarkan PURCHASE WITH PURCHASE (PWP) yang best tau. Apa PWP tu? maksudnya, anda kena buat pembelian barangan shaklee, baru layak beli merchandise shaklee yang ditawarkan tu pada harga potongan. Bagi adaa, sangat berbaloi beli sebab LIMITED tau dan HIGH QUALITY. Kalau tak faham tengok poster, boleh whatsapp adaa untuk sebarang pertanyaan ye. jom tengok sikit.. Merchandise shaklee ni lawa-lawa dan tahan lama tau, memang berbaloi sangat beli dan guna. Adaa punya jute bag dah bertahun elok lagi..senang angkut barang sana sini. terbaik!

oct-promo-1
cun kan tumbler tuuu adaa dah grab satu hari ni 😀

 

oct-promo-3
Beli mana-mana set boleh pilih nak jute bag atau tak. Kalau nak boleh dapatkan pada harga discount. Untung kan? 🙂

Jadi kalau nak dapatkan Suplemen kegemaran korang pada harga promosi, atau nak alang-alang beli vitamin nak merchandise yang LIMITED EDITION ini sekali, boleh lah hubungi adaa ok?

Whatsapp je nombor kat bawah tuu..
Nak lihat REAL testmoni SHAKLEE?? —–> http://bit.ly/2bdTci0

Berminat?
➡️whatsapp 017-9329859
☎️whatsapp 017-9329859
➡️whatsapp 017-9329859
Penghantaran seluruh malaysia!!
.

#SHAKLEE #shakleeterengganu #sayajualshaklee #shakleemurah #esp #setkulit #kulit #masalahkulit #setpantang #sethamil #setbersalin #setmenyusu #supplementsemulajadi #vivix #jerawat #jeragat #setkurusshaklee #testimonishaklee #sidterengganu

 

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s