SHAKLEE RELATED

MY PASSION: SEMULAJADI & ORGANIK

Tempoh hari adaa ade kongsikan di facebook status tentang ini:

KENAPA SHAKLEE & FRESHPICKS?

sebelum ni fb saya sarat dengan ‪#‎shaklee‬ tapi mula bulan lepas bertambah pulak dengan ‪#‎freshpicks‬.. Kenapa? Tak cukup ke dengan shaklee?

Saya suka barangan semulajadi dan organik. SANGAT SUKA. sebab tu dah lebih 5 tahun saya masih bersama shaklee. Shaklee lebih kepada penjagaan dari dalam iaitu vitamin. Dulu shaklee ade kosmetik tapi itu sebelum saya join shaklee.. Maksudnye dah bertahun2 lepas.

Dengan Freshpicks, saya dapat add lagi penjagaan luaran pulak. Freshpicks menyediakan rangkaian penjagaan diri from head to toe.. Face balm, face scrub, body scrub, skincare set, lip scrub, lip balm, beauty soap, solid perfume, body lotion, deodorant, foot cream.. Macam2!

Jadi senang semuanya dibawah satu bumbung. Saya gunakan keduanya. Saya bagi 🌟🌟🌟🌟🌟 untuk kedua2 jenama. Jadi kenapa tak saya kongsikan kebaikan keduanya?

Saya guna. Saya suka. Saya kongsi.

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

‪#‎shakleeinmyheart‬
‪#‎freshpicksinmyheart‬

Kalau dulu wall saya Ig saya cuma ada Shaklee tetapi sekarang ni bertambah lagi satu produk iaitu FreshPicksbyCherryNazri. Dari dulu memang adaa gunakan shaklee sampai sekarang tapi bab bedak muka, foundation, lotion, scrub, tiada di shaklee, jadi saya selalu mencari yang sesuai..Alhamdulillah bertemu dengan produk yang sangat bagus ni.

Jadi untuk pelanggan adaa semua kat luar sana, lebih mudah juga untuk anda sebab adaa kongsikan produk ini untuk anda.

jangan lupa visit my Ig: JustNaturalBoutique atau facebook page: Butik Produk Semulajadi & Organik. 

Jom beralih kepada produk semulajadi dan organik! 🙂

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s