SHAKLEE RELATED · VITAMIN C

PROMOSI APA SEPTEMBER INI?

Selamat pagi!! macam yang adaa janji semalam, hari ni nak bagitahu promosi bulan ni. Adaa rasa semua pun minat sangat dengan 2 item ni sebab tiap-tiap bulan mesti menderu yang mencari. Apa lagi bulan ni promosi pulak..jangan out of stock sebelum 30 sep sudahhhh jenuh pulak kang 🙂

PROMO SEP 2016

all time favourite!! Kedua-duanya sangat popular untuk pelbagai masalah kulit dan kesihatan. Kebanyakkan customer adaa ambil untuk kulit lah..memang jelita deknon kalau rajin amalkan.

Alang-alang ada promosi ni, dah tentu harga pun menjunam..jadi rugi kalau ambil 1 jer..ambil sekurang-kurangnya dua baru berbaloi!

Nak ? grab cepat ok?

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s