#CADANGAN DAN SET RAWATAN · SHAKLEE RELATED · VITAMIN C · VITAMIN E COMPLEX

KULIT CANTIK HANYA DENGAN RM60 SEBULAN

Ada banyak vitamin yang baik untuk kulit tetapi yang paling popular dan sentiasa ada dalam mana-mana produk kosmetik atau kecantikan adalah VITAMIN C & VITAMIN E.

Ini kira vitamin WAJIB untuk kulitlah. Tetapi vitamin ini kalau yang semulajadi, harganya agak mahal. Yelah barang elok dan berkualiti tinggi pasti harga juga setanding kan? Tetapi bila difikirkan khasiat dan kesan pengambilan yang sangat best, harga tu sangat murah dah.

Bab KEBERKESANAN & REPUTASI vitamin Shaklee dalam dunia makanan tambahan rasanya tak perlu dipertikaikan lagi. Lebih 100 tahun ianya wujud dan masih gah sehingga sekarang. Malah pelbagai ‘award’ telah dirangkul oleh syarikat NO.1 di Amerika ni. Orang pun tahu dah, kalau nak vitamin yang SELAMAT, BERKESAN & SEMULAJADI carilah Shaklee, insyaAllah tak mengecewakan.

photo_2016-07-18_09-03-47.jpg

Produk penjagaan wajah bukan murah harganya. Pastinya untuk kekal sihat dan cantik ada kosnya kan..Tapi macam mana nak jaga kulit kita ni dengan produk PREMIUM seperti Shaklee pada harga MAMPU MILIK?

Tu jawabnyaa..hanya dengan pengambilan VITAMIN WAJIB ni cukup untuk membantu kulit anda kekal cantik tau. Ikutkan set asal memang banyak, macam yang Adaa cakap tadi lah..vitamin untuk kulit memang banyak..tetapi dalam dunia yang ekonomi pun tak stabil ni, kita kena bijak kan..ambil yang paling penting dan amalkan secara konsisten. Kesannya korang pun terkejut nanti.

Jadi, nak kulit cantik dengan SHAKLEE pada budget serendah RM60 sebulan? Ambil dua ni sahaja (vitamin e & vitamin C) insyaAllah tak menyesal.

Bukan saja boleh ambil secara oral, nak buat masker pun boleh tau..senang sangat!! nak info lebih pasal vitamin c dan vitamin e, klik je ok?

nak tanya dengan lebih lanjut? contact je adaa 🙂

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease ::

 

 

Advertisements

One thought on “KULIT CANTIK HANYA DENGAN RM60 SEBULAN

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s