BASIC H · TESTIMONIAL

Basic H: MENCUCI CUCIAN PUTIH KINI LEBIH SENANG

Tadi duk belek2 baju anak2 ni teringat pulak baju Adam yang kene muntah mase nk gi beraya ari tuh..kisahnya, nak ke melaka..pakailah baju baru..dalam kete, br je separuh jalan, dia muntah (Adam mmg sgt2 selalu muntah)..kesan minyak kat baju tuh x ilang2 walaupun dah dibasuh, sayang sgt sbb x sempat lg nk pakai dah kotor..frust nih, duk pk2 mcm mana nak hilangkan..jumpa pulak testimoni mommy lina ni..uih buleh kot try lepas ni hehe

Pagi tadiweekend tuhari saya membasuh sarung kusyen yang Ya Rabbi sangat kasihan akibat dilenjan anak-anak.

akhir JUN 037
Kotoran degil!
akhir JUN 038
Lihat kotoran tu!
 akhir JUN 039
Rendam dalam bancuhan Basic-H. Pakai sikiiiit je OK. Sebenarnya ni gambar selepas 7 jam direndam. Lupa pula nak ambil gambar semasa mula-mula merendam.
akhir JUN 040
Hasilnyaaa….

Basic-H memang power. Ia boleh cuci macam-macam benda dan boleh gantikan peluntur. Yang bestnya ia tiada bahan kimia. Ini dibuktikan oleh teman saya, Zyd, yang mana BF nya seorang jurutera kimia, yang memberitahu Basic-H tiada bahan kimia setelah Zid mendapati ada jentik2 dalam air rendaman bajunya (yang dibiarkan 2-3 hari sebab dia lupa nak keluarkan masa weekend balik kampung).
Basic-H jugak best sebab saya rendam 2-3 hari, kain tak berbau.
So marilah kita sama-sama bertukar kepada Basic-H yang mesra alam ini!

Selain mencuci kain (pakaian) basic H ni banyaaaaak kegunaaannya. Termasuk boleh jadi ubat ulser.

nak beli sebotol boleh, satu set lagi boleh siap dapat FREE GIFT! ada basic H, dish wash, sabun basuh dah softener.

get cle
get clean set

Apa lagi…satu set ni pon murah sangat-sangat dan tahan pon berbulan..worth for money

Untuk pembelian GET CLEAN HOME SET (hubungi Adaa jika ingin mendapat gift tadi) atau pembelian produk secara berasingan menggunakan DEBIT/CREDIT card anda, anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus 😀 (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian boleh hubungi adaa ok?)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s