#CADANGAN DAN SET RAWATAN · #MASALAH KESIHATAN · HERBLAX · LECITHIN

LECITHIN+HERBLAX: COMBO RAYA PALING HOT!

Menjelang raya ni semua nak nampak cantik, langsing..selepas raya apatah lagi..kita kena sedia ‘senjata’ untuk menghadapi juadah enak yang menggoda disetiap rumah terbuka  🙂 Korang dah sedia?

 

LECITHIN+HERBLAX= HOT COMBO RAYA
LECITHIN+HERBLAX= HOT COMBO RAYA

Inilah dia combo yang Adaa cakap..permintaan memang tinggi tambah-tambah lagi bulan ini Shaklee menawarkan LECITHIN BUY 3FREE 1. Lagi lah..stock 4 bulan tapi bayar untuk 3 bulan je..jimat kan? Siapa nak bagi free2 RM52? Shaklee bagi hehhe

KENAPA INI COMBO TERHANGAT?

LECITHIN
LECITHIN

FUNGSI PALING UTAMA

  • Untuk proses metabolisma, kolesterol, triglycerides dan lemak darah (blood lipids).
  • Memecah serta mencairkan lemak terutama kolestrol.
  • Menurunkan total serum cholesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL).
  • Membantu kawal paras triglycerides.
  • Membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluhan-pembuluhan darah.
  • Mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolesterol.

Juadah raya memang kita tahu berkolesterol tinggi dan berlemak, jadi ini bagus untuk menyekat lemak tersebut dari tersimpan didalam badan. Setelah diurai dalam bentuk yang senang disingkirkan, sekarang tugas HERBLAX untuk ‘flush out’ dari badan.

HERBLAX
HERBLAX

 

Herblax membantu meningkat proses pencernaan secara lawas dan detox badan kita. Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. 🙂 … tahukah anda… kunci asas untuk kurus adalah detox dulu yaaa..)

Ini sudah memadai sebagai perisai nak menghadapi juadah raya anda 🙂

Berminat? Jangan tunggu lama-lama..nanti pos nak cuti doh..jangan melepas naaa

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s