#CADANGAN DAN SET RAWATAN · FRESHPICKSBYCHERRYNAZRI · SHAKLEE RELATED

FRESHPICKS: CHERRY BEAUTY COLLECTION

Alhamdulillah Freshpicks melangkah setapak lagi..kali ni freshpicks menyediakan rangkaian set yang MAMPU MILIK untuk semua, bukan 1 tau..ada 5 untuk anda pilih..menarik kan? jadi boleh cuba berdasarkan budget korang sendiri lah..yang bestnya bukan tu je..ada surprise..jeng jeng jeng..kena baca sampai habis wokeyy

CHERRY BEAUTY COLLECTION

 

EVA (starter set) – 1 cherrybeauty soap  (special or classic edition)+ 1 Irresistible Lip Treatment (tinted lipbalm)
RETAIL RM50

ELSA (starter set) mengandungi 1 CherryBeauty soap + 1 Cherry Beauty Tinted Lip Moist
RETAIL RM70

photo_2016-09-03_08-22-49.jpg

SET EZZAVIA (lip care set) mengandungi 1 LipBalm for Drylips + 1 Tinted Lip Moist
RETAIL RM60

photo_2016-09-03_08-25-19.jpg

SET MAYA (facebeauty set)mengandungi 1 set Cherish Cherry Skincare (CCS) + 1 irresistible lip treatment
RETAIL RM155

photo_2016-09-03_08-22-38.jpg

SET MIRISTIC (facebeauty set) mengandungi 1 set CCS +1 Tinted Lip Moist
RETAIL RM175

inilah 5 Set CHERRY BEAUTY COLLECTION untuk korang semua. Kalau perasan dalam gambar tu ada miniature kaler hitam tu kan..ha itulah surprisenya.

Kami tak jual tau miniature tu..ada macam-macam! memang mintak macam mana pun memang tak jual sebab nak bagii jer. (face balm, face serum, face scrub, foot cream, body wash, shampoo bar, body lotion, solid perfume, etc) Memang best sangat!! Kami hanya bagi COMPLIMENTARY EXCLUSIVE untuk yang membeli cherry beauty set.

*handmade cosmetic bag tu juga datang sekali dengan set CCS, tetapi gift untuk set2 ini tidak terhad kepada miniature sahaja..boleh jadi travel-able case freshpick, handmade cosmetic bag atau sebarang produk freshpicks. best kan?? memang berbaloi!!!

Pendek kata, lebih banyak anda beli barangan freshpicks ni lebih banyak limited, exclusive thing yang kami beri dan hanya anda boleh rasai. orang lain yang tak beli kami tak bagi..

Semu barangan ni dihasilkan dengan bahan premium berkualiti tinggi yang diimport..kadang-kadang delay tapi terima kasih kepada semua pelanggan kerana sabar menunggu, yelah, barang made from scratch kan..tiada sebarang bahan kimia berbahaya. Disebabkan pengasas nak pakai sendiri (dan dia high taste tauu), jadi bahan-bahannya adaa berani jamin, sangat premium, bergred tinggi!

Nak tahu cuba jelah sendiri..sungguh tak menyesal!!

jangan lupa visit my Ig: JustNaturalBoutique atau facebook page: Butik Produk Semulajadi & Organik.

Berminat?
➡️whatsapp 017-9329859
☎️whatsapp 017-9329859
➡️whatsapp 017-9329859
Penghantaran seluruh malaysia!!

#FRESHPICKSBYCHERRYNAZRI #cherrybeautysoap #feelbeautifulnaturally #freshpicksbyCN #freshpickbyCNTerengganu #muslimproduk #homemade #homespa #bebasbahankimiabahaya #naturaldanorganik #natural #organic #kulit #kulitsensitif #jerawat #pencucimukasemulajadi #homemadecosmetic #skincare #bodycare #kulitcantik #sensitiveskin #whitening #antiaging #freshpickslover #AperfectGiftforU #theRiseofFreshPicks #AgentFreshpicksTerengganu

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s