BASIC H

BASIC H: LANTAI TERHINDAR DARI SEMUT :)

Semalam, gi makan kat kedai nasik ayam kat bangi ni..kat situ dia ade jual Kelapa Jeli yang sgt enak, mmg wajib beli lah kalo Adaa gi kedai tu..So, adelah husband beli 2 buat bekal kat umah..kisahnye, si Adam ni nk le satu..ingatkan dia makan,senyap je duk kat pintu depan..rupenye..habis lantai dah diselaputi jeli tersebut huhuhu sedih..1. sbb jeli tuh sgt best..2. sbb abes lantai ibu!!! Tapi takpe, lap mcm biase..kejap je dh dtg semut..bnyk sgt..semut mayat lak tu..semut yang bau busuk tu huhuhu

kalo comel gini takpelah kan

Takpe..sabar lagi..lap lagi..tup2 kejap je, datang balik..dgn anak pinak, cucu cicit ciut semua ade…huhuhu dah lah busyuk..fikir punye fikir..Ting!

Teringat basic H ku ..ape lagi, sambar mop sebatang, mop dengan air+basic H a few drops..dan hasilnye! Semut tak datang lagi YES! hehe mmg suka..saya jatuh cinta lagiii…rasa nk mop satu umah dengan laman umah sekali sebab semut banyak sgt..huhuhu

Memang berbaloi basic H ni ade pelbagai kegunaan..1001 kegunaan tapi harga murah je..tahan berbulan bulan pulak tuh..try one, n you’re gonna love it! see my old entry 1001 kegunaa basic H cuci2 mata sambil kaut ilmu 🙂 PM me if interested!

nak beli sebotol boleh, satu set lagi boleh siap dapat FREE GIFT! ada basic H, dish wash, sabun basuh dah softener.

get cle
get clean set

Apa lagi…satu set ni pon murah sangat-sangat dan tahan pon berbulan..worth for money

Untuk pembelian GET CLEAN HOME SET (hubungi Adaa jika ingin mendapat gift tadi) atau pembelian produk secara berasingan menggunakan DEBIT/CREDIT card anda, anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus 😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian boleh hubungi adaa ok?)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s