#MASALAH KESIHATAN · SHAKLEE RELATED

BUTIK PRODUK SEMULAJADI & ORGANIK by ADAA

Semua orang dah tahu Adaa pengguna Shaklee..dah hampir 6 tahun adaa bersama Shaklee. Kenapa? Sebab ianya SEMULAJADI, SELAMAT & BERKESAN. Back to nature orang kata. Jadi dah memang bukan rahsia, Adaa penggemar barangan SEMULAJADI & ORGANIK. 

Baru-baru ni Adaa mula menggunakan 2 lagi produk yang semulajadi dan organik dan adaa rasa adaa nak kongsikan kebaikannya dengan semua orang. Fikir punya fikir..terdetik..nak letakkan produk yang adaa dah guna, yang adaa puas hati dibawah satu payung iaitu Fb page ‘BUTIK PRODUK SEMULAJADI & ORGANIK’ supaya senang untuk semua orang cari dan dapatkan pelbagai produk organik ni.

bpsdo

Inilah dia page yang baru berusiaa beberapa hari tetapi dah ada pelbagai album untuk anda lihat, baca dan tatap 🙂

Setakat ni adaa dah letak 2 produk iaitu

  1. Najlaa Baby Skincare Product
  2. Pure by Saffiyah Osman

Najlaa Baby Skincare Product

Kenapa adaa guna produk ni? Sebab anak-anak adaa kulit bermasalah..SENSITIF dan asyik meruam..tambah pulak adaa duk dekat pantai..angin panas, dengan cuaca super panas..anak pula ada mild eczema, meruam tebal..bintik-bintik..kesian juga tergaru-garu aja, merah-merah dimuka dan badan..jadi adaa cuba SET EZCEMA/KULIT SENSITIF dari Najlaa ni..dan jangan salah sangka, bukan utk bayi je tau..anak adaa dah besar pun..3 tahun dan 5 tahun dan 7 tahun..alhamdulillah setakat ni sesuai dengan diorang.

Pengenalan Produk NAJLAA

Diasaskan pada Nov 2014 oleh Puan Azimah, dietitian dan Cosmetc Formulator, anak didik kepada Prof Dr Rigano.Pada awalnya produk dihasilkan untuk puterinya dan apabila terbukti berkesan, maka ia diperluaskan menjadi satu set lengkap. Sehingga kini mendapat permintaan yang tinggi dari tempatan dan luar negeri

Inilah NAJLAA, rangkaian PENJAGAAN KULIT UNTUK BABY DAN SEISI KELUARGA. Produk muslim. Organik. Terbukti berkesan. Semulajadi.

set bayi

Dirumus khas dari minyak kelapa dara dan ekstrak herba tanpa kimia berbahaya.Semua bahan2 adalah semulajadi yang tulen dan terpilih.

Buat masa sekarang ada 7produk – Baby balm, Baby oil, Baby Lotion, Serum, Minyak angin, Herbal Cream, Sakura soap. (serum takda dalam gambar)

Harga pula, Adaa boleh katakan sangat MAMPU MILIK..dahlah semulajadi, murah pulak tu..keluaran bumiputera tau..Muslim. Kalau nak tahu harga dan info setiap produk serta kegunaannya boleh gi kat page  ‘BUTIK PRODUK SEMULAJADI & ORGANIK’ ok? Testimonial setiap produk pun ada kat sana..jangan lupa LIKE 🙂

PURE BY SAFFIYAH OSMAN

Ini lagi satu produk yang sangat popular dan glemer..bagi penggemar kosmetik, produk penjagaan kulit dan badan, jenama ni dah tak asing lagi..muda lagi pengasasnya ni..comey pulok tu.

Ini buat sendiri tau..handmade/homemade product orang kata. produk penjagaan ‘from head to toe’ nak apa semua ada!

13237817_496784623847085_5222488563045504046_n
ANTARA RANGKAIAN SKINCARE PureBySO

Elegan kan? PbSO(purebysafiyyahosman) menawarkan rangkaian produk organik dari hujung rambut ke hujung kaki.
.
Body scrub,foot soak, detox face&body soap, face wash, face toner, face lotion, face mask&scrub, eye serum, shampoo, hair mist,Cheek&lip tint,lip balm,lip scrub, semuanya 100% buatan tangan, semulajadi dan bebas dari bahan kimia,pewarna tiruan,pewangi tiruan,sulfat,paraben dan bahan pengawet kimia
.
Selamat, berkesan dan dijual pada harga mampu milik
.
HIGHLY RECOMMENDED!!

Nak tahu testimoni, harga, dan rangkaian produk PurebySO ni boleh gi page adaa td ok?

Bab harga, serius MAMPU MILIK. Adaa ni seorang yang sangat tak reti nak melawa, make-up..tambah pulak adaa rasa selalunya barangan skincare ke makeup ke mahal sangat! Jadi kadang-kadang bila masuk roh nak melawa, terbantut dek tengok harga barangan mahai benor..huhu Tapi PurebySO ni murah dan puas hati. Yang paling penting, tiada bahan kimia tau..lip balm ke lip scrub ke kalau termakan pun takda hal punya..semua tak berbahaya..tapi jangan le beli semata-mata nak makan..tu buang tebiat namanya hehehe

Jadi, bagi yang nak kenal lebih rapat, jemputlah ke butik maya Adaa tu..ramai-ramaikan likers dan kongsikan dengan kenalan korang. Nak dapatkan produk, contact je Adaa, no hal punya.

Saya Guna, Saya Suka, Saya Kongsi yang pasti semua 5 Star product ok..top of the top saje

I AM SHAKLEE, NAJLAA & PUREBYSO LOVER. 😀 ILOVE NATURE ..I LOVE NATURAL & ORGANIC PRODUCT. U SHOULD TOO !

Silakan masuk ‘BUTIK PRODUK SEMULAJADI & ORGANIK’ Kami berbesar hati dengan kunjungan anda semua 🙂

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s