ESP

PROMOSI TERGEMPAR MAC 2016!

Dah tahu promosi bulan ni? Ini memang KEGEMARAN RAMAI ni..kalau tak..takdalah sampai adaa buat folder khas untuk testimonial ESP tau..tu pun belum banyak..beribu testimonial tak sempat nak diletak. Harga? memang terbaiklah dik non oiii

 

Slide4

Mana? mana?

Slide5

Taknak sampai tujuh? kenapa…rugi tau..takpe2..nak dua?

Slide6

diskaun banyak tuuuuuu

Nak harga best, istimewa, boleh..helo2 saja Adaa ok?

Untuk mendapatkan promosi MAC 2016  boleh hubungi adaa ye. Untuk pembelian ESP tanpa promosi menggunakan DEBIT/CREDIT card anda,  anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian, info membership dan potongan harga untuk ahli, atau sebarang persoalan boleh hubungi adaa ok? kita bincang dulu apa yang sesuai apa yang tak sesuai)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s