MY STORY · SHAKLEE RELATED

SELAMAT ULANG TAHUN ADAM!

Selit ‘special entry’ hari ni. Dalam sibuk dengan diari detoks, nak selit cerita anak bujang Adaa..hari ni dah masuk 7 tahun..cepatnya masa berlalu..

Kelahiran adam ni istimewa sebab dilahirkan pada hari Ibu. 10 Mei 2009. Sedang elok jer jatuh pada hari Ibu..jadi ianya sesuatu yang Adaa ingat sampai sekarang..dialah yang paling susah nak lahir..dengan vacuum nya..extended tear nye..Adaa memang tak sedar apa sebab dah terlalu banyak sedut gas..(anak kedua langsung tak ambil drug sebab menyesal miss banyak moment dengan Adam dulu) ..Banyak kesusahan masa lahirkan adam..tapi Alhamdulillah..adam membesar sebagai juara! literally..ye..dah 34kg sekarang..semangat nak oi…hehe

13177965_10156841552340117_5101163815012825933_n
Different faces of Adam 

Walaupun ibu selalu marah Adam, membebel kat adam..buat adam nangis..tapi ibu sayang Adam sangat-sangat. Ibu doa adam jadi anak yang terbaik buat ibu dan Abah..Adam lah peneman tidur ibu masa kecik dulu, peneman ibu masa masak, masa solat, masa ibu bosan, ibu gembira, peneman ibu tengok channel AFC (maybe sebab tu adam minat makan dan nak jadi chef hehe)..Semoga membesar menjadi anak yang soleh, abang yang baik kepada adik-adik kamu yang nakal tu..

Ibu Abah will love you forever and ever ❤

Live healthily !

*read this when you’re big ok? 😀

Advertisements

3 thoughts on “SELAMAT ULANG TAHUN ADAM!

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s