SHAKLEE RELATED

FRESHPICKS: CHERISH CHERRY SKINCARE

Ada yang malas nak tepek banyak-banyak bende tak kat sini? Adaa ingat dulu umi punya beg make-up sebesar beg tarik tu tau..macam-macam ade..foundation je pun sampai 2 3 lapis..belum krim lain lagi..pendek kata jenuh nak bersiap kalau nak gi mana-mana..hehe

Tapi bagi yang rajin, benda-benda gitu takda masalah punya..bagi yang agak malas  (baca slow sket) macam Adaa ni, adaa lebih suka kan sesuatu yang ringkas..kalau boleh dalam 1 produk tu cover semua sekali..ha nampak tak macam mana malasnya hahaha

Ada satu produk dari freshpicks yang bukan untuk orang malas, tetapi ringkas dan sesuai untuk orang macam i hehehe  ..Apa dia?

photo_2016-08-09_08-27-31.jpgDalam set ini ada 3 item utama iaitu: CHERRY BEAUTY SOAP (1 CLASSIC+ 1SPECIAL EDITION), 1 SIGNATURE CREAM, 1 DD CREAM

Cherry Beautysoap
Homemade.Ramuan berkualiti tinggi diadun dengan penuh kasihsayang.
Free from SLS. Free from dangerous chemical

CLASSIC EDITION
Warna sweet orange
Diperkaya dengan ekstrak aloevera&cucumber
Whitening.Moisturizing.Nourishing.Scars.
Tighten pores.Firming
Sesuai untuk semua jenis kulit.

SPECIAL EDITION.
Warna applegreen.
Diperkaya dengan lime oil dan argan oil
Treat Acne.Tighten Pores.Moisturizing. Firming. Nourishing.Refreshing.Fine lines. Uneven skin tones. Sunburn.Skin disorders
Sesuai untuk semua jenis kulit.

SIGNATURE CREAM 5g
-Menggantikan toner dan moisturizer
-Bertindak seperti serum dan moisturizer,
-Mengecilkan pori-pori muka,
-melembabkan kulit,
-Muka lebih glowing, pinkish,efek selembut sutera, ringan kat kulit muka
-Kaya dengan vitamin E

SKIN BEAUTY DD CREAM WITH SPF 5g
-Krim yang meremajakan kulit
-Menjadikan kulit lebih sekata dan kurang kusam
-Memberi tampilan cantik pada wajah
-Melembutkan dan melembabkan kulit
-Mencerahkan kulit

Tak banyak kan? 4 bende je ha..

photo_2016-08-09_08-27-24.jpg
A PERFECT GIFT FOR U

 

CARA PENGGUNAAN

 

Siang

– Cuci muka dengan Beautysoap Classic Edition

-Sapu nipis Signature Cream

–Sapu nipis Skinbeauty DD Cream

Malam sebelum tidur

-Cuci muka dengan Beautysoap Special Edition (setiap hari)

-Sapu nipis Signature cream(selang 1-2hari sahaja)

Senang amat lah..

Siapa yang perlukan Cherry BeautySoap / Cherish Cherry skincare

  1. Anda yang mencari produk bebas bahan kimia berbahaya seperti merkuri, paraben & hydroquinone .
  2. Anda yang ingin kulit nampak glowing sihat
  3. Anda yang mempunyai masalah kulit tapi masih tak jumpa produk yang sesuai .
  4. Anda yang inginkan kulit badan dan muka selembut sutera berbau wangi dan segar sentiasa
  5. Anda yang mencari produk kecantikan muslim yg berkesan dengan harga mampu milik, tapi setaraf dengan produk antarabangsa, yang diadun dengan penuh kasih sayang…..
    6.Anda yg ada masalah kulit – jerawat,kusam,tona tak sekata, jeragat,sunburn, tona tak sekata, ingin cerah semulajadi, mild eczema, kulit badan berbau, pori besar, penuaann pramatang

Pertama kali adaa bukak casingnya..Ya ampun…wangi sangat! sedap..dari sabun sampailah ke krim..huuuuu nyaman rasa..bau yang lembut dan tekstur yang lembut. senang je pakai..tapi ingat tau..sapu nipisssss jer..takyah tebal2..satu set ni tahan sebulan tau.

Lagi best sebab ianya travel-able. Kami datangkan siap dengan pouch hand made lagi tau..sengkang mata puan syida menjahit. semuanya untuk korang. Jadi, pergi je mana-mana, boleh bawa..setiap kali nak solat pun boleh basuh muka dengan sabun tu..takkan kering punya muka korang..malah moist jer..best kan?

tak tahu kena cuba laaaa ok?

jangan lupa visit my Ig: JustNaturalBoutique atau facebook page: Butik Produk Semulajadi & Organik. 

Berminat?
➡️whatsapp 017-9329859
☎️whatsapp 017-9329859
➡️whatsapp 017-9329859
Penghantaran seluruh malaysia!!

#FRESHPICKSBYCHERRYNAZRI #cherrybeautysoap #feelbeautifulnaturally #freshpicksbyCN #freshpickbyCNTerengganu #muslimproduk #homemade #homespa #bebasbahankimiabahaya #naturaldanorganik #natural #organic #kulit #kulitsensitif #jerawat #pencucimukasemulajadi #homemadecosmetic #skincare #bodycare #kulitcantik #sensitiveskin #whitening #antiaging #freshpickslover #AperfectGiftforU #theRiseofFreshPicks #AgentFreshpicksTerengganu

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s