REVIEW

REVIEW: THE YASIN, YASIN ERA MILENIUM YANG UNIK

Biasa baca surah Yasin? Pasti biasa kan tapi korang tahu tak dalam Yasin tu banyak intipati yang berguna dan boleh dijadikan panduan? Nama pun Al-Quran kan, pasti setiap patah dan huruf didalamnya disusun elok oleh Allah sebagai panduan dan rujukan kita dalam menjalani hidup seharian.

Minggu lepas Adaa mendapat Surah Yasin yang sangat berguna ni:

THE YASIN
THE YASIN

Pertama kali adaa lihat, adaa sangat kagum dengan design nya yang sangat ‘catchy’ dan menarik. macam mini Al-Quran..ada ‘casing’ lagi. sangat comel dan menarik untuk dibaca

the yasin
the yasin

3 JENIS THE YASIN

The yasin ni didatangkan dalam 3 jenis

  1. YASIN ‘RODHIYATAN MARDIYYAH’
  2. YASIN SUPER STUDENT
  3. YASIN HAPPY LIFE

YASIN ‘RODHIYATAN MARDIYYAH’ 

Yasin ini memuatkan 10 formula keberkatan hidup dan keredhaan Ilahi. Antaranya formula bagaimana ingin hidup berkat, adakah kehidupan kita disinari cahaya dari kitab berkah, formula berinteraksi dengan Tuhan dan 7 lagi formula lain.

YASIN SUPER STUDENT

Yasin ini pula memuatkan 10 formula berguna untuk para pelajar supaya menjadi pelajar yang cemerlang dunia dan akhirat. Antara formulanya ialah bagaimana untuk skor, bagaimana menjemput kebahagiaan dengan bersyukur, menjemput success dengan formula kun fayakun dan 7 lagi formula lain yang boleh digunapakai bukan sahaja untuk pelajar malah sesiapa sahaja.

YASIN HAPPY LIFE

Yasin ni comel, ada bentuk love lagi dihadapannya..dalam gambar diatas tu lah yasin happy life. Ianya memuatkan 10 formula kehidupan lebih berjaya dan bahagia. Antaranya, panduan mendapatkan tiket kebahagian hakiki, cara meraih kejayaan yang dirasakan mustahil, memahami formula kun fayakun dan 7 lagi formula yang amat menarik.

Yasin ini ada dua muka bercetak, satu bahagian ada surah yasin dari ayat 1-83, dan 1 muka lagi 10 formula Yasin. Setiap 1 formula dirujuk pada ayat tertentu yang berkenaan. Jadi, kita dapat memahami dengan lebih baik lagi setiap satu formula itu.

Dengan konsep pocket file ni memang mudah nak bawa ke mana-mana..saiznya kecil je tau..besar tapak tangan adaa jer ha

Saiz yang kecil
Saiz yang kecil

Bagi yang berminat untuk mendapatkan produk ini boleh lawati website mereka http://www.theyasin.com/ . Disini terdapat pelbagai info mengenai produk berkenaan termasuk cara untuk menghubungi mereka dan melakukan pembelian.

Lawati segera tau, sekarang tengan ada promosi, 3 produk menarik ini boleh didapati pada harga bawah dari RM20! MasyaAllah..mudah kan?

-Islam is the way of life~

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s