#CADANGAN DAN SET RAWATAN · ESP · SHAKLEE RELATED · VITAMIN C · VITAMIN E COMPLEX

HILANGKAN PARUT ‘CHICKEN POX’ DENGAN CEPAT

Pagi-pagi ni ada seorang hamba Allah bertanyakan cara nak hilangkan parut..borak-borak sikit rupanya encik ni ada parut chicken pox..kalau budak-budak parut senang hilang..tapi semakin usia meningkat, sel pun makin kurang sihat berbanding masa kecik dulu kan, jadi masa yang diambil mungkin lama dan selalunya parut orang yang kena chicken pox ketika dewasa ni lagi teruk..huhu jatuh saham abam ensem sekejap..

chicken pox
gambar hiasan

Jadi apa yang adaa syorkan?

VITAMIN E

Vitamin E menjadikan kulit lebih lembut, melembapkan kulit dan melancarkan peredaran darah di dalam tisu kulit.

Apabila digunakan pada kulit yang ada parut , ia akan meningkatkan proses pembentukan tisu dan membantu dalam pertumbuhan semula. Apabila tisu baru ini terbentuk, ia akan menyembuhkan parut dan menjadikan kulit lebih licin.

 

VITAMIN C

Vitamin C ni merupakan antioksidan yang sangat bagus, jadi ia boleh membuang sel2 akibat ‘sunburn’/rosak/mati tadi dan memperbaiki sel yang rosak, menggalak sel sihat yang baru untuk kembali nampak muda dan flawless gtu. 😀

 

ESP

Ini adalah best selling product di Shaklee. Asasnya sama, kulit kita dari sel kan..parut adalah sel yang rosak dan mati..jadi nak ganti kulit yang baru yang cantik haruslah dari sel yang sihat. Bagi memastikan penghasilan sel yang sihat, sel memerlukan protein yang berkualiti tinggi seperti protein soya. Apabila ia mendapat nutrisi yang sepatutnya, sel baru yang sihat akan terhasil bagi menggantikan tisu yang rosak tadi.

 

Ini adaa kongsikan testimonial mereka yang dah mencuba shaklee untuk menghilangkan parut chicken pox. (credit kepada tuan  punya gambar)

testi chicken pox 1

testi chicken pox 2

testi chicken pox 3

testi chicken pox 4

testi chicken pox 5

Ini antaranya lah. Mereka semua menggunakan variasi produk yang berbeza..asasnya boleh ambil 3 produk diatas..nak lebih cepat mereka add on zinc dan vivix. Bergantung kepada tahap imun anda dan budget yang selesa dengan anda.

Jadi jangan risau, insyaAllah jelita dan ensem semula semuanya. 🙂

Alami masalah yang sama?

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease ::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s