#CADANGAN DAN SET RAWATAN · #MASALAH KESIHATAN · GLA

NAK KULIT BEBAS JERAWAT & NODA, INI MASANYA ANDA MENCUBA!

Akhirnya selepas beberapa hari internet sangat ‘slow’, pagi ni dah laju semula..tapi pagi ni taknak tulis panjang-panjang.. Adaa nak kongsi tentang GLA pagi ni, Adaa dah cuba, Alhamdulillah sesuai dengan diri ku..dulu kulit Adaa selalu naik jerawat kecil-kecil halus macam pasir tu, bak kata kakak ku ‘adik naik ruam lampin kat dahi’ hehe..tapi bila dah besar-besar ni dah kurang, cume pantang cuaca panas ke, ‘red flag’ ke maka akan naik lah, tetapi semenjak menggunakan Shaklee ni terutamanya Vitamin E n GLA ni, Adaa pon tak ingat bila last naik jerawat..kakak ku pun kata muka Adaa dah tak teruk mcm dulu..heheh i likee..tak caya? cuba dulu baru tau…

PROMOSI OKTOBER: GLA
PROMOSI OKTOBER: GLA

Apa yang bestnye GLA ni? GLA ni mengandungi Vitamin E tulen tau, sesuai untuk lelaki dan wanita, stabil kan hormon..jadi sesuailah untuk orang yang selalu naik jerawat, Premenstrual Syndrome, darah tinggi, kencing manis..apa lagi kelebihan GLA?

credit to kak cery

 

Apakah kelebihan dan khasiat Shaklee GLA Complex ni

  • Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
  • Membantu meningkatkan kesuburan
  • Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
  • Membantu dalam menangani menopus
  • Menguatkan kuku dan rambut
  • Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
  • Membantu menangai ekzema
  • Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
  • Menguatkan imuniti tubuh
  • Memperlahankan proses penuaan
  • Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
  • Mengawal kencing manis dan darah tinggi
  • Mengawal kolesterol
  • Untuk fungsi saraf

_________________________________________________

JADI PATUT CUBA GLA ATAU TIDAK. Patut!!

Jika anda berminat, boleh cuba (Vitamin E+ Vitamin C+ B-complex) dan add on GLA..cubalah, anda pasti teruja dengan keberkesanannya!

Promosi hampir tamat tau..jika ada masalah kulit, inilah masanya untuk dapatkan pada harga promosi yang hebat ni..jangan lepaskan ok?

LOGO 1.1

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s