MY STORY · SHAKLEE RELATED

MOM’S DIARY ON FRIDAY

Masuk bulan baru, banyak benda dalam kepala nak dibuat..rutin sebagai ibu, suri rumah, businesswoman (aiseh, sedap bunyinye)..macam-macam..Tapi tulah, kita hanya merancang ..buat belum tentu dapat haha

Ikutkan 100 perkara nak diselesaikan dalam sehari..tapi dah tentu lah tak dapat..bila dah beranak pinak ni jadual pun kena sesuaikan dengan peel anak-anak, rumah yang macam kapal karam..(kadang nak menaip pon payah, meja takde rupe meja haha)

Jadinya, hari ni tak banyak yang dapat buat..ni pon dek rasa bersalah, tulis jugak sikit haha

Ingatkan nak up promo Shaklee untuk September, nak upkan special promo Freshpicks..bercadang juga nak buka booth lepas raya haji nanti..nak update instagram untuk shaklee dan freshpicks, nak kemas itu, nak kemas ini, nak makeup blog..uih senarai mau panjang berjela..takpe..orang kata janji ade perancangan..jangan takde langsung ye dok? at least 1, 2 benda dari list yang berjela tu dapat juga dibuat. elok la dari tak buat satu hapa..

insyaAllah esok adaa akan up promo untuk Shaklee dan freshpicks ya..super special. Memang ditunggu-tunggu dan dinanti-nanti nih. Tak sabar rasa nak kongsi beribu2 testimoni untuk tatapan korang2 semua. bende baik kene share kan kan kan?nanti ye..i share 😛

dalam duk menulis tak sampai lima minit ni pon askar kecik sebok duk tarik tangan la, kacau la..jadinya tak dapat nak panjang-panjang lah ye..see you tomorrow!! and happy weekend all…sini dah cuti harini sebab tu la..kalo tak time anak gi skolah buleh juga menulis blog ye dok?

nantikan entry esok plak ye!

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s