SHAKLEE RELATED

MY PASSION: SEMULAJADI & ORGANIK

Tempoh hari adaa ade kongsikan di facebook status tentang ini:

KENAPA SHAKLEE & FRESHPICKS?

sebelum ni fb saya sarat dengan ‪#‎shaklee‬ tapi mula bulan lepas bertambah pulak dengan ‪#‎freshpicks‬.. Kenapa? Tak cukup ke dengan shaklee?

Saya suka barangan semulajadi dan organik. SANGAT SUKA. sebab tu dah lebih 5 tahun saya masih bersama shaklee. Shaklee lebih kepada penjagaan dari dalam iaitu vitamin. Dulu shaklee ade kosmetik tapi itu sebelum saya join shaklee.. Maksudnye dah bertahun2 lepas.

Dengan Freshpicks, saya dapat add lagi penjagaan luaran pulak. Freshpicks menyediakan rangkaian penjagaan diri from head to toe.. Face balm, face scrub, body scrub, skincare set, lip scrub, lip balm, beauty soap, solid perfume, body lotion, deodorant, foot cream.. Macam2!

Jadi senang semuanya dibawah satu bumbung. Saya gunakan keduanya. Saya bagi 🌟🌟🌟🌟🌟 untuk kedua2 jenama. Jadi kenapa tak saya kongsikan kebaikan keduanya?

Saya guna. Saya suka. Saya kongsi.

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

‪#‎shakleeinmyheart‬
‪#‎freshpicksinmyheart‬

Kalau dulu wall saya Ig saya cuma ada Shaklee tetapi sekarang ni bertambah lagi satu produk iaitu FreshPicksbyCherryNazri. Dari dulu memang adaa gunakan shaklee sampai sekarang tapi bab bedak muka, foundation, lotion, scrub, tiada di shaklee, jadi saya selalu mencari yang sesuai..Alhamdulillah bertemu dengan produk yang sangat bagus ni.

Jadi untuk pelanggan adaa semua kat luar sana, lebih mudah juga untuk anda sebab adaa kongsikan produk ini untuk anda.

jangan lupa visit my Ig: JustNaturalBoutique atau facebook page: Butik Produk Semulajadi & Organik. 

Jom beralih kepada produk semulajadi dan organik! 🙂

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s