#KORANGTAUTAK · #MASALAH KESIHATAN · VITAMIN C · VITAMIN E COMPLEX · VIVIX

TIPS MUDAH UNTUK KULIT LAWA

photo_2015-08-25_16-58-58
Tips Kulit Lawa

Macam-macam tips ada untuk kulit yang cantik. Hari tu tengok channel 392 di Astro, tajuk rancangan tu Beauty Bible. Sebuah rancangan korea yang berbicara segalanya tentang kecantikan. Memang cantik kulit orang korea ni baik perempuan mahupun lelaki dan didalam rancangan tu mereka kupaskan satu persatu tips untuk wanita dan lelaki kelihatan cantik menawan. Menarik juga kan?

Korea sebuah negara dengan 4 musim, jadi banyak tips penjagaan kulit yang mereka ketengahkan sebab setiap musim, kulit menghadapi cabaran tersendiri. Kalau musim sejuk, orang yang mempunyai masalah kulit kering, perlu ambil pelembap yang terbaik kerana kalau terlebih kering boleh berdarah tau. Dulu masa di UK, kawan Adaa juga mempunyai kulit yang kering..kalau tak pakai losyen, celah-celah jari tu boleh berdarah dan merekah. Jadi penting tau penjagaan kulit ni.

Macam Malaysia untungnya kita cuma ada 1 iklim. Tetapi ianya masih menjadi cabaran buat kita sebab udara kita kotor dan sebagainya. Tambahan pula dengan faktor pemakanan dan cara hidup membuatkan kulit kita mudah bermasalah. Untuk orang yang kulit berminyak terutamanya, dalam cuaca panas, kulit merembeskan lebih minyak dan dengan udara yang kotor, kekotoran mudah melekat dimuka dan menyebabkan pelbagai penyakit kulit seperti jerawat. Orang berkulit kering juga tak terkecuali. Berjam lamanya duduk dalam penghawa dingin menjadikan kulit cepat kering kan? mulalah nak merekah, menggelupas..

Kali ni adaa nak kongsi satu tips sangat ringkas untuk penjagaan kulit. Cuma sapukan vivix sebagai masker. mudah sangat kan? tak perlu bancuh ke apa ke..vivix memang dah liquid, jadi hanya ambil dan sapu dimuka.

APA HEBATNYA VIVIX?

Retinol merupakan antioksidan yang sangat bagus untuk menghalang kerosakan sel, radikal bebas dan untuk penjanaan semula sel. Shaklee mempunyai carotomax dan yang paling unggul..VIVIX. Bahan utamanya sangat kaya dengan vitamin A sebab tulah ianya dipanggil tonik awet muda tau..tak sungguh adaa tak kata..kalau tak kenapa VIVIX ni hot selling? serius!

Untuk kulit yang cantik berseri amalkan makanan yang tinggi dengan antioksidan seperti beri. Sekali lagi VIVIX sangat kaya dengan antioksidan sebab tulah ianya formulasi terunggul dari Shaklee. Kalau tak percaya cubalah tengok klik VIVIX dan saksikan sendiri testimoni2 kat sana. Kalau nak tahu makanan tinggi antioksidan, boleh cuba lihat diSINI

Ini baru dua kaitan vivix dengan kulit tau..yang pasti, kulit kita memerlukan sel yang sihat dan baru, dan VIVIX boleh membantu anda. setiap titis Vivix padat dengan antioksidan terbaik dunia. Diformulasi bukan sahaja untuk meningkatkan kesihatan malah untuk kelihatan awet muda. Tag line nya pun ’25 years younger’ ..haaaa jangan tak tau 😀

Jadi, cuba-cubalah ya, tak rugi ..serius!

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease ::

 

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s