#CADANGAN DAN SET RAWATAN · FRESHPICKSBYCHERRYNAZRI · SHAKLEE RELATED

FRESHPICKSBYCHERRYNAZRI: PENGELUAR RANGKAIAN PRODUK PENJAGAAN KECANTIKAN SEMULAJADI & ORGANIK

Selamat pagi!! dah 15 Ramadhan kita hari ni..Alhamdulillah..Hari ni Adaa nak kongsi sikit tentang FreshPicksByCherryNazri. Apa ni? Anda peminat barangan penjagaan yang bebas bahan kimia bahaya? Yang selamat? Yang natural? Ini salah satu lagi jenama yang jangan sesekali anda abaikan.

Sekarang ni produk kecantikan dan penjagaan kulit semulajadi, homemade, organik adalah ‘so in-trend’. Pengguna dah semakin bijak..apalah gunanya kalau kita boleh cantik dalam 2 hari tetapi merisikokan kesihatan dan keselamatan kita kan? Jangan kerana nak cantik, kita sanggup menggunakan barangan kosmetik atau produk kecantikan yang mengandungi bahan kimia berbahaya. NO!

Sekarang dah makin banyak pilihan. Jadi, jangan kata hakak tak bagitau ye…adaa sendiri peminat barangan semulajadi ni..ikutkan dulu kalau nak pilih bedak ke, pencuci muka ke..jenuh duk baca satu-satu belek berjam kat Guardian ke Watson ke..sebab kang kalo salah pilih, kulit bukan makin lawa..makin rosak pulak..sama jugak lip balm ke lip gloss ke..hakak tak reti dek oi..jadi bila ada pilihan yang semulajadi dan organik ni, kan dah memudahkan kerja. Malah selamat dan MAMPU MILIK. Padahal kualiti setanding dengan barangan berjenama tau.

logo freshpicks

Cantik logonya kan? Pengasasnya adalah pasangan suami isteri dan atas sebab tulah namanya menjadi CherryNazri 🙂 sweet.

APA RANGKAIAN PRODUK FRESHPICKSBYCHERRYNAZRI?

FRESHPICKSBYCHERRYNAZRI merupakan pengeluar barangan penjagaan kecantikan organik dan semulajadi. Produk kecantikan edaran freshpicks seperti beauty soap adalah homemade,diadun dengan penuh kasih sayang dari kami. Kami memastikan ianya halal. Buatan muslim dan bahan2 mentah adalah imported, bebas bahan kimia berbahaya, bebas SLS, bebas paraben berbahaya. Berkesan setanding kualiti antarabangsa dan mampumilik. Produk seperti cream diihasilkan di kilang bertaraf GMP dengan kawalan kualiti yang ketat Bahan mentah pula di import dari Eropah dan Jepun. Produk2 juga KKM registered. Nantikan pelbagai variasi produk seperti lip gloss, Loose powder, Trialpack Cherry Skincare (Beauty soap,signature cream, DD beauty cream), kids soap, handsoap dan banyak lagi!! Yang pasti ianya organik, semulajadi dan selamat.

Dalam bulan ini, FPBCN gigih ‘memasak’ Beauty Soap dan ianya betul-betul segar dari ladang 🙂 Rugi tak cuba sebab sekarang tengah harga pengenalan tau..MURAH!!

Slide2
CHERRY BEAUTY SOAP CLASSIC EDITION

CHERRY BEAUTY SOAP CLASSIC EDITION
(Sweet orange)
Diperkaya dengan aloevera & secret recipe.

Whitening.Moisturizing.Nourishing.Scars.Tighten pores. Acne.Firming.Sesuai untuk semua jenis kulit.
Free from SLS. Free from dangerous chemical

25G RM25 (SM), RM30 (SS)

45G RM45 (SM), RM49 (SS)

Harga pengenalan bulan ini: RM18 (25G) 

Slide3.JPG
CHERRY BEAUTY SOAP SPECIAL EDITION

CHERRY BEAUTY SOAP SPECIAL EDITION.
(Applegreen)
Diperkaya dengan lime oil dan argan oil

Antiaging.Treat Acne.Tighten Pores.Moisturizing. Firming. Nourishing.Refreshing.Fine lines. Uneven skin tones. Sunburn.Skin disorders.SkinGlowing
Sesuai untuk semua jenis kulit.
Free from SLS. Free from dangerous chemical

25G RM25 (SM), RM30 (SS)

45G RM45 (SM), RM49 (SS)

Harga pengenalan bulan ini: RM18 (25G) 

Apa kata mereka yang dah cuba? Nanti adaa kongsikan disini ok..kena ikut turn..insyaAllah always follow my blog ok?

Atau boleh tengok kat page FB adaa. Butik Produk Semulajadi & Organik.

Berminat?
➡️whatsapp 017-9329859
☎️whatsapp 017-9329859
➡️whatsapp 017-9329859
Penghantaran seluruh malaysia!!

#FRESHPICKSBYCHERRYNAZRI #cherrybeautysoap #feelbeautifulnaturally #freshpicksbyCN #freshpickbyCNTerengganu #muslimproduk #homemade #homespa #bebasbahankimiabahaya #naturaldanorganik #natural #organic #kulit #kulitsensitif #jerawat #pencucimukasemulajadi #homemadecosmetic #skincare #bodycare #kulitcantik #sensitiveskin #whitening #antiaging

Advertisements

One thought on “FRESHPICKSBYCHERRYNAZRI: PENGELUAR RANGKAIAN PRODUK PENJAGAAN KECANTIKAN SEMULAJADI & ORGANIK

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s